تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: تزریق قفل به یه فایل اجرایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 تزریق قفل به یه فایل اجرایی

سلام
    من یه قفل تلفنی با دلفی نوشتم حالا من چطور می تونم کد های قفل خودم رو به یه فایل اجرایی دیگه الحاق کنم . ( کاری که قفل نرم افزاری شتاب انجام می ده کد های محافظتی خودش رو به فایل انتخابی الحاق می کنه) . تا اینجا می دونم که باید یه سکشن در فایل که می خوام قفلم رو بهش تزریق کنم درست کنم بعد قفل رو به سکشن تزریق کنم . این رو نمی دونم که چطور باید کد رو به سکشن تزریق کنم ؟

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

درباره Inject قبلا يك صحبتهايي شده. ولي من اين كارو به كمك دلفي اصلا بد نيستم. خيلي هم دوست دارم ياد بگيرم. اين كارو به كمك Assembely ميشه انجام داد. من خيلي وقت پيش يك بار اونو امتحان كردم.

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    كي گفته شتاب كد تزريق مي كنه (-: !!!!‌‌ ؟
    نه دوست من شتاب يه همچين قدرتي را نداره كه بياد مثل Themida , ASProtect و... اين كار را انجام بده شتاب هم مثل Colock و ساير قفل هاي ايراني از اين قابليت محروم هست و شتاب از MoleBox براي اين كار استفاده مي كنه كه مي توني اين برنامه را از سايتي با همين نام دريافت كني فكر كنم توي همين سايت هم باشه !!!
    اگر اين قابليت را مي خواي به برنامه ات اضافه كني شايد تعداد 2 الي 3 نفر توي ايران باشند كه در دلفي مي توانند اين كار را انجام بدهند شايد هم كمتر كه يكي از اينا را من مي شناسمش ولي به خود من هم ياد نداده و نمي ده !!!‌چون منم خيلي دنبال تزريق كد بودم حدودا از 2 الي 3 سال پيش تا حالا... و باز هم دنبالش هستم و خواهم بود ولي كسي نيست كه سورس بده !!! اگر هم باشه خيلي هزينه بر خواهد بود .
    من حتي در سايت هاي چيني و ژاپني و روسي و انگليسي و ... هم اين موضوع را مطرح كردم ولي به نتيجه نرسيدم .
    منم 3 سال پيش شايد هم قبل تر به همراه چند تن از دوستانم در انجمن هاي مختلف ايراني يه برنامه ي قفل تلفني نوشته بوديم و دنبال يه همچين قابليتي بوديم كه كلا كار را ادامه نداديم ولي شما ادامه بده .

اگر برنامه ات زياد مهم نيست Assembely كارت را راه مي اندازه اگه در اين زمينه راهنمايي مي خواي توي همين انجمن من قبلا بحث كرده بودم يه جستجو كن به نتيجه مي رسي .

+
    تعداد پست هاي موجود در حال حاضر : 541
    26/10/1387
    حين سربازي
    Last edited by Morteza_SOS; 15-01-2009 at 12:11. دليل: اضافه كردن زير نويس

4. این کاربر از Morteza_SOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام

دلفي نيست، ولي تمام موارد لازم را با مثال توضيح داده است :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از NoneForce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس با توجه به گفته آقا Morteza_SOS این قفل شتاب امنیتی هم نداره و اگه درست بگم داره دو فایل رو با مول باکس ترکیب می کنه بعد هم فشردش می کنه و بعد توی رم بازش می کنه. که این دو فایل یکیش یه فایل از قبل ساخته شده که احتمالا دارای یه سری رو تین ضد کراک هست و فایل دوم فایلی هست که کاربر بهش می ده برای قفل گذاری .

درست گفتم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جوابمو گرفتم :

گفته جناب هخامنش :

نرم افزارهايي كه شما آموزش اونها رو ديديد به درد كار تجاري نميخورن و راحت كپي ميشن
    قفلهاي شتاب و كولاك هم مالي نيستن شتاب رو كه چنتاشو SCC كرك كرده كولاك هم به قول Magic_h2001 كه كركش كرده بود ميگفت با كولاك رو سي دي هاتون قفل بزاريد انگار در خونتونو باز گذاشتيد رفتيد بيرون.ضمن اينكه استفاده از قفلهاي تلفني رو اصلا بهتون توصيه نميكنم چون دردسر و هزينه اش خيلي بيشتر از بقيه قفلهاست.بايد 300 هزار تومن بدي يه كامپيوتر بخري تا به صورت گويا و 24 ساعته كد بده يه منشي هم استخدام كني ماهي 100 هزار تومان بهش بدي تا جوابگوي سوالات و مشكلات ملت باشه(خيلي از افراد تازه كارن و روش استفاده و قفل تلفني و اكتيو كردن به صورت تلفن گويا رو بلد نيستن)

اینم لینک مطلب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از saied_new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس با توجه به گفته آقا morteza_sos این قفل شتاب امنیتی هم نداره و اگه درست بگم داره دو فایل رو با مول باکس ترکیب می کنه بعد هم فشردش می کنه و بعد توی رم بازش می کنه. که این دو فایل یکیش یه فایل از قبل ساخته شده که احتمالا دارای یه سری رو تین ضد کراک هست و فایل دوم فایلی هست که کاربر بهش می ده برای قفل گذاری .

درست گفتم؟
    بله دقيقا ...
    نه تنها امنيت نداره بلكه باعث تحريك كركرها هم مي شه براي كرك كردن برنامه شما
    اگر مي شه يه عكس از برنامه اي كه نوشته اي يا يه نسخه ي بدون كدهاي اصلي ( دمو ) قرار بده تا ببينم چي نوشتي ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چشم در اولین فرصت یه نسخه دمو برای تست قفل می زارم هنوز دارم روی قفل کار می کنم . ( به قول یه بنده خدایی هر چی روی این قفل بیشتر کارشه کراکر عزیز هم باید وقت بیشتر بزاره )

فقط یه توضیح مختصر در مورد مکانیزم دفاعی قفل می دم:

مکانیزم دفاعی این قفل تقریبا شبیه عملکرد یه ویروسه که در صورتی که برنامه حس کنه دارن سعی می کنن کراکش کنن یه سری عملیات روی اون سیستم انجام می ده وبعد بمب منطقی رو به کار میندازه ( اینم بگم اگه مشتری واقعی باشه فقط تا 2 بار اونم در صورت تماس با شرکت می تونه قبل از فعال شدن بمب منطقی اون عملیاتی رو که گفتم رو با یه کد خاص خنثی می کنه) . و بعد از یه زمان خاص کراکر عزیز خودش تصمیم می گیره برای اینکه از شر این قفل خلاص بشه کل درایو هاش رو فرمت کنه .

هر قفلی یه طول عمر داره فقط باید سعی کرد که این طول عمر کم نباشه .
    Last edited by saied_new; 29-01-2009 at 19:12.

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

مکانیزم دفاعی این قفل تقریبا شبیه عملکرد یه ویروسه که در صورتی که برنامه حس کنه دارن سعی می کنن
    سلام

ممکنه در این مورد بیشتر توضیح بدهید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منظور پیدا کردن کردن یکی از ابزار کراک یا هر برنامه دیگه ای که مثل ابزار های کراک عمل کنه .
    و تا اینجاش که ساختم به نظر می یاد از قفل های ایرانی که تو بازار هست بهتر ه چون من ندیدم که توی هیچ کدوم از اونا یی که می شناسم اصلا چک کنن دارن کراک می شن یا نه و یا حتی اگرم قفل های ایرانی باشه که چک کنه چک کردنشون از روی عملکرد ابزار کراک نیست و تشخیص ابزار کراک از روی عملکرد مزیت های خاص خودش رو داره.

البته چون تازه این موضوع چک کردن عملکرد برنامه های کراک به ذهنم رسیده دارم تعداد زیادی برنامه ها رو شناسایی نمی کنه ( فعلا فقط 11 تا برنامه رو شناسایی می کنه) و بخاطر همین گفتم دارم روی قفل کار می کنم.

بازم می گم هر قفلی یه طول عمر داره فقط باید سعی کرد که این طول عمر کم نباشه .
    Last edited by saied_new; 29-01-2009 at 19:50.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •