تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشاوره براي خريد سيستم گرافيكي با هزينه متوسط

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض مشاوره براي خريد سيستم گرافيكي با هزينه متوسط

سلام

من قصد خرید یک سیستم جدید را دارم. قطعاتی که می خواهم آنها را تعویض کنم:

1. پردازنده amd 9550
    2.مادر يرد بين asus m3a و abit ax78 موندم هر دو از يك چيپست استفاده ميكنند و تقريبا هم قيمتن نظر شما چيه ؟
    3. براي خريد رم كمي گيج شدم 4 گيگ رم ميخوام باسقف بودجه 80 تومن ( 2تا2 ) يكي corsair bos 800 پيشنهاد داد
    4. كارت گرافيك با چيپ n vidia براي سقف بودجه 95 تومن چي پيشنهاد ميكنيد ( 9500gt 1024) چطوره واگه خوبه رو چه بردي
    5 . مانيوتر crt 17 چه پيشنهاد ميكنيد 110 - 120 تومن

قطعاتی از سیستم قبلی که قصد دارم در این سیستم هم از آنها استفاده کنم:

1. يك پاور گرين 400
    2. هارد 160 تقريبا نو
    3. dvd رايتر
    4 . مودم creative

موارد استفاده سیستم جدید عبارتند از:

1. اين سيستم قراره بيشتر كار گرافيك دو بعدي انجام بده تو برنامه هاي corel - photoshop و از اين قبيل
    2. .در برنامه هاي سه بعدي autocad
    3. باز ي هم نه در حد حرفه اي

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    برای کار گرافیک دو بعدی این CPU اصلا خوب نیست بهتره Q6600 اینتل رو بگیری... مادربورد هم Asus P5Ql-pro
    گرافیک رو یکم بیشتر خرج کنی Connect3D 4830 بگیری عالی میشه البته Sapphire4670 و 9600GT هم خوبن...
    رم رو میتونی Patriot 2*2 بگیری 50 تومن البته اونیم که گفتی خیلی عالیه اما هر چی باشه 30 تومنم 30 تومنه خب!
    پاورتم برای این قطعات کمه ... Gp480W کافیه...

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام

من قصد خرید یک سیستم جدید را دارم. قطعاتی که می خواهم آنها را تعویض کنم:

1. پردازنده amd 9550
    2.مادر يرد بين asus m3a و abit ax78 موندم هر دو از يك چيپست استفاده ميكنند و تقريبا هم قيمتن نظر شما چيه ؟
    3. براي خريد رم كمي گيج شدم 4 گيگ رم ميخوام باسقف بودجه 80 تومن ( 2تا2 ) يكي corsair bos 800 پيشنهاد داد
    4. كارت گرافيك با چيپ n vidia براي سقف بودجه 95 تومن چي پيشنهاد ميكنيد ( 9500gt 1024) چطوره واگه خوبه رو چه بردي
    5 . مانيوتر crt 17 چه پيشنهاد ميكنيد 110 - 120 تومن

قطعاتی از سیستم قبلی که قصد دارم در این سیستم هم از آنها استفاده کنم:

1. يك پاور گرين 400
    2. هارد 160 تقريبا نو
    3. Dvd رايتر
    4 . مودم creative

موارد استفاده سیستم جدید عبارتند از:

1. اين سيستم قراره بيشتر كار گرافيك دو بعدي انجام بده تو برنامه هاي corel - photoshop و از اين قبيل
    2. .در برنامه هاي سه بعدي autocad
    3. باز ي هم نه در حد حرفه اي
    سلام ببین من 9550 دارم انداره پشه هم قدرت نداه! 600 ایکس تو تو بازی بهتر عمل میکنه! اصلا از فکر ای ام دی فعلا بیا بیرون
    اگر خیلی ای ام دی دوست داری از ابیت استفاده کن خیلی خیلی بهتره
    گرافیک هم صد در صد 4670 15 تومن بهترین انتخابه!

4. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من رشته ام گرافیکه ... و کارای گرافیکی میکنم با فتوشاپ (سنگین)
    تا اونجایی که من تحقیق کردم ، فتوشاپ فقط و فقط رم میخواد با یه cpu معمولی و یه گرافیکه معمولی... کرلم که هیچی ، اصلا هیچی نمیخواد با داس هم بالا میاد از بس سبکه (شوخی کردم)
    فقط باید تو فتوشاپ یه جوری تنظیم کنی که بیشترین استفاده رو از رمت بکنه .... اونجوری سرعته کار باش از این رو به اون رو میشه ...
    cpu q660 از سرتم زیاده ... میخوای چیکار بیشتر از این ، برای فتوشاپ که عالیه ..... بازی و کار 3d سنگین که نمیخوای بکنی.... (رندر و ... )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

تا اونجایی که من تحقیق کردم ، فتوشاپ فقط و فقط رم میخواد با یه cpu معمولی و یه گرافیکه معمولی... کرلم که هیچی ، اصلا هیچی نمیخواد با داس هم بالا میاد از بس سبکه (شوخی کردم)
    فقط باید تو فتوشاپ یه جوری تنظیم کنی که بیشترین استفاده رو از رمت بکنه .... اونجوری سرعته کار باش از این رو به اون رو میشه ...
    Cpu q660 از سرتم زیاده ... میخوای چیکار بیشتر از این ، برای فتوشاپ که عالیه ..... بازی و کار 3d سنگین که نمیخوای بکنی.... (رندر و ... )
    مطمئنی؟؟؟
    شما با فوتوشاپ cs4 کار کردی؟؟!!!!!!!
    عزیز جان من حتی فوتوشاپ 7 رو با e2200 هم نمیتونم اون طوری که دلم میخواد اجرا کنم چه برسه به جدید ترین ورژن ها!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

cpu فعلي من amd 2000+xp هست واز سال 82 دارم باهاش كار ميكنم
    اين سيستمي هم كه ميخوام ببندم 4-5 سال برام بايد كار كنه
    شنيدم برنامه هاي گراقيكي الان با پردازنده هاي 4 هسته اي سازگار نيست (شايد به همين دليل باشه كه ما خيلي تفاوت رو احساس نميكنيم )
    خيلي در مورد 9600gt 1024 توضيح ندادين روي چه بردي خوبه اگه با اين سقف بودجه انتخاب بهتري هم هست لطف ميكنيد معرفي كنيد

نكته : اين ميتونه درست باشه ( كارت گرافيك هم بايد با cpu مچ باشه مثلا چون ati رو الان amd توليد ميكنه پس با هم هماهنگن )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

شنيدم برنامه هاي گراقيكي الان با پردازنده هاي 4 هسته اي سازگار نيست (شايد به همين دليل باشه كه ما خيلي تفاوت رو احساس نميكنيم )خيلي در مورد 9600gt 1024 توضيح ندادين روي چه بردي خوبه اگه با اين سقف بودجه انتخاب بهتري هم هست لطف ميكنيد معرفي كنيد
    نكته : اين ميتونه درست باشه ( كارت گرافيك هم بايد با cpu مچ باشه مثلا چون ati رو الان amd توليد ميكنه پس با هم هماهنگن )
    1- اشتباه شنیدی عزیز من!
    2- خوب روی هر بردی که PCI-E 16X رو پشتیبانی کنه خوبه! توی این رنج قیمت Connect3D 4830 خیلی بهتره عزیز!
    3- اصلا ربطی نداره!

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شنيدم برنامه هاي گراقيكي الان با پردازنده هاي 4 هسته اي سازگار نيست (شايد به همين دليل باشه كه ما خيلي تفاوت رو احساس نميكنيم )
    خيلي در مورد 9600gt 1024 توضيح ندادين روي چه بردي خوبه اگه با اين سقف بودجه انتخاب بهتري هم هست لطف ميكنيد معرفي كنيد

بودجه و قطعاتی رو که میخوای مشخص کن
    اینطوری به هیچ جا نمی رسی.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بودجه و قطعاتی رو که میخوای مشخص کن
    اینطوری به هیچ جا نمی رسی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Cpu q660 از سرتم زیاده ... میخوای چیکار بیشتر از این ، برای فتوشاپ که عالیه ..... بازی و کار 3d سنگین که نمیخوای بکنی.... (رندر و ... )
    اون موارو قرمز!کاملا رد میشن!باقیش هم جای بحث داره!ولی شما حداکثر بودجه رو هم بگو!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •