تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سوال جاوا اسکریپت

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

14 سوال جاوا اسکریپت

سلام من سه تا سوال در مورد جاوا اسکریپت داشتم
    من در رویداد onkeydown یک div یک تابع رو صدا زدم حالا می خوام کد کلیدی که زده شده رو به تابع بفرستم
    اما نمی دونم چه جوری؟

وقتی رویداد رو صدا می زنم می خوام مقدار left & top مربوط به div رو هم بگیرم اما بهم null می ده
    current_top=document.getElementById("div_img").sty le.top
    اما اگر اول به left & top مقدار بدم بعد مقدارشون رو بگیرم مشکلی نیست و مقدار رو نشون می ده

و سوال آخر اینکه تابعی که مقدار عددی یک رشته رو نشون بده در جاوا اسکریپت چیه؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    یه کد ساده نوشتم که باهاش میشه مشخص کرد که چه دکمه ای زده شده (کد دکمه رو بر میگردونه) البته باید div اول فوکوس بگیره تا رویدادش کار کنه! توی فایر فوکس 3 کار نکرد دلیلش رو دقیقاً نمیدونم اما با المنتهای فرم درست کار میکنه! اما با IE و اپرا مشکلی نداره. باید width و height هم داشته باشه وگرنه کار نمیکنه!
    توی همون تابع مربوط به رویداد مختصات top و left المنت هم مشخصه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سوال سوم هم میتونید از تابع parseInt استفاده کنید.برای مقادیری که قابل تبدی شدن به عدد باشن integer بر میگردونه، در غیر این صورت NaN برمیگردونه

3. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

سلام واقعا ممنون مشکلم به شدت حل شد
    اما توی fier fox اصلا اجرا نمی شه اصلا رویداد های key اجرا نمی شن
    حالا این رو چه کار کنم؟

و اینکه من این کد رو نوشتم برای حرکت دادن یک عکس اما ببنید این عکس رو وقتی حرکت می دم زیر select می یفته هر چی z_index رو هم تغییر می دم بازم زیر select می یفته
    اگر این مشکل من رو حل کنید واقعا ممنون می شم چون من قبلا هم این مشکل رو داشتم
    اینک کدش:

کد:
    ببخشید اگرکدش طولانیه
    Last edited by nibble; 23-01-2009 at 15:28.

داره خودمونی میشه DreaMaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم یه کم بی ربطه ولی خواستم تو یه قسمت javascript بنویسم. استفاده از کدهای java در طراحی صفحات مشکلی ایجاد نمی کنه؟ منظورم اینه که همه مرورگرها می تونند آن رو اجرا کنند ؟ چون تو حالت preveiw برای دیدنش تو internet explorer باید قسمت popup رو غیر فعال کرد. می خوام ببینم اگه از این کدها تو صفحه استفاده کنم ممکنه هر بیننده ای نتونه اون رو ببینه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم یه کم بی ربطه ولی خواستم تو یه قسمت javascript بنویسم. استفاده از کدهای java در طراحی صفحات مشکلی ایجاد نمی کنه؟ منظورم اینه که همه مرورگرها می تونند آن رو اجرا کنند ؟ چون تو حالت preveiw برای دیدنش تو internet explorer باید قسمت popup رو غیر فعال کرد. می خوام ببینم اگه از این کدها تو صفحه استفاده کنم ممکنه هر بیننده ای نتونه اون رو ببینه؟
    بله خوب ممکنه
    اما از اونجایی که جاوا اسکریپت client side هست برای یه سری کارها خیلی استفاده می شه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من کد شما رو یه کم دستکاری کردم تا توی همه مرورگرها اجرا بشه. شاید زیاد اصولی نشده باشه ولی کار میکنه!
    اما نتونستم گزینه های لیست رو بفرستم زیر! به نظرم اگر نشه کاراهی پیدا کرد بهترین روش اینه که لیست رو با استفاده از div و چند تا لینک جاوا اسکرپتی شبیه سازی کرد!
    کد:

8. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

سلام
    ممنون
    چه جور می شه لیست رو با div شبیه سازی کرد ؟
    می شه توضیح بدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TemplateMonster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

و اینکه من این کد رو نوشتم برای حرکت دادن یک عکس اما ببنید این عکس رو وقتی حرکت می دم زیر select می یفته هر چی z_index رو هم تغییر می دم بازم زیر select می یفته
    این یکی از باگ‌های مرورگرهاست. فکر کنم فقط IE همچین مشکلی داره، ولی راه حل ساده‌ش اینه که عناصر فرمت رو قبل از اون عنصر divت تعریف کنی. یه چیز دیگه، همه‌ی عناصری که قراره z-index داشته باشن باید مقدار positionشون absolute یا relative باشه. اینجا فکر میکنم چون اون عنصر select همچین خاصیتی نداره اینجوری میشه.

11. این کاربر از TemplateMonster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون
    چه جور می شه لیست رو با div شبیه سازی کرد ؟
    می شه توضیح بدید؟
    الان نمیتونم کدش رو بنویسم ولی این به ذهنم میرسه که فکر میکنم کار کنه:
    میتونید یک تکست باکس بزارید برای گرفتن مقدار گزینه ها اما به صورت readonly که نشه مستقیم توش نوشت بعدش همه گزینه های لیست رو بزارید توی یک div نامرئی که با کلیک بر روی تکست باکس مرئی بشه و با کلیک بر روی هر کدوم از المنتهای لیست مقدار موبوط به اون گزینه به عنوان مقدار تکست باکس وارد بشه!
    با تغییر مقدار تکست باکس یا با حذف فوکوس از گزینه ها هم باید دوباره لیست نامرئی بشه!

در هر حال من اگه بخوام یه لیست با جاوا اسکرپت بسازم همینطوری عمل میکنم حالا با یه کم تغییر
    یه کم روش کار کنید اگه به دردتون خورد و جایی مشکل داشتید مطرح کنید تا با هم حلش کنیم (این مسئله توی تاپیک جدا بحث بشه بهتره)

13. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •