من 1 ساعت پیش گوشیم رو 2 بار خاموش روشن کردم الان دیگه روشن نمیشه!!
یعنی فقفط صفحه welcomeرو باز می کنه این دو تا دستا میان و دیگه هیچی هی خاموش و روشن میشه
یعنی چش شده؟
تو رو خدا یه راه حلی.. کمکی...
مدلش هم 5310 هست.
منتظرم
من 1 ساعت پیش گوشیم رو 2 بار خاموش روشن کردم الان دیگه روشن نمیشه!!
یعنی فقفط صفحه welcomeرو باز می کنه این دو تا دستا میان و دیگه هیچی هی خاموش و روشن میشه
یعنی چش شده؟
تو رو خدا یه راه حلی.. کمکی...
مدلش هم 5310 هست.
منتظرم
تو رو خدا یکی کمک کنه من از دیشب تا حالا منتظرم... اعصابم خورد شده.
تا ونجایی که من میدونم سه راه داری اول اینکه توسط نرم افزار هایphonix و nsu گوشیتو اپدیت یا به طور کل فلش کنی که درست میشه دوم اینکه از شارز گوشیت مطمین شو شاید بدبخت شارز نداره در نهایت که راه حل نهایی و از همه کاری تر هم هست اینه که ببری بیرون برات باکسش کنن که اخری کار شما نیست ولی دو راه اول رو میتونی خودت انجام بدی . موفق باشی
فرمت سه دکمه
ستاره+سبز+3
سلام
مرسی از راهنماییتون
راستش من کار با این نرم افزارها رو بلد نیستم...جایی نیست که توش توضیح داده باشه کار باهاشونو؟
شارِش پر بود که اینجوری شد! ولی با این حال باز هم زدم تو شارِ ولی فرقی نکرددوم اینکه از شارز گوشیت مطمین شو شاید بدبخت شارز نداره
اگه بخوام بدم بیرون می دونید هزینه اش چه قدر میشه تقریباً؟؟در نهایت که راه حل نهایی و از همه کاری تر هم هست اینه که ببری بیرون برات باکسش کنن که اخری کار شما نیست ولی دو راه اول رو میتونی خودت انجام بدی . موفق باشی
مرسی
میگم دوست عزیز این کارو اگه انجام بدم اطلاعات روی سیم کارت یا Phone memoryپاک نمیشن ؟!!
phone memory گوشی به کل پاک میشه.(مسیج ها ،دفترچه تلفن ،تنظیمات ،برنامه هایی که روی فون مموری نصب شده و....همه پاک میشه)
به سیم کارت و مموری کارت کاری نداره.(اگر مموری کارت داره بهتره درش بیاری تا خیالیت راحت باشه)
فرمت سه دکمه هم اینجوریه که ستاره+سبز+3 رو نگه میداری و همنطور که اینارو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه میداری .
ممنون
اگه از روش های دیگه استفاده کنم چی؟! باز هم phone memory پاک میشه؟!!
راستی اون روش و هم که انجام میدم (فرمت سه دکمه) پیغام result unknown میده بعد یه لحظه صفحه ی تنظیمات تاریخ و ساعت و اینا میاد دوبار ه میره و صفحه سفید میشه
یعنی من الان این روش رو اجرا کردم ولی اون پیغامی که گفتمو داده ... یعنی الان هم همه چی پاک شده؟!!!!
داداش اینجوریکه پیداست اوضاع گوشیت خیلی بیریخته چون اولا روشن نمیشه که حداقل ار phone memory یه بکاپ بگیری فرمت سه دکمه هم که جواب نداد پیشنهاد میکنم اگه چیز خاصی تو مموری گوشی نداری تاجاییکه بتونی از اطلاعاتش دل بکنی برو با حد اکثر 10000 تومن باکسش کن چون با phonix که نمیتونی کار کنی گوشیتم که روشن نمیشه که بکاپ بگیری پس وقتتو تلف نکن و بشتاب به سوی باکس کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)