سلام
مدل های مختلفی از mainboard asus p5q در بازار وجود داره. مثلا p5q و p5q-pro و . . .
لطفا تمام مدل ها، تفاوت های فنی و غیر فنی (مثلا تفاوت از نظر کیفیت و کشور سازنده و . . .) و حدود قیمت رو شرح بدید.
با تشکر
سلام
مدل های مختلفی از mainboard asus p5q در بازار وجود داره. مثلا p5q و p5q-pro و . . .
لطفا تمام مدل ها، تفاوت های فنی و غیر فنی (مثلا تفاوت از نظر کیفیت و کشور سازنده و . . .) و حدود قیمت رو شرح بدید.
با تشکر
P5Q-SE=125
P5Q=135
P5Q-Pro=145
P5Q-E=155
حالا سری P5q که خیلی بیشتر مدل داره ولی اونایی که از نظر من ارزش خرید دارن اینا هستند
بعد هم برای اینکه رمان نشده شمات اینجا یه سر بزن
همه چیز مشخص بشه برات و کلی بگم اگه کراس فایر نمی کنی مدل های ای و پرو حذف میشن و اگه هزینه کمتری می خوای بکنی مدل اس ای هم خوبه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. کراس فایر که نمی خوام بکنم. اما سوالم اینه که آیا مثلا p5q و p5q-pro از نظر کیفیت یا سایر مشخصات فنی (بجز کراس فایر) تفاوتی با هم دارند؟
بله فکر کنم کلا خازناش عوض شده و طول عمر و کیفیت خازن و مصرف و خنک کننده و قابلیت اورش کمی!بهینه تر شده!البته مدل ای منظور من هست نسبت به مدلهای پایینترش!
سلام
این کراس فایر همون ارتباط دو کارت گرافیک هست دیگه ؟
بعد به نظر شما در سیستم های خانگی استفاده هم دارن ؟؟
>>>پاک شود!
Last edited by Kianoosh; 14-01-2009 at 17:35.
بله دو یا سه!البته برای کارت های ATI>>>CrossFire
Nvidia>>>SLI
خب خیلی از گیمر ها از این قابلیت ها برای افزایش پرفرمنس استفاده می کنن و برای یه سیستم خانگی با کاربرد جامع!یه کارت گرافیک متوسط سینگل هم کافیه!
مرسی از جوابتون
ببخشید من یک مقدار از مرحله پرتم! زمان قدیم روی مین بورد فقط یک اسلات agp وجود داشت. الآن چطور روی یک مین بورد دو یا سه کارت گرافیک نصب میشه؟ آیا agp منسوخ شده؟
آیا در این حالت دو یا سه مانیتور به این کارتها متصل میشه؟ یا یک مانیتور فقط به یک کارت متصل میشه؟
آیا نیاز به نرم افزار خاصی برای استفاده از این قابلیت هست؟
با تشکر
خواهش!
بله!
خداوند رحمت کنه AGP8x/4x رو!PCI E و کارت های متناسبش هست!
دیگه بستگی به مادربرد داره که SLI ساپورت باشه و x-way! و یا crossfire ساپورت باشه!
البته دیگه مادربرد ها نسل جدید x58 هر دو رو کنار هم دارند!اون حالت هم میشه ولی معمولا یه مانیتور (ابعاد بالا!) و رزولوشن بالاست که از این فناوری ها استفاده بشه دو کارت به هم وصل میشن و با روش ها مختلفی عمل پردازش رو موازی انجام میدن اونی که کارت مستر هست خروجی رو به مانیتور میده اگه اشتباه نکنم!؟
این نرم افزار ها در همون پک درایور ها کارت هستند و البته برای مدیریت و تنظیمات هر دو کمپانی نرم افزا رهای جداگانه ای دارن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)