با سلام خدمت شما ...

از کاربران گرامی که مرا در ساخت این پروژه (کوچک) راهنمایی می کنند نهایت تشکر را دارم
می خوام یه ... یه ... یه .... چه جوری بگم!!؟؟ بذارین بگم کیت ... خوبه؟؟!!

************************************************** *********************************

شاید هنگام رد شدن از زیر پل ها چراغ های زیر لبه ی پل نظر شما رو جلب کرده باشه ؟!!! بله درسته منم می خوام یه چیزی تو همین مایه ها درست کنم ... البته با کمک شما

دیدین که چه افکت های زیبایی دارن ؟ برای مثال چراغ ها ( بهتره تو ساخت این کیت بگم led ها ) از چب با راست یا بلعکس ، یا یکی در میان روشن شدنشون و ... زیبایی به سزایی رو از خودشون نشون میدن !!؟

من با استفاده از led و هر چیز دیگه ای که لازم هست ، میخوام این کیت رو بسازم و یه برنامه ای را به led ها بدم تا بدین صورت روشن و خاموش بشن ( برای مثال : 20 یا 30 یا هر چی بیشتر بهتر ، به این led ها برنامه بدم تا روشن و خاموش بشن )

ممکنه تو ساخت این کیت تعداد led ها مهم باشه ( برای تقسیم ولتاژ بین led ها میگم و ولتاژ مصرفی اونا )

خلاصه دیگه هر کی خوره الکترونیییییییییییییییییی یییییییک هست راهنماییم کنه؟؟!!

************************************************** **********************************

از دوستان برای راهنمایی در ساخت این کیت پیشاپیش نهایت تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررر را دارم !!

امیدوارم منظورم رو در ساخت این کیت واضح بیان کرده باشم ، نمیدونم چه جوری ازتون تشک کنم؟!!!!

اگه کسی براش ابهامی هست ذکر کنه تا در اولین فرصت توضیحات مربوطه رو بدم

واقعا منووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووون

منتظره کمک و راهنمایی شما دوست عزیز هستم