تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: در یک مقایسه دیگر بین مرورگرهای اینترنتی، Opera اول شد

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض در یک مقایسه دیگر بین مرورگرهای اینترنتی، Opera اول شد

تا چندي پيش بعضي از کاربران گمان مي‌کردند تنها يک راه براي گشت‌وگذار در وب و مشاهده صفحات اينترنتي وجود دارد و آن عبارت است از: اينترنت اکسپلورر (Internet Explorer) که بعضاً IE خوانده مي‌شود.

البته اکنون ديگر واضح است که علاوه بر مرورگر مايکروسافت يعني همان IE، مرورگرهاي ديگري هم وجود دارد که اتفاقاً عملکرد، سرعت و امنيت بهتري براي کاربران خود به ارمغان مي‌آورد.

تعداد مرورگرهاي اينترنتي بسيار زياد و متعدد است و بسياري از کاربران حتي نام آنها را نشنيده‌اند، چه برسد به اينکه با آنها کار هم کرده باشند. به عنوان مثال شما کسي را مي‌شناسيد که با مرورگرهايي همچون Camino، Epiphany و SeaMonkey وبگردي کرده باشد؟! خود شما چطور؟!

با اين حال چند مرورگر تقريباً نوظهور و تازه‌نفس، به نوعي رقيب IE مايکروسافت به‌شمار مي‌روند. اين مرورگرها عبارتند از: سافاري (Safari) مرورگر اپل، فايرفاکس (Firefox) مرورگر موزيلا، کروم (Chrome) مرورگر گوگل و اپرا (Opera) مرورگر شرکت نروژي اپرا.

«داشتن سرعت بالا» و «تامين امنيت در برابر هکرها و برنامه‌هاي مخرب» چيزهايي است که کاربران از مرورگرهاي اينترنتي مي‌خواهند و انتظار دارند. جالب اينجاست که اينترنت اکسپلورر نه تنها فاقد اين دو گزينه است، بلکه محبوبيت و رواج گسترده آن بين کاربران در سراسر جهان، باعث شده است که هکرها به چشم يک طعمه چرب و شيرين به آن نگاه کنند. به نظر من اگر اينها را در کنار باگ‌هاي متعدد IE قرار دهيم، بايد حق را به هکرها بدهيم!

اخيراً The Atlanta Journal-Constitution مقايسه‌اي بين چند مرورگر مطرح اينترنتي (همان‌ها که در بالا ذکر شد) انجام داده است و در پايان مرورگر خوش‌دست و سريع Opera را به عنوان بهترين، معرفي نموده است.

گزينه‌هايي که در اين آزمون محک خورده است، عبارتند از: سرعت، قابليت اطمينان، امنيت و نامشهود بودن.

2. 6 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تمام اپرا به چند تا افزونه فایر نمیرسه
    اینها تبلیغات کذاییه

4. 2 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hojjat_vahidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من موافقم چون خودم چند وقته اپرا را به فاير فاكس ترجيح دادم چون مزيتهاي فراواني داره كه بايد اونها را ديد

6. 2 کاربر از hojjat_vahidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

به نظرم اگه با dial up کار کنی اپرا بهتره و اگر با adsl فایرفاکس . . .

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دركل من با هر دوي اينها كار كردم. فرق انچناني ندارن.

9. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

دركل من با هر دوي اينها كار كردم. فرق انچناني ندارن.

من هم با نظر دوست گلمون موافقم هر دو یکیه باید شما ببینید که کاربران از محیط کدام برنامه بیشتر خوششون میات یعنی باید ببینید کدام برنامه بیشتر کاربر پسنده

11. این کاربر از ramin4116 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجع معتبری که این قبیل "مقایسه های تخصصی" صورت میدند بر مبنای سلیقه و خوشایند کاربرها اعلام نظر نمی کنند.

13. 4 کاربر از 'POP' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجع معتبری که این قبیل "مقایسه های تخصصی" صورت میدند بر مبنای سلیقه و خوشایند کاربرها اعلام نظر نمی کنند.
    من از مراجع معتبر تر هم مقایسه دیدم هر کدوم یه جور مقایسه می کنند و یه نتیجه داره
    کلا تا حالا مقایسه ای قابل قبول من جایی ندیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه حامدرضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض نتيجه مقايسه مرورگرها؛ Opera بهترين مرورگر اينترنتي

تا چندي پيش بعضي از کاربران گمان مي‌کردند تنها يک راه براي گشت‌وگذار در وب و مشاهده صفحات اينترنتي وجود دارد و آن عبارت است از: اينترنت اکسپلورر (Internet Explorer) که بعضاً IE خوانده مي‌شود.

البته اکنون ديگر واضح است که علاوه بر مرورگر مايکروسافت يعني همان IE، مرورگرهاي ديگري هم وجود دارد که اتفاقاً عملکرد، سرعت و امنيت بهتري براي کاربران خود به ارمغان مي‌آورد.

تعداد مرورگرهاي اينترنتي بسيار زياد و متعدد است و بسياري از کاربران حتي نام آنها را نشنيده‌اند، چه برسد به اينکه با آنها کار هم کرده باشند. به عنوان مثال شما کسي را مي‌شناسيد که با مرورگرهايي همچون Camino، Epiphany و SeaMonkey وبگردي کرده باشد؟! خود شما چطور؟!

با اين حال چند مرورگر تقريباً نوظهور و تازه‌نفس، به نوعي رقيب IE مايکروسافت به‌شمار مي‌روند. اين مرورگرها عبارتند از: سافاري (Safari) مرورگر اپل، فايرفاکس (Firefox) مرورگر موزيلا، کروم (Chrome) مرورگر گوگل و اپرا (Opera) مرورگر شرکت نروژي اپرا.

«داشتن سرعت بالا» و «تامين امنيت در برابر هکرها و برنامه‌هاي مخرب» چيزهايي است که کاربران از مرورگرهاي اينترنتي مي‌خواهند و انتظار دارند. جالب اينجاست که اينترنت اکسپلورر نه تنها فاقد اين دو گزينه است، بلکه محبوبيت و رواج گسترده آن بين کاربران در سراسر جهان، باعث شده است که هکرها به چشم يک طعمه چرب و شيرين به آن نگاه کنند. به نظر من اگر اينها را در کنار باگ‌هاي متعدد IE قرار دهيم، بايد حق را به هکرها بدهيم!

اخيراً The Atlanta Journal-Constitution مقايسه‌اي بين چند مرورگر مطرح اينترنتي (همان‌ها که در بالا ذکر شد) انجام داده است و در پايان مرورگر خوش‌دست و سريع Opera را به عنوان بهترين، معرفي نموده است.

گزينه‌هايي که در اين آزمون محک خورده است، عبارتند از: سرعت، قابليت اطمينان، امنيت و نامشهود بودن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هیچ کدوم به اندازه IE با ویندوز سازگار نیست و به اندازه اون کامل و راحت نیست

مثلا در همین کروم ، گزینه وجودSave As BackGround Image وجود نداره ، یا محل ذخیره پوشه های بازدید شده به جای تمپوریری ، یه پوشه است به اسم اسم Cache در مسیری دیگه ، و اطلاعات رو بصورت رمز در میاره و کلی مکافات داره

البته مزیت هایی هم داره ، اما IE فرزند ویندوز هست و هیچچی جاش رو نمیگیره ...

اینا نظر شخصی خودم بود

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •