تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب یکی از دو مدل کانن

داره خودمونی میشه Dj_Migren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض راهنمایی در انتخاب یکی از دو مدل کانن

سلام
    من در انتخاب بین Canon IXUS 90 IS و Canon SX110 IS گیر کردم
    Canon SX110 IS با سنسور 9 مگ و زوم 10 و قیمت 260 تومن و
    Canon IXUS 90 IS با سنسور 10 مگ و زوم 3 و قیمت 250
    اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض canon ixus

سلام
    زیاد به megapixel نگاه نکن . چون ما نیازی به بیشتر از 3 مگ نداریم و عکسها اونقدر حجیم میشن که رو سیستم جای زیادی میگیرن. بیشتر از 3 واسه پوستر و چاپ در حد A3 خوبه. من خودم واسه کاتالوگ های شرکت از ربات ها با 5 گرفتم زیادهم بود ! تا چه برسه به اینکه مثلا عکس های یه سفر رو بخوای زیاد بگیری. دخلت در میآد . بیشتر امکانات رو مد نظر داشته باش.

من پیشنهاد میکنم اگه میتونی IXUS 860 is یا IXUS 870 IS رو بگیری. چون تنها دوربین هایی تو این رده از کانن هستن که wide-angle عکس میگیرن و خود کنن تو دوربین های خونگی (غیر حرفه ای ) فقط واسه همین دوتا اینو نوشته ! من خودن 860 دارم. موقع عکس گرفتن از برج پیزا همه باید دوربیناشون رو عمودی میکردن. تازه به زور تو کادر جا میشد ، ولی من در حالت افقی کل برج رو داشتم و اضافه هم میآورد!! یکی از مزیت های دیگه هم اینه که وقتی می خوای عکس دسته جمعی بگیری لازم نیست همه رو کمپرس کنی و بگی بهم نزدیک شن یا به یکیشون بگی دلا شه تا سرش بیآد تو کادر.

به جرات میگم همیشه عکسهای دسته جمعی فامیل ( تو شب یلدا ، تولدها و .....) رو با دوربین من میگیرن. واقعا محشره. وقتی میخواستم اینو بخرم به فروشنده ( تو پایتخت ) گفتم میخوام از خطوط رباتیک عکس بگیرم ، همینو گذاشت جلوم و گفت به هیچ چیز دیگه هم فکر نکن . ( همیشه دعاش میکنم ).

تو دوربین ها هرچی فاصله کانونی ( Focal Length ) کمتر باشه دوربین wide تره و زاویه دیدش بازتره. اکثر دوربین ها ( مثل اونهایی که شما گفتین ) حدود 6 میلیمترن ولی 860 و 870 فاصله کانونیشون 4.2 هستش!!!!!

تنظیمات Manual اش هم خیلی کامله و دستت رو از تنظیم سرعت شاتر تا تلورانس رنگ و ...... باز میذاره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سر برو اینجا و تو هر یک از منو ها یکی از محصولات : IXUS 90 و IXUS 860 و XS 110 رو انتخاب کن تا واست مقایسه کنه. قطعا انتخاب رو واست آسون تر میکنه.
    کد:
    درضمن من از گارانتی آفومار خریدم که هر چند 30 تومن گرونتر بود ولی بیمه بدنه سامان رو هم داره و تا یکسال هربلائی سر دوربینت بیآد (خش افتادن ، شکستن ، تو آب افتادن و ......) بی چون و چرا واست عوض میکنه. من اول یه 860 دیگه داشتم . رفتیم چابهار افتاد تو آب !!!!! آوردم تهران 10 تومن گرفت یه IXUS 870 پک بهم داد.

از بین دوتائی هم که خودتون گفتین ، من سریع جدول مقایسه بالارو نگاه کردم و بنظر میآد SX110 به دلایل زیر بهتر باشه:
    1- فاصله کانونیش 5.2 ، پس از ixus 90 واید تره.
    2-زوم اپتیکالش بیشتره (4x)
    3- قابلیت عکاسی از اشیا تا 2 سانتی متری رو داره ( اونیکی کمتر از 3 رو تار میگیره )
    4- برد فلاشش یه متر بیشتره
    Last edited by a6l3i; 19-01-2009 at 01:18.

3. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pari123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Canon SX110 IS
    به نظر من!!!

زوم خیلی مهمه

دوربین من S5 هست! و 8 مگاپیکسل.خیلی حجم عکس بالاست.
    9و10 مگا پیکسل هم خیلی با هم فرق نداره.
    و...
    اگر نمی خوای بزرگتر از A4 چاپ کنی، بیشتر از این لازم نداری.
    Last edited by pari123; 22-01-2009 at 16:57.

5. این کاربر از pari123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اینی که sx110 خوبه که توش شکی نیست
    ولی چیزی که منو یه خورده مردد کرده چینی بودن این دوربینه
    یه جورایی از جنس چینی خاطره خوبی ندارم
    sx110 ژاپنیش پیدا نمیشه؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

sx110 ژاپنیش پیدا نمیشه؟
    دوست عزیز این روزا اسمبل ژاپن خیلی کم پیدا میشه.
    بیشتر سونی به کمک تکنولوژی های برتر خودش در کارخونه هاش میتونه همچنان در ژاپن به ساخت ادامه بده.
    اگر قرار باشه مثلا sx110 رو به طور کامل در ژاپن بسازن،قیمتش میره بالای 400 تومن.(مسائل و هزینه های کارگری)
    اصلی ترین قطعات دوربین از جمله چیپست و سنسور همچنان در ژاپن تولید میشه.ولی به نظر شما مثلا پیچای دستگاهو تو چین ببندن یا ژاپن خیلی فرق می کنه؟یا مثلا توی کارتن گذاشتن؟اصل داخل دوربینه که مهمه.

8. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نیازهاتون نگاه کنید sx110 دوربین خوبیه از نظر کیفیت هم با توجه به ریویو ها مورد تاییده منتها یه چیز در نظر داشته باشید لنز محدوده 36-360 و پوشش میده بعلاوه اینکه بایت باطری و شارزر باید هزینه بدید و قیمت از سری کامپکت مورد نظرتون بالا تر میره یعنی حدود 300

سری اولترا کمامپکت هم اگر خواستید Canon SD 790 IS (ixus 90) یا SD880 ixus 870 که این دومی لنز واید داره 27 و برای عکس های خانوادگی دسته جمعی و طبیعت مناسب تره و البته باطری لیتیوم شارز همرا داره

10. 2 کاربر از mse1445 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pari123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

sx110 ژاپنیش پیدا نمیشه؟

همین که سناتور گفت+ دوربین من هم چینیه و یه ساله دارم باهاش کار میکنم و ازش خیلی راضیم.

دوربینها الان معمولا ساخت چین و اندونزی و ... هست. ژاپنی کم گیر میاد

12. این کاربر از pari123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به نیازهاتون نگاه کنید sx110 دوربین خوبیه از نظر کیفیت هم با توجه به ریویو ها مورد تاییده منتها یه چیز در نظر داشته باشید لنز محدوده 36-360 و پوشش میده بعلاوه اینکه بایت باطری و شارزر باید هزینه بدید و قیمت از سری کامپکت مورد نظرتون بالا تر میره یعنی حدود 300

سری اولترا کمامپکت هم اگر خواستید Canon SD 790 IS (ixus 90) یا SD880 ixus 870 که این دومی لنز واید داره 27 و برای عکس های خانوادگی دسته جمعی و طبیعت مناسب تره و البته باطری لیتیوم شارز همرا داره
    حالا باطریو میشه یه کاری کرد(از باطری شارژی خوب استفاده کرد)قیمتشم مهم نیست که یه خورده بزنه بالا
    یعنی شما میگید بین 870 و sx110 من 870 رو انتخاب کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

من ixus 85 دارم
    ابعادش فوق العاده کوچیکه ولی کیفیت عکساش ظاهرا خوبه ولی تو زوم 100 درصد بیانگر مساله دیگه اییه.و میشه به ایرادات فوکوسش و نویز زیاد حتی تو ایزو های پایین اشاره کرد
    فیلمبرداریشم خوبه ولی زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری نداره.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا باطریو میشه یه کاری کرد(از باطری شارژی خوب استفاده کرد)قیمتشم مهم نیست که یه خورده بزنه بالا
    یعنی شما میگید بین 870 و sx110 من 870 رو انتخاب کنم؟
    دوست عزیز دوربینایی مثل 870 و هم رده اونها دوربینای آماتوری هستند.وکیفیت اونها در حد معمولی هست.
    تنظیمات عکسبرداری اونها گرچه ساده،ولی خیلی ناقص است.کلا دوربینای اماتوری برای کسایی خوبه که حوصله ی تنظیم کردن دوربینو ندارن حالا کیفیتش هم کم شد براشون مهم نیس.
    مقدار زوم در دوربین برای کارایی مثل شکار لحظه و اینا خیلی خوبه و در دسترس بودن اون هنگام فیلمبرداری مهمه.
    حالا اگه با ابعاد مشکلی ندارین،حتی دوربین SX10IS از همه بهتره.هم از لحاظ کیفیت عکسبرداری و هم از لحاظ امکانات.

دوربین هم رده sx110 در شرکت سونی دوربین h10 هستش که کیفیت اون هم خیلی عالیه.تقریبا در یک سطح هستند حالا هر کدوم که دوست دارین انتخاب با خودتونه.h10 باطری لیتیومی می خوره.
    و این نکته هم در همه دوربینای کنون صدق می کنه که فلاش اونها نسبت به سونی ضعیف تر هستند.
    اطلاعات مقایسه ای در زیر براتون می ذارم مطالعه کنین:

کد:
    Last edited by Senator_F; 23-01-2009 at 11:11.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •