با سلام ..
امروز صبح با دیدن یک پیغام در یاهو متوجه این اتفاق شدم که یک ایرانی سایت وزیر خارجه ی آمریکا (خانم Rice) با آدرس PresidentRice.Org هک کرده است.
متن کامل هک کننده در آدرس PresidentRice.Org/Media قابل مشاهده بود و همچنین در صفحه ی اصلی عکسی از Rice گذاشته شده بود که سبیل معروف هیتلر (Hitler) را بر روی آن گذاشته بود، و همین امر باعث شد که سریعا از هک شدن اطلاع پیدا کنند و آنرا اصلاح کنند. حدود 2 ساعت پیش این آدرس حذف شد و سپس سایت اصلی نیز بسته شد و پیغامی مبنی بر بسته بودن سایت نمایش داده میشود و هیچ چیزی از هک شدن نوشته نشده بود.
نام این هکر در سایت Old.Zone نوشته شده بود همچنین ایمیلی با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز در آن نمایش داده شده بود ، خیلی ها میگویند او پسری 16 ساله است (اما هیچ تضمینی نیست) و ممکن است به دلیل کم بودن تجربه ی او باشد که صفحه ی اصلی را عوض کرده باشد، همچنین متن نوشته ی او خیلی توهین آمیز (با استفاده از فهش) بود که با عکسی که من از صفحه گرفتم کاملا" واضح است.![]()
مشاهده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : تیم آبادان دات نت
درست يا نادرست ش پاي منبع خبر![]()