دوستان من میخواهم یک سایت خبری درست کنم به اینصورت که چند خبر در صفحه اول قرار بگیرد دارای تیتر باشد و جند خط خبر و میخواهم ادامه اون خبر در یک صفحه دیگر باشد . و در کنار هر خبر یک عکس با ابعاد کوچک قرار گیرد .
ممنون از راهنمایی شما![]()
دوستان من میخواهم یک سایت خبری درست کنم به اینصورت که چند خبر در صفحه اول قرار بگیرد دارای تیتر باشد و جند خط خبر و میخواهم ادامه اون خبر در یک صفحه دیگر باشد . و در کنار هر خبر یک عکس با ابعاد کوچک قرار گیرد .
ممنون از راهنمایی شما![]()
دوست عزيز كار شما بدون دايناميك نابود كننده است !بايد يك برنامه نويسي حسابي بشه چون كار ساده اي نيست .
![]()
حالا قبل از اینکه نابود بشم میشه یک راهنمایی بکنی کجا میتونم این کار را یاد بگیرم در کدام تاپیک مطلبش هست تا بخونم حالا اگر هم نتونم ولی به ندانسته هام اضافه بشه چیزی را از دست ندادم .
حالا دیدی امروز برای چی زنده ام![]()
سلام دوست عزیز
شما برای این کار می تونی از دو تا برنامه نویسی استفاده کنی ، asp.net و php که به نظر من php را انتخاب نمائید.
برای آموزش php در انجمن ها جستجو کنید.
ايشون گفت مي خوام استاتيك باشه .سلام دوست عزیز
شما برای این کار می تونی از دو تا برنامه نویسی استفاده کنی ، asp.net و php که به نظر من php را انتخاب نمائید.
برای آموزش php در انجمن ها جستجو کنید.
ولي نفهميدم كه منظور شما اين بود كه اتوماتيك وارد كنيم و اتوماتيك انجام بشه ؟ اگر اينو بخواهيد بايد دايناميك باشه .
برادر wordpress سیستم خوبیه برای خبر گزاری و این کارهایی که شما میخواید
شروع کنید به یاد گرفتنش که به درده آیندتون هم میخوره
نیازی هم به کدنویسی نداری
ولی روی تماما استاتیک حساب نکن که شتر مرغه مرد خواهد و گاوه کهن (یه چیزی تو این مایه ها!)
چرا چفيه نبستي ؟برادر wordpress سیستم خوبیه برای خبر گزاری و این کارهایی که شما میخواید
شروع کنید به یاد گرفتنش که به درده آیندتون هم میخوره
نیازی هم به کدنویسی نداری
شرحي بر متن بالا :ولی روی تماما استاتیک حساب نکن که شتر مرغه مرد خواهد و گاوه کهن (یه چیزی تو این مایه ها!)
منظور اين است كه استاتيك براي قيافه است و دايناميك اصل برنامه است . شما مي توانيد با استاتيك عكس درست كنيد ؟؟؟؟استاتيك باعث تنفر آدم از وب مي شود .
منم حرف DaRiOuShJh رو 100% قبول دارم .
تشكر //
سلام. بله می تونید استفاده کنید . از wordpress .
جدیدا نیوک کاری کرده که یک خبر بگذاری و ..... عکس هم می تونید بعد روی آن لینک صفحات جداگانه بگذارید .
بد نیست . ولی استاتیک است .
نظر من یک برنامه نویسی با PHP است . خیلی به نفع تون هست . کاری باشه در خدمتم .
مرسی! با اینکه با 90 درصده حرفاتون موافق نیستم!!!
ولی اصل نیته!
![]()
كار ايشون خيلي ساده نيست . اگر اين كار مال خودتون است من مي گم عقب بياندازيد و php رو ياد بگيريد بعد برويد سراغ ساخت سايت .
كجاش مشكل داره ؟؟؟
مرسی! با اینکه با 90 درصده حرفاتون موافق نیستم!!!
ولی اصل نیته!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)