سلام دوستان من رم Geil DuallChanel 2GB 800 دارم که وقتی تو حالت Duall Chanell میزارم اولا که سیستمم روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیده (مثل وقتی که رم رو مادربورد نیست) بعد از چند بار روشن خاموش کردن بالا میاد حالا وقتی هم که بالا میاد فرکانسشو هم تو بایوس هم تو سی پیو زد 533 مینویسه و از همه جالبتر که تو cpuz نامتقارن مینویسه در حالی که من این رمو با یک پک گرفتم یعنی 2 تا 1 گیگ توی یه پک بود و قاعدتا نباید نامتقارن باشه بعدشم وقتی تو حالت singleChanell میذارم مشکلی نداره و سیستم خوب روشن میشه و باسشم درست 800 کار میکنه. در ضمن قبلا OCZ 2GB Duall 667 داشتم که دقیقا همین مشکلو داشت که من بخاطر همین عوض کردم. پس فکر نکنم از رم باشه.
مادربوردمم گیگا مدل EP31_DS3L هست بایوسشم آپدیت کردم ولی هیچ فرقی نکرد. حالا من نمیدونم مشکل از چیه از هرکی سوال کردم میگه از مادربورد. نمیدونم. اگه هرکی اطلاعی داره یه کمکی بکنید در ضمن دستی هم که تنظیم میکنم تایمینگش خیلی بالا میره و به نظرم فایده نداره. حالا مشکل به نظر استادا چیه. واقعا کلافم. حالا باسش بخوره تو سرش چرا تو حالت دوال اولین بار سیستم بالا نمیاد.