سلام به همه دوستان![]()
![]()
![]()
راستش گوشی ام رو دارم می دم به اخوی مونباید یه چیزی ابتیاع کنم ، موندم چی بگیرم ، اول نیاز هام رو نوشتم ، بعد گفتم با شماها مشورت کنم .
باید بگم که الآن ( الآن که نه ، تا همین هفته پیش) یه k550 از سونی داشتم که تبدیل اش کردم بودم به w610 و هر نوع الف و پچی هم که بگید روش بود
![]()
![]()
اگه چند تا از انتظارام یه کم عجیبه ، مال قابلیت های پچ و الف هست .
این ها که این اول هست و شماره زدم ، اما الویت نداره ، همه اش لازمه ، و اون هایی که آخرش توی پرانتز هست ، برند هایی که فکر می کنم این قابلیت رو داشته باشن رو گفته ام ، البته فکر می کنم :
1 _ خوندن pdf دلم می خوام عین مرد بخونه ، هر چیزی ، عین سونی نباشه که بازی در میاره (انواع سیمبیان ها)
2 _ Answering machine لازم دارم ، فطیر ، کاری ندارم مال خود گوشی هست یا نه ، اما می خوام باشه (انواع سیمبیان ها)
3 _ بک آپ از اس ام اس از اولی که گوشی دستم بود ( تقریبا البته ) کلیه اس ام اس ها بک آپ دارم ، و این قابلیت بی نهایت برام مهمه ( سونی رو که می دونم داره ، نوکیا رو دقیق نمی دونم )
4 _ بک آپ از کانتکت ها ، این رو هم همیشه محض محکم کاری انجام می دم ، دیگه یه ساعت نشینم شماره ها رو دونه دونه بزنم ( سونی رو که می دونم داره ، نوکیا رو دقیق نمی دونم )
5 _ بک آپ از کال لاگ این هم مثل دو تای قبلی ، توی این 610 ای داشتم با یه الف ، همه کالز ها رو بگ اپ می گرفت ، توی یه نت ، توی قسمت other ( هیچ گوشی نداره ، مگه اون هایی که هک شده باشه )
6 _ ظبط کلیه مکالمات توی این 610 یه الف بود که این کار رو می کرد ، اما خوب کار نمی کرد و باگ داشتش ، نمی دونم گوش هست که این کار رو بکنه یا نه ( حتی الامکان ، خودش اتومات این کار رو بکنه ، نخواد که من برم توی ستینگ و بزنم ریکورد ) ( نمی دونم کدوم گوشی )
7 _ فلایت مود اکثرا داره ، اما مهم بودنش اینه که از توی گوشی بتونی فلایت مود کنی ، نخواد مثل سونی ها ریست کنی ...
8 _ آلارم خوب یه آلارم خوب داشته باشه ، مثل سونی اریکسونی ها ، اسنوز های خوبی داره ، می تونی نتظیم هم بکنی که فقط ویبره بزنه ، یا صدا هم داشته باشه ( سونی )
9 _ کی لاک اکثر نوکیا ها داره ، اما سونی ها فقط با پچ می شه ( غیر از 2 _ 3 مدل سیمبیان اش )
10 _ دوربین 2 به بالا ، با اتوفوکوس
دیگه از اینجا به بعد ، خیلی ضروری نیست
1 _ رادیو 2 _ اگه بشه بک آپ کانتکت هام رو روش ری استور کن که دیگه نور علی نوره
3 _ توی گوشی دوستم ، w960 یه چیزی وجود داشت به اسم drop طرف رو عملا می پیچوند ، اما باز هم ایرادش این بود که یه بوق اول اش می زد ، بعد می پیچوندش ، اگه ستینگی ، چیزی وجود داشته باشه که بشه ملت رو پیچوند ، اساسی ، که مو لا درزش نره ، خیلی خوب میشه
در آخر بگم که می دونم این همه انتظار ، از یه گوشی ، خیلی زیاده ، برای همین از شما کمک خواستم
مرسی
یا حق