سلام بر دوستان گرامم
شخصی هست که در مورد كنترل دوره اي و هفتگی رشد ميكروارگانيسمها، قليائيت که جهت قابليت فيلتراسيون و كشش سطحي عملگرا هستن اطلاعاتی داشته باشه ؟
متشکر از شما
سلام بر دوستان گرامم
شخصی هست که در مورد كنترل دوره اي و هفتگی رشد ميكروارگانيسمها، قليائيت که جهت قابليت فيلتراسيون و كشش سطحي عملگرا هستن اطلاعاتی داشته باشه ؟
متشکر از شما
با سلام و عرز حسته نباشيد . بنده رشد ارگانيسها رو از ابتدا برآورد كرده ، اطلاعات مفيدي داره ام با من تماس بكيردي . 09371652233
سلام . بهتر بود توي قسمت مربوطه تاپيك رو ايجاد ميكردين . مثلا اينايي كه گفتين ربط به چي دارن ؟
ببخشید میشه یکم بیشتر توصیح بدین ؟
فکر نکنم کسی فهمیده باشه چی گفتین
ببین مهندس من قانونه خودمو دارم هیچی اینایی که گفتی هم حالیم نیست پس پا رو دم من نزار
ببینید دوست من هر پدیده ای از یک سری اوگانسم های میکروکرومی تشکیل میشه که ثابت شده به صورت سیال میتونه تموم قابلیت های یه ماده ی کنترل شده رو داشته باشه این نتیجه میگیریم که هر پدیده ای میتونه تمام انرژی ها و ميكروارگانيسمها شو به صورت باری در بیاره
امیدوارم شفاف توضیح داده باشم
ممنون.
ببخشید میشه قسمت قابلیت های یه ماده کنترل شده رو بیشتر توضیح بدین؟ همون جاش شفاف نیست
ببین مهندس من قانونه خودمو دارم هیچی اینایی که گفتی هم حالیم نیست پس پا رو دم من نزار
من چيكار به دم شما دارم ، فقط اينجا جاي اين تاپيك نبودش .
به نظر اطلاعات خودتو تكميل تر مياد هاببینید دوست من هر پدیده ای از یک سری اوگانسم های میکروکرومی تشکیل میشه که ثابت شده به صورت سیال میتونه تموم قابلیت های یه ماده ی کنترل شده رو داشته باشه این نتیجه میگیریم که هر پدیده ای میتونه تمام انرژی ها و ميكروارگانيسمها شو به صورت باری در بیاره
امیدوارم شفاف توضیح داده باشم
ممنون.
دوست محترم!
اینجا هم قانونه خودش رو داره
و یکی از قانون های اینجا اینه که هر سوالی توی انجمن مربوط به خودش پرسیده بشه..موفق باشید![]()
سلام
دوست عزیز ، در این فروم ( انجمن ) ، طبقه بندی بر اساس اطلاعات صورت میگیره ؛ برای هر موضوعی ، یک انجمن جدا وجود داره ، این چیزی که شما میخوای ، باید در انجمن موضوعات علمی مطرح بشه
امیدوارم واضح گفته باشم ، در غیر این صورت :
فکر کنم آکوآ از این چیزی که میگین اطلاع داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)