سلام به همه دوستان
من با حدود 800 تا يک ميليون میخوام یه سيستم برای خودم بگیرم. ضمنا اگه قطعهای واقعا بيارزه حاضرم بيشترم هزينه کنم.
شرايط خاص من ايناست:
1- استفاده من از کامپيوتر برنامهنویسی، کار با برنامه هایی مثل Photoshop ، ويرايش عکس و دانلود تورنت و استفاده از اينترنته.
2- کامپيوترم در کل 24 ساعت شبانه روز روشنه و در ماه شايد 1 ساعتم خاموش نشه. کامپيوتر فعليم به مشکل بر خورده و restart میشه.
3- اهل بازی کردن نیستم ولی چون کارم با کامپيوتره و هر روز 12-13 ساعت پای کامپيوترم سرعت لود شدن و بالا اومدن و اجرای نرم افزارها برام فوق العاده مهمه.
خودم اين قطعات رو تو نت که گشتم دیدم ازشون تعریف شده بود.
CPU:
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
RAM:
CORSAIR - DDR3 - Dual Channel 2GB - 1333 - (2x1GB)
یه سوال: من چون سرعت برام مهم بود این مدلو انتخاب کردم. به نظرتون مدل CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800 نسبت به این مدل چه مزيت ها و معايبی داره؟- DHX
MotherBoard:
انتخاب نکردم. فقط مدلی میخوام که به رم و ... بخوره و 24 ساعته روشن باشه.
Graphic Card
اینم نمیدونم. من اهل بازی نیستم. سالی 1 بار یه بازی میگیرم و تموم میکنم. مدلی میخوام که هم خوب باشه و نه زیاد حرفه ای.
Hard Disk
از اونجاييکه سرعت لود شدن برام مهمه هاردی میخوام که پر سرعت باشه. سریعترین هارد موجود چیه؟
یه سوال: به نظرتون میارزه یه هارد اسکازی کم حجم برای درایو ویندوزم بگیرم که سرعت کامپیوترم بیشتر بشه؟
DVD Writer
مدلی که خیلی خیلی سگ جون باشه.
Case
این کیس خوبه؟ NZXT-APOLLO + 2 Fan(12cm) کیسی میخوام که خنککنندگی خیلی بالایی داشته باشه. چون 24 ساعته روشنه.
یه سوال: کیس گرین مدل خوبی داره که بگیرم؟
Power
این پاور شبانه روزی 24 ساعته جواب میده یا قویتر بگیرم؟GREEN - GP580B EPS - 580 Watt Real
Keyboard
نمیدونم فقط راحت باشه.
Mouse
یه موس راحت با هر قیمتی
Monitor
LG W2284F - 22'' Wide
Speaker
چون همه زندگیم با کامپیوتره یه اسپیکر خوب و با کیفیت تا 100 تومن میخوام.
ممنون میشم با این شرايط یه سيستم خوب بهم معرفی کنيد. فقط لطفا همه ی شرايط رو در نظر بگیريد.
خیلی خیلی ممنونم