گارانتی ایرانی= دو برابر پول بیشتر برای خرید lcd
سلام
همه مارکهای محصولات صوتی و تصویری گارانتی دار هستند تا اینجا همه چیز خوب به نظر میرسه !
ولی مسئله مهم اینه که شرکتهای گارانتی در ایران چقدر به حقوق مصرف کنندگان احترام میگزارن و چقدر در قبال تعهدهاشون صادق هستند!!!
جالب اینجاست که بدونین هر شرکت تولید کننده برای فروش محصولاتش دو نوع قیمت داره 1- قیمت تک فروشی 2- قیمت عمده فروشی
حال شرکتهای وارد کننده لوازم صوتی تصویری ( به اصطلاح نماینده انحصاری .... ) مطمئنا محصولاتی رو که میخوان به بازار کشور وارد کنن با قیمت پایین تر از قیمت تک فروشی از شرکت تولید کننده خریداری میکنن!!! ولی با دوبرابر قیمت به من و شما میفروشن!!!!!!!!!!!! بله درسته به
دوبرابر قیمت
الان یه ال سی دی اسکارلت ال جی با گارانتی گلدیران به قیمت 2.150.000 تومان به فروش میرسه و همین مدل بدون گارانتی من خریدم 1.280.000 تومان یعنی درست 870.000 تومان گارانتی دارش گرونتره!!! میشه بفرمایید این مبلغ گزاف ( در حدود 80 درصد قیمت خود ال سی دی) در قبال چی از مشتریا گرفته میشه؟
و جالب توجه اینه که ال سی دی بدون گارانتی با چندین واسطه با این قیمت به دست من و شما رسیده یعنی قیمت خرید از شرکت باید چیزی در حدود 800.000 تومانی باشه!!! ( قیمت گارانتی دارش البته با این حساب میشه 1.350.000 گرونتر) پس با این حساب قیمت ال سی دی با گارانتی بیشتر از 250 درصد گرونتره!!!
به نظر شما اگه ال سی دی مشکل هم داشته باشه تعمیرش بیشتر از 500.000 تومانه؟؟؟ اگه سوخته هم باشه فوقش یکی دیگه میگیری!!!
خب با این اوضاع نظرتون چیه؟
.gif)