مدتي است که در تمام درايوهايم فولدري با نام Autorun.inf.Seg که داخل اونم فولدري با نام zhengbo هست
پيدا شده و به هيچ وجه نميتونم پاکش کنم!!!ميشه راهنمائيم کنيد که اين فولدر چيه و چجوري پاکش کنم؟
مدتي است که در تمام درايوهايم فولدري با نام Autorun.inf.Seg که داخل اونم فولدري با نام zhengbo هست
پيدا شده و به هيچ وجه نميتونم پاکش کنم!!!ميشه راهنمائيم کنيد که اين فولدر چيه و چجوري پاکش کنم؟
دوستان میشه لطفا زودتر یه راهی پیشنهاد کنید.
خیلی ممنون
سلام
ببخش دوست عزیز
منم مشابه همین مشکلو دارم البته یه فولدر به نام RECYCLER و یه فولدر به نام AUTORUN.INF توی هر درایو هست آنتی ویروسهای avg - kis - kav - nod32-avira-avast 2008 نشناختنش البته یکی دوتاشون هم آپدیت بودن ولی انگار نه انگار.
هیچ کاری نمیکنه این ویروس البته به نظرم چون مسالمت آمیز کنار همیم ... !!!
ولی هر موقع هیدن سیستمی رو فعال میکنم میبینمشون اعصابم به هم میریزه . در ضمن راحتم از طریق فلش یا مموری موبایل به سیستمای دیگه منتقل میشه .
لطفا راهنمایی کنید .
یا علی
سلام عزیزان.
لطفا توضیحاتتون رو کامل کنید.
و عکس های پروسز های فعال و Msconfig و درایو آخر کامپیوترتون هم بزارید.
متن داخل Autorunetun رو هم بزارید.
موفق و پیروز باشید.
من در تاپیک اول نوشتم که محتوای فولدر چیه!!!
msconfig هم چیز غیر طبیعی نداره.
درایو آخر هم J هست.
ممنون
برای پاک کردنش از Trojan Remover 6.7.5 استفاده کن
سلام اینم عکس تسک منجر من . منتها همونطوری که دوستمون گفت این فایل نیست یه فولدر به نام اتوران و یه فولدر دیگه به نامzhengbo توش هست . در سیستم من علاوه بر این یه فایل دیگه با نام RECYCLER هست راحت از همه درایوا پاک میشه ولی دوباره میاد . آخرین درایو منم g هست....!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوستمون هم که گفته از Trojan Remover 6.7.5 استفاده کنیم . حالا بریم نصبش کنیم ببینیم چی میشه . ممنون از توجهتون.
یا علی
با یه batchfile که توش دستور del Autorun.inf.Seg /f /s /a رو نوشتی گه ویروست تو حافظه نباشه پاکش کنی.
موفق و پیروز باشید.
سلام
ممنون از راهنمایید ولی منظورتو نمی فهمم زیر دیپلمی بنویس البته ببخشیدا .
سلام عذر می خوام.
بعد از راست کلیک New -> Text Document
پسوند فایل Documentت رو بزار bat بعد دستورات بالا رو توش بنویس .
بعد اجراش کن.
موفق و پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)