با سلام:
دوستان من یه لب تاب توشیبا سری Tecra دارم آیا کارت --- وجود داره که بتونم روی اون ازش استفاده کنم؟؟
بات سپاس
رضا
با سلام:
دوستان من یه لب تاب توشیبا سری Tecra دارم آیا کارت --- وجود داره که بتونم روی اون ازش استفاده کنم؟؟
بات سپاس
رضا
میتونی از مدلهایی که با یو اس بی به سیستم وصل میشند استفاده کنی مثلا مدل sky star usb
مدل های اکسترنال دارای سرعت دانلود بیشتری در دانلود آفلاین هم هستن
نه دوست عزيز ؛ اتفاقا سرعت كمتري نسبت به مدل Internal دارند بخاطر محدوديت پهناي بايد USB نميتواند بيشترين سرعت را داشته باشد و DC ميندازه
دوستان دقت کنید
کارت دی وی بی اکسترنال مدل اسکای استار قابلیت دانلود آفلاین رو نداره و فقط میشه ازش تصویر گرفت
کارت وی دی بی اینترناله که قابلیت دریافت فایل بصورت آفلاین رو داره
کارت اکسترنال Snazio قابلیت دریافت آفلاین داره
میگه ازskystar2 هم بهتره درسته؟الان کارت اکسترنال چی خوبه ؟ اینی که این معرفی کرده خوبه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کارت خیلی خوبه بله از sky star بهتره و گرونتره ولی خوب اسکای استار همه عام پسند تره و اگه نرم افزاری هم باشه براش بیشتره
این مدل رو نگاه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لینکی که خودتون دادید میگه دانلود آفلاین می کنه
قیمت skystar و Snazio رو داری؟
این نرم افزارهای که هست مثلا progdvb فقط مال skystar به کارت های دیگه نمی خوره؟این کارت خیلی خوبه بله از sky star بهتره و گرونتره ولی خوب اسکای استار همه عام پسند تره و اگه نرم افزاری هم باشه براش بیشتره
راستی اینجا قدیما انجمن ماهواره داشت الان نیستش
Last edited by casper66m; 22-01-2009 at 04:30.
این مدلی که من دادم با اون مدلی که دوستان مد نظرشوشن بود فرق داره دوستان اکسترنال از این نوع مدل رو مدنظرششون بود:
قیمت این مدل قدیمی تره فکر کنم 120 باشه ولی قیمت جدیدهاش رو ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر progdvb فقط برای اسکای استار نیست برای چندین کارت معتبر و معروف هم هستش
اینجا داشت الآن هم داره فکر کنم چون همکار انجمن ماهواره و --- داریم ولی فعلا تو دید نیست انجمنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)