تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: برنامه زيرنويس

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

1 برنامه زيرنويس

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز بنده ميخواستم يه برنامه با vb بنويسم که بتونم يه متني رو بصورت زيرنويس به آنتن مرکزي آپارتمان بفرستم تا وقتي همه دارن از تلويزيون ديدن ميکنن اون متن نمايش داده شود يه وقت فکر بد به سرتون نزنه ها هيئت مديره ساختمان يه ايده داده که يه برنامه براشون بنويسم که روي کامپيوتر دفتر هيئت مديره بيان اخبار مربوط به ساختمان رو بصورت زيرنويس به طوري که داريم تلويزيون ميبينيم نمايش بده در ضمن ساختمان ما يه آنتن مرکزي فقط داره يعني هر کسي واسه خودش يه آنتن نداره همه از يه آنتن استفاده ميکنيم حالا ميخواستم بدونم چطوري ميشه اينکارو کرد ممنون ميشم کمکم کنيد .

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    به این سادگی که فکر میکنی نیست. آنتن اصلا کارش چیز دیگست. امواج رو از فرستنده دریافت میکنه و به تلویزیون میده. شما که نمیتونی برنامت رو تبدیل به موج بکنی و بفرستی به آنتن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام.
    به این سادگی که فکر میکنی نیست. آنتن اصلا کارش چیز دیگست. امواج رو از فرستنده دریافت میکنه و به تلویزیون میده. شما که نمیتونی برنامت رو تبدیل به موج بکنی و بفرستی به آنتن.
    سلام پيمان جان
    خيلي خوشحالم که شما اولين جواب تاپيک منو داديد
    عرض کنم خدمت استاد عزيزم که من فکر کنم که کامپيوتر رو بايد به کارتي مثل مثلا کپچر يا يه سويچر مجهر کنيم بعد بيايم آنتن مرکزي رو به اون کپچر يا سوچر نصب کنيم بعد با برنامه اي که نوشتيم از طريق سويچر به آنتن بفرستيم حالا شايد احتياج به اين کار نباشه ولي به عنوان حدث ميشه روش کار کرد حالا نظر شما چيه ولي طرح جالبيه اگه بتونيم روش کار کنيم و به نتيجه برسيم

داره خودمونی میشه l3ai3ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست خوبم شما همانتور که گفتید تول باید تصاویر رو دریافت کنید. منظورم تصاویر آنالوگ که روی آنتن دریافت میشه. توسط کارت tv و یا کارت های کپچر . که به نظر من استفاده از کارت های کپچر کار بهتری هست . فقط باید از خروجی a/v تلویزیون دو رشته سیم بگیری بدی به کارت کپچر و بعد با استفاده از کارت کپچر و نرم افزارت می تونی روی فریم های دریافتی . اطلاعات رو بزاری و بعد اون رو دوباره پخش کنی در واقع با این کار یک وقفه به سیستم پخش اضافه می کنی . و برای پخش هم می تونی از مبدل های av به rf استفاده کنی . این مبدل تصاویر av رو به rf تبدیل می کنه در واقع به زبان عمومی دو فیش رو به تک فیش تبدیل می کنه .
    البته این بحث مشکلات خیلی خیلی بزرگی رو خواهد داشت . مثلاً تاخیر در صدا و یا عدم تقویت موج کاریر و هزاران سختی کار دیگه
    این پروژه بیشتر سخت افزار هست تا نرم افزار به نظر من تو یکی از فروم های الکترونیک مطرح کن.

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزيز
    عرض کنم خدمت شما که ما در يه برج 14 طبقه زندگي ميکنيم که کلا 56 واحد داره ما يه ما يه کامپيوتر در طبقه همکف در دفتر هيئت مديره داريم تو ساختمان ما يک آنتن مرکزي در پشت بام داريم که سيم آنتن در هر واحد بصورت پريز تعبيه شده که کافيه ما از پشت تلويزيون سيم بکشيم تا پريز مربوط به آنتن تا بتونيم تصوير سيما رو دريافت کنيم حالا با اين اوصاف بايد يه کارت کپچر روي سيستم نصب کنم و به قسمت ورودي کارت فيش اصلي آنتن مرکزي رو وصل کنم تا اينجاي کار مشکلي نيست حالا ميمونه برنامه و نحوه ارسال اطلاعات به آنتن که همه 56 واحد بتونن اين اطلاعات رو روي تلويزيونشون دريافت کنن

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    شما با کپچر و تیونر میتونید تصاویر تلویزیون رو به کامپیوتر و از کامپیوتر به تلویزیون بفرستید. ولی در این صورت شما باید به همه تلویزیون ها وصل شید که ممکن نیست.
    آنتن هم که فکر نمیکنم ورودی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام.
    شما با کپچر و تیونر میتونید تصاویر تلویزیون رو به کامپیوتر و از کامپیوتر به تلویزیون بفرستید. ولی در این صورت شما باید به همه تلویزیون ها وصل شید که ممکن نیست.
    آنتن هم که فکر نمیکنم ورودی داشته باشه.
    سلام
    ميگم فيش اصلي آنتن که تصوير روبه تمام واحدها ميفرسته رو ميشه به کپچر وصل کرد و بعد از کامپيوتر دوباره به آنتن فرستاد حالا اگر ما بخوايم به 56 تا تلويزيون تو هر واحد وصل بشيم بايد از سويچر يا هاب استفاده کنيم فقط اين وسط فقط برنامه ونحوه ارسال متن به آنتن مهمه با اين تفاصيل برنامه رو چطوري بايد نوشت پيمان جان؟
    Last edited by kourosh_sos; 18-01-2009 at 18:48.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

از دوستان خواهش ميکنم بيان نظرشون رو بگن و بنده رو راهنمايي کنن

داره خودمونی میشه l3ai3ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    خيلي ممنون توپولوژي اين کارو برام قرار دادي ولي سوالي که برام اينجا هست اون تيونر چي هست که به کارت کپچر وصل شده؟
    حالا کارت کپچر به سيستم وصل هست بعد داخل عکس کارت ويور رو نشون ميده اين کارت چي هست و کارش چيه بعد از اين دستگاه به سوئيچ آنتن مرکزي وصل ميشه و ميره براي تمام تلويزيون ها الان من متوجه شده به چي نياز دارم ولي توجيه نشدم که کار اين قطعات و چيه و براي وصل کردن اونا بايد چيکار کنم ممنون ميشم توجيم کني دوست عزيز اميدوارم بتونم زحماتتو جبران کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •