تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: بحث و بررسی و مشاوره در مورد گوشی های سونی اریکسون سری پی

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض بحث و بررسی و مشاوره در مورد گوشی های سونی اریکسون سری پی

سلام.
    دوستان در این جا به بحث و بررسی و مشاوره برای خرید گوشی های سونی اریکسون سری پی و گوشی هایی که سیستم عامل یو ای کیو دارند و در برند سونی اریکسون قرار دارن میپردازیم.
    در حال حاظر به خاطر این که گوشی های موجود در این رده کمی قدیمی هستن شاید جایی برای بحث نباشه.ولی فکر میکنم گوشی های جدید در این رده در راه باشن.اون موقه میشه یه بحثی کرد.
    الانم اگه کسی مرتبط با این موضوع سوالی داره بپرسه.
    گوشی من پی1 هست.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

ببخشيد كه اين سوال رو ميپرسم.
    شما چند وقته به اينترنت دست پيدا كردي؟
    شما مي دونيد كه اين سري اصلا ديگه ساخته نميشه و اين كه سوني اريكسون ديگه يو اي كيو نمي زنه؟
    بهتره يكي قسمت اخبار را مطالعه بفرماييد. هميشه گفتن قبل از زدن تاپيك جستجو كنيد.
    با تشكر

3. 2 کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

این خبر به منم رسیده.ولی هنوز قطعی نشده و من مطمعن هستم که از این نوع گوشی ها دوباره تولید میشه.توسط خود سونی اریکسون...........
    سونی اریکسون الکی که این همه هزینه نمیکنه که یو ای کیو را بگیره برا خودش بعد بگه دیگه گوشی بر این پایه تولید نمیکنه!!!
    به نظر من تا اخر فروردین نهایتن خرداد یه گوشی جدید با سیستم عامل یو ای کیو تولید میشه.
    از اینکه به این تاپیک دقت کردین و نظرتونو گفتین ممنون.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یه سؤال در مورد p1 داشتم .
    من دو هفته پیش یه گوشی p1 برای یک از دوستام خریدم (300 با گارانتی کامتل ) تا این که یه هفته پیش اون پول لازم شد و چون اصلا نمی تونست با گوشی کار کنه من p990 خودم رو 150 فروختم و گوشی اون رو 220 خریدم . . .
    2 تا سؤال دارم یکی این که من گوشی رو با قیمت خوبی خریدم یا نه ؟
    یکی این که میشه بیگید که فرق گوشی p1 که چینیه با اصلیاش چیه ؟ ( چون من هر عکسی که دیدم از گوشی به جای p1i در جلو و پشت گوشی نوشته SE123 ) می خوام بدونم که اصل هستش یا نه و یه توضیحاتی درباره ی شارژر گوشی هم اگه بدید ممنون می شم .
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یه سؤال در مورد p1 داشتم .
    من دو هفته پیش یه گوشی p1 برای یک از دوستام خریدم (300 با گارانتی کامتل ) تا این که یه هفته پیش اون پول لازم شد و چون اصلا نمی تونست با گوشی کار کنه من p990 خودم رو 150 فروختم و گوشی اون رو 220 خریدم . . .
    2 تا سؤال دارم یکی این که من گوشی رو با قیمت خوبی خریدم یا نه ؟
    یکی این که میشه بیگید که فرق گوشی p1 که چینیه با اصلیاش چیه ؟ ( چون من هر عکسی که دیدم از گوشی به جای p1i در جلو و پشت گوشی نوشته SE123 ) می خوام بدونم که اصل هستش یا نه و یه توضیحاتی درباره ی شارژر گوشی هم اگه بدید ممنون می شم .
    خیلی ممنون
    قیمت فکر میکنم خوب باشه.اینم در نظر بگیرید که مطمعن هستید یه گوشی نو و دست اول گیر اوردین.اینم خودش کلیه.اونم با این قیمت!!!
    در مورد اصل بودن که اونایی اصلن که پشتشون نوشته:p1i
    و در مورد SE123:اونایی که پشتشون نوشتهSE123 به صورت ازمایشی توسط کارخانه چند تا تولید شد تا ببینن که گوشی تولید شده چه طور میباشد.به عبارت دیگه گوشی های اولی که برای ازمایش تولید شدن پشتشون نوشته SE123......

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون از راهنماییتون پس من خیلی خوش شانس بودم که یه گوشی خوب گیر اوردم
    ولی یه چیزی من وقتی که با شارژر گوشی p990 ام گوشیمو شارژ می کردم خوب بود ولی وقتی که با یه شارژر دیگه شارژ می کردم اون شارژر خیلی داغ می کرد . حالا این مشکل رو با p1 هم دارم چون تصور می کنم که شارژری که به من داده برای G770 داداشش باشه که از دبی گرفته چون اونم داغ می کنه . برای همین می خواستم مشخصات دقیق شارژر p1 رو بدونم. ( مثلا روش چی نوشته یا یه عکسی از شارژر و یا چیزای دیگش)
    اگه لطف کنید و یه توضیحی بدید ممنون می شم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون از راهنماییتون پس من خیلی خوش شانس بودم که یه گوشی خوب گیر اوردم
    ولی یه چیزی من وقتی که با شارژر گوشی p990 ام گوشیمو شارژ می کردم خوب بود ولی وقتی که با یه شارژر دیگه شارژ می کردم اون شارژر خیلی داغ می کرد . حالا این مشکل رو با p1 هم دارم چون تصور می کنم که شارژری که به من داده برای g770 داداشش باشه که از دبی گرفته چون اونم داغ می کنه . برای همین می خواستم مشخصات دقیق شارژر p1 رو بدونم. ( مثلا روش چی نوشته یا یه عکسی از شارژر و یا چیزای دیگش)
    اگه لطف کنید و یه توضیحی بدید ممنون می شم ...
    دوست عزیز در مورد باطری منم وقتی شارژر های دیگه را استفاده میکنم باعث گرم شدن ترانس میشه.البته من در گوشی های دیگه این کارو کردم.من وقتی شارژر کا800 را به گوشی قبلیم(دبلیو700)وصل میکردم ترانس داغ میشد.
    در مورد اطلاعاط ترانس هم چیزی پیدا نکردم که براتون بزارم.اگه دوستان دیگه اطلاعات دارن راهنماییتون میکنن.
    به نظره من یه شارژر مخصوص پی1 در اولین فرصت بگیرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از راهنماییتون ولی به هر کی میگم شارژر p1 می گه شارژر همه ی سونی اریکسون ها به هم می خورن
    حالا انشاالله دوستان یه راهنمایی بکنن

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز منم از همین تعجب میکنم که چه طور این اتفاق میفته.اخه همه ی ترانس های سونی اریکسون مثل هم هستن!!!!!!!
    ولی شما با گرفتن یه شارژر مخصوص پی1 مشکلتون حل میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر شما
    ببخشید دوست عزیز ولی می شه یه خواهشی ازتون کنم ؟
    من از قبل جواب شما رو بله تصور می کنم و خواهشم رو می گم :
    می شه یه عکس از شارژر اصلی p1 تون و مشخصاتی که روش نوشته رو بذارید . می خوام مشخصات دقیق باشه پس اگه لطف کنید همه رو بنویسید ممنون می شم .
    بعد یه چیز دیگه این که شارژر p1 شما که داغ نمی کنه ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •