تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشاوره در زمینه خرید مانیتور lcd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

با سلام به همگی.
    من می خوام یه مانیتور بخرم ، اما موندم چی بخرم ، LG , Samsung , AOC ؟!
    ترجیحا می خوام 20 اینچ به بالا باشه ( ترجیحا خود 20 ، 22 خیلی بزرگ می شه دیگه )، واید، نمی خوام بیشتر از 250 تومن هزینه کنم.
    کارهایی هم که بیشتر انجام می دم ، مطالعه ( ای بوک و این جور چیزا ) ، کد نویسی و فیلم دیدن ( بلوری) هست در طول روز بعضی موقع ها تا 14-15 ساعت هم می شه که پای کامپیوتر هستم ، اما معمولش 7-8 ساعت هست ، رو این حساب فکر می کنم Glare خیلی جالب نباشه بخرم ، چون فکر کنم طولانی مدت چشم رو اذیت می کنه ، انتظار بازی کردن هم ندارم ، چون کارت گرافیکم 7100 هست. خوب رو این حساب شما چه مدلی و چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟!
    بعد یه مورد دیگه ، هیچ کدوم از این مانیتور ها نیست که WSXGA+ یا WUXGA باشه؟!
    با تشکر از همه دوستان.

نبود؟! عجله دارم اخه...

حداقل یکی بگه کدوم یک از این دو تا بهتره؟! نسبت به قیمتشون:
    samsung t200
    samsung 2032BW

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حداقل یکی بگه کدوم یک از این دو تا بهتره؟! نسبت به قیمتشون:
    samsung t200
    samsung 2032BW
    من t200 دارم و واقعا راضیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی 2032 نداشته؟

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

من 2032 دارم.مانیتور بدی نیست.ولی اگه می تونستم دوباره انتخاب کنم شاید یه مدله دیگه می گرفتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2253 چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس همون t200 می گیرم احتمالا! 22 فکراشو که می کنم خیلی بزرگ می شه ، وگرنه t220p می گرفتم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

1

پس همون t200 می گیرم احتمالا! 22 فکراشو که می کنم خیلی بزرگ می شه ، وگرنه t220p می گرفتم...
    البته اینم اضافه کنم که t200 رزولوشن native ش برابر اکثر 22 اینچ های بازار هست ( مانند lg w2284f ) اما sam t220p رزولوشنش خیلی بیشتر از مانیتور های 22 اینچ معمولی هست ( 1900 * 1200 ) ، حالا اگه منظورتون از بزرگ بودن رزولوشنه که در همین t200 هم باید چشمتون مثل اکثر 22 ها توی صفحه بچرخه ( البته بعد از مدتی عادت میکنید ) ، به نظرمن دنبال 22 هایی نظیر lg با همین رزولوشن برید (1680 * 050 1) ولی اگه منظورتون از بزرگ بودن ، اندازه هست t200 برای شما انتخاب خوبی خواهد بود ( خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی فهمیدم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منظورم از بزرگ بودن اندازه ی فیزیکی اون بود، البته ، حالا که فکراشو می کنم می بینم ، 25 هزار تومان اختلاف قیمت دارند فقط، ولی حداقل اسما که t220p خیلی بالاتره ، حالا باز موندم چی کار کنم! کسی نداشته بیاد نظر بده که ببینیم واقعا در عمل هم همون چیزی هست که نوشته ؟! جوابشو پس داده یا نه؟ چون t200 , t1900 یه جورایی جواب خودشونو پس دادند! بعد یه مورد دیگه امروز که رفته بودم دنبال خریدش، فروشنده ها می گفتند یه 15-20 روزی دست نگه دارم ، ظاهرا کمیاب شده این مدل ها و اونایی که دارند ، دارن گرون تر می دن . همین طوره؟! الان قیمت هر کدوم چنده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •