تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: كمك در مورد نصب كامپيوتر به tvبا hdmi

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض كمك در مورد نصب كامپيوتر به tvبا hdmi

سلام دوستان من يك كارت گرافيك 3870دارم كه خروجي hdmiداره ميخواستم كامپيوترم رو به تلوزيون lcd وصل كنم واي نميدونم بايد چكار كنم اگر ميشه كمكم كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه تلویزیونت ورودی hdmi داره فقط برو یه کابل hdmi بگیر و کیس رو به تلویزیون وصل کن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تلوزيونم hdmlرو ساپرت ميكنه . توي كارتن كارت گرافيكم يك سيم بود كه يك سرش هفت پين بود يك سرش سه تا فيش به رنگ هاي سبز ابي و قرمز ايا همون كابل hdmlهست. پشت تلوزيون هم همين رنگ ورودي ها رو داره ولي وقتي وصل ميكنم نه تصوير دارم نه صدا اگه ميشه كمك كنيد خيلي مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

HDMI اینه :

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پس فيش هاي خودش چيه و بايد چطور باهاش كار كرد . و سيم هاي hdmi تا چند مترش پيدا ميشه 20 وتر داره

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اون رنگای ابی قرمز سبز برای کامپونت هست

هر سه برای انتقال رنگها هستن و دو تا فیش دیگم برای صدا باید وصل کنی معمولا برای دی وی دی پلیر استفاده میشه

من درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کردم گزینه ای داره که برای اتصال به تی وی خروجی رو در خواست میکنه و میتونی تعین کنی خروجی کامپونته یا کامپوزیته یا... بعد هم ریست میشه و روی ایکون کارت گرافیک راست کلیک و گزینه تی وی رو فعال میکنی

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز با کابل hdmi لپتابو وصل کردم به lcd و خیلی هم حال داد . اولین بارم بود . خیلی کیفیت توپی داشت .
    امروزم اومدم اینکارو بکنم ولی هرکاری کردم تصویر نیومد . فکر میکنید مشکل از کابل باشه یا جای دیگه میلنگه ؟
    تو تنظیمات گرافیک lcd رو میشناسه ولی تصویر نمیاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض اتصال کارت گرافیک به تلویزیون با S-Video

سلام دوستان.من یه کارت گرافیگ GeForce 9400 GT دارم.پورت S-Video داره که میخوام به تلویزیون وصلش کنم تا باهاش فیلمایه رو هاردو داخل تلویزیون ببینم.کابلشو تهیه کردم و تمام تنظیماتشو انجام دادم اما تصویری که به تلویزیون ارسال میشه فقط تصویر دسکتاپم هست بدون آیکون ها.یه جوریه.تنظیماتش میگه یا کامپیوتر میتونه آیکونارو داشته باشه، تلویزیون نداشته باشه یا برعکس تلویزیون داشته باشه، کامپیوتر نداشته باشه.فقط یه بار شانسی هر دو با هم آیکونارو داشتن و تونستم فیلم رو تو تلویزیون و کامپیوتر با هم داشته باشم.بعد از اون دیگه نتونستم.اگه کسی با این کارت گرافیک کار کرده منو راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه hesam_x3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران . نیاوران

پيش فرض

سلام دوست عزیز. برای این کار بهتره از فیش های s-video به video استفاده کنی . اگر از کابل های s-video به s-video استفاده کنی این مشکل ایجاد میشه چون خوب کار نمیکنن . استفاده از حالت s-video به video کیفیت بهتری داره و برای صدا هم خوبه ولی اگه مستقیم از کارت صدا بگیری بهتره . کابل s-video به video با قیمت حدود 5 هزار تومان پیدا میشه .
    حسام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

سلام دوستان.من یه کارت گرافیگ GeForce 9400 GT دارم.پورت S-Video داره که میخوام به تلویزیون وصلش کنم تا باهاش فیلمایه رو هاردو داخل تلویزیون ببینم.کابلشو تهیه کردم و تمام تنظیماتشو انجام دادم اما تصویری که به تلویزیون ارسال میشه فقط تصویر دسکتاپم هست بدون آیکون ها.یه جوریه.تنظیماتش میگه یا کامپیوتر میتونه آیکونارو داشته باشه، تلویزیون نداشته باشه یا برعکس تلویزیون داشته باشه، کامپیوتر نداشته باشه.فقط یه بار شانسی هر دو با هم آیکونارو داشتن و تونستم فیلم رو تو تلویزیون و کامپیوتر با هم داشته باشم.بعد از اون دیگه نتونستم.اگه کسی با این کارت گرافیک کار کرده منو راهنمایی کنه.
    سلام آقا حسام.والله من درست متوجه منظورتون نشدم ولی اگه منظورتون اینه که یه فیش بگیرم که یه سرش S-Video باشه و سره دیگش فیش مخصوص ویدئو باید بگم کابلم همینجوره.فقط تنها چیزی که هست من به ویدئو وصل نکردم، مستقیم به تلویزیون وصل کردم چون ویدئو نداریم. فیش صداشم به مادربوردم وصل کردم که صوت 5.1 کاناله رو پشتیبانی می کنه.اگه میشه کمکم کنید که بتونم تصویر رو تو هردو داشته باشم.داره اعصابمو خورد میکنه.اومدیم یه فیلم با خانواده ببینیم.اگه این فناوری ها بخواد اینجوری کار کنه که به درد نمیخوره.ممنون.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •