سلام !
من می خوام یه گوشی بخرم خوب حالا نیاز به یه راهنمایی دارم
درنظر دارم که بخاطر ایرنی بودنم یه گوشی ساخت ایرنی بخرم ! خلاصه گوشی های glx رو انتخاب کردم در مدل هایglx 2650, glx 2680 بنظر شما چطورند
سلام !
من می خوام یه گوشی بخرم خوب حالا نیاز به یه راهنمایی دارم
درنظر دارم که بخاطر ایرنی بودنم یه گوشی ساخت ایرنی بخرم ! خلاصه گوشی های glx رو انتخاب کردم در مدل هایglx 2650, glx 2680 بنظر شما چطورند
سلام.....................
یه مورد رو بگم .............اینه که سامسونگ .....سونی اریکسون و نوکیا بعد این همه سال فعالیت تو عرصه تلفن همراه هنوز نقص های زیادی دارن چه برسه این گوشی های ساخت داخل که 1 سال نیست اومدن رو کار..........
خلاصه مطمین باش نقص های زیادی داره و تا بخواد درست شه چند سال طول میکشه
البته مثه گوشی های چینی امکانات خوبی دارن و هم قیمت خوبی
در مورد 2680 هم بگم صدای بلندی داره باطریش هم فکر میکنم شبیه گوشی های نوکیاست
ولی باطری خوبی داره البته باید دید چطور کار میده بهت
Last edited by S@nti@go_s&k; 21-01-2009 at 08:09.
دوست عزیز اتفاقا" این تنها جایی هست که تعصب به درد نمیخوره می خوای گوشی بخری فقط چون اونو ایرانی میدونی ...اولا" باید وقتی گوشی ایرانی بخری که واقعا" تولید کننده احترام و ارزش و رعایت حقوق مصرف کننده رو مثل کشورهای اروپایی رعایت کنن دوما" اینا همون گوشی های بی مصرف و آشغال چینی تولید کارخانه !!!!!!!!!!های زیر پله ای چین هستش که اگه سفارش عمده بدی با هر مارکی بخوای برات تولید می کنن مثل همون شرکت قلابی ماتریکس که گوشی با مارک ماتریکس رو تبلیغ میکرد که همون گوشی های چینی بودن با مارک ماتریکس چون اگه توجه کرده باشی گوشی های چینی هیچ مارک بخصوصی نمی زنن رو گوشیهاشون و ضمنا" ای کاش یه نفر از این شرکت glxمیپرسید ببخشید این خط تولید و مونتاژ گوشی شما کجاست؟؟؟نکنه شهرستانه که کسی اونو ندیده ؟؟اونم با امکانات فوق بالای تهران در تولید گوشی حیف نیست ادم تو شهرستان گوشی تولید کنه اونم با باطری اضافه و ...........ای کاش می دونستی دوست عزیز که تنها کالای 50درصد ایرانی تولیدی کبریت هستش ........باقی همش مونتاژه
Last edited by احمدصالح پور; 21-01-2009 at 09:25.
بهتره فکرشو نکنی.
همونطور که "احمدصالح پور" گفتن خیلی کم ممکنه که این گوشیها ساخت ایران باشه.
اگه یه گوشی در حد گوشیهای چینی تقلبی راضیت میکنه انتخاب خوبیه!
نخر بعد از چند وقت می فهمی ما چی میگیم خرابی 99 درصد
اگر هم می خوای بخری چینی های زیر 100 بخر که اگه خراب شد دلت نسوزه
دوستان درست می گن
میتونی با همون پول یه گوش با امکانات متوسط از سونی اریکسون یا سامسونگ.... برداری حداقل از کارکردش مطمئنی
آخر گوشي رو گرفتم
گوشي بدي نيست ولي همون طور كه دوستان گفتن يه سري مشكلات داره كه زياد مهم نيست
سلام بر همگی دوستان.بعضی از دوستان نسبت به این موبایل کم لطفی میکنن.خوب نوکیا که از روز اول گوشیهای سری n رو نساخت.تازه به قول یکی از دوستان هنوز هم مشکل دارن.خوب ما هم باید حداقل یه خورده به این گوشی اطمینان بکنیم .گوشی های نوکیا با اطمینان مردم به اینجا رسیدن و البته با تبلیغات زیااااااااااد.این موبایل ایرانی هنوز یه تبلیغ هم تو تلوزیون نذاشتن براش.
کدوم یک از دوستان خودش شخصا با این گوشی کار کرده و ناراضی هستش.من تو شهر خودم (جنوب فارس) از هر کی داشته پرسیدم به نسبت قیمتش کاملا راضی بوده.
یک سال گارانتی(اگه اشتباه نکنم برای مادر برد 10 سال)که داره و اگه مشکلی داشت میتونی یقه نمایندگی رو بگیری .تازه میتونی به خود شرکت زنگ بزنی اگه نمایندگی کاری نکرد و چون تازه این گوشی داره پا به عرصه میگذاره حتما رسیدگی میکنن.و ان شا ا... تا همیشه رسیدگی کنن
من خودم یه کم تو ساپرت نرم افزار و بازی شک دارم که اونم ان شا ا... رفع میشه.
ان شا ا... که گوشی خوبی هست و می خرمش.
ان شا ا... روزی بیاد که این گوشی مونتاز نباشه و قطعاتش هم ایرانی باشن.
و ان شا ا... های دیگه
ما هم مثل شما ایشالا
نهایتش میخاد سیستم عامل بزاره ویندوز باشه یا سیمبین
نهایتش دوربین میزاره اشنایدر یا سایبرشات
نهایتش.................
پس نتیجه میگیریم هیچیشون ایرانی نیست
هر موقع تونستن لنزو سیستم عاملو هزار تا چیز دیگرو خودشون بسازن اون موقع بگن ایرانی
همین اولش یه اسمی انتخاب کردن که آدم یاد پژو و فرانسه میوفته دیگه آخر عاقبتشو ................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)