سلام .به من حرفه اي ترين كارت تدوين در حال حاظر رو معرفي كنيد -اگر هم مركز فروش سراغ داريد بهم بگيد-و خصوصيات اون رو هم اگر امكان داره بگيد.مچكرم.
سلام .به من حرفه اي ترين كارت تدوين در حال حاظر رو معرفي كنيد -اگر هم مركز فروش سراغ داريد بهم بگيد-و خصوصيات اون رو هم اگر امكان داره بگيد.مچكرم.
من درباره کارت های تدوین سررشته ای ندارم ....
ولی خب میدونم شما با استفاده از نرم افزار مورد استفادتون باید کارتتون رو انتخاب کنید ....نه هویجوری....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بودجه ای که میخوای خرج کنی چقدر است؟یک میلیون
500 هزار تومان بیشتر یا کمتر
من بهت ACEDVio را پیشنهاد میکنم چون خودم دارم
ولی متروکس هم کارت خیلی خوبیه فقط قیمتش بالاتر است
dvraptor هم بد نیست
بازم بستگی به بودجه ات دارد
سلام دوست عزیز....
ورودتون به فروم رو خیرمقدم میگم....
اول بگو برای چه کاری میخوای ..... دوم بگو به چه نرم افزاری تسلط داری ..... سوم بگو ورودی و خروجی کارتون چیه ...... چهارم بگو به چه قیمتی .... پنجم بگو مشخصات سیستمت چیه .......
سلام دوست عزیز لطفا سریع پاسخ بده یک کارت بنام RNCO-HD90 F که وارد کننده آن شرکت رویا نگاره روجستجو کردم قیمت اونم 435000 تومانه هیچ اطلاعات دیگری درمورد این کارت توی سایت ها نیست اصلا معلوم نیست از کجا آوردنش حالا می خوام بدونم اسم اصلی این کارت چیه؟ شاید تولید ایران باشه؟ یا .... نمی دونم لطف کن اگه اطلاعاتی داری یا می تونی راهنمایی کنی سریع منو در جریان قرار بده باشکر از لطفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)