تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل هارد ساتا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل هارد ساتا

یک هارد مکستور 32 مگ 500 گیگابایت رو که چند روزه خریدم می خوام روی سیستمم نصب کنم اما سیستم من بار اول اون رو نمی شناسه و روی همون صفحه اول که مادربرد ایسوز رو معرفی می کنه می مونه بعد از یک مدت طولانی هم سیستم بالا میاد اما هارد رو دیتکت نمی کنه اما با یک بار ری استارت کردن مشکل حل می شه و هارد دیتکت می شه و بالا میاد هارد ساتا هستش اما وقتی با هارد ide با هم وصلشون می کنم همون بار اول بعد از یک مدت طولانی سیستم بالا می اید هارد هنوز هم اگر از تنظیمات مادربرد نگاه کنی شناخته نشده اما وقتی ویندوز از روی هارد ide بالا میاد اون رو می شناسه و دو تا هارد با هم راحت کار می کنند مشخصات سیستم من هم این ها است
    Cpu 4200 amd
    Main asus m2n-x
    بایوس مادر برد رو اپدیت کردم
    هارد رو فرمت کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم
    پاور رو عوض کردم
    کابل ساتا رو هم عوض کردم
    فقط یکی می گفت چون با maxblast پارتیشن بندی نکردی به خاطر اونه البته خیلی بعیده چون سیستم من حتی هارد خام رو یعنی اول که نو بود هم نمی شناخت .
    هارد رو روی سیستم دیگه هم تست کردم سالم بود حتی فرستادم گارانتی گفتند مشکلی نداره.
    یک دی وی دی رایتر ساتا هم دارم که بدون هیچ مشکلی کار می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مشکل هارد ساتا

حميد جان، توصيه اينكه از خيرش بگذري و اون رو با يكه هارد western digital يا hitachi جايگزين كني.

من همين الان از شركت مهران رايانه متخصص در بازيابي اطلاعات ميام، 3 ماه پيش يه سيستم اسمبل كردم با مكستور ساتا 500، 2 روز پيش سيستم بالا نيومد و اصلا بايوس هارد رو نمي بينه درست مثل مشكل تو ، شركت مهران رايانه گفت درصد خيلي زيادي از هاردهاي 500 و 1 ترا بايت مكستور در طول 4 ماه گذشته دقيقا همين مشكل رو پيدا كردن "برد و كنترلر" به خوبي كار ميكنه ولي ديسك اونها مشكل پيدا ميكنه و در حال حاضر هيچ راه حلي نداره.

3. این کاربر از bobnaze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

یک هارد مکستور 32 مگ 500 گیگابایت رو که چند روزه خریدم می خوام روی سیستمم نصب کنم اما سیستم من بار اول اون رو نمی شناسه و روی همون صفحه اول که مادربرد ایسوز رو معرفی می کنه می مونه بعد از یک مدت طولانی هم سیستم بالا میاد اما هارد رو دیتکت نمی کنه اما با یک بار ری استارت کردن مشکل حل می شه و هارد دیتکت می شه و بالا میاد هارد ساتا هستش اما وقتی با هارد ide با هم وصلشون می کنم همون بار اول بعد از یک مدت طولانی سیستم بالا می اید هارد هنوز هم اگر از تنظیمات مادربرد نگاه کنی شناخته نشده اما وقتی ویندوز از روی هارد ide بالا میاد اون رو می شناسه و دو تا هارد با هم راحت کار می کنند مشخصات سیستم من هم این ها است
    cpu 4200 amd
    main asus m2n-x
    بایوس مادر برد رو اپدیت کردم
    هارد رو فرمت کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم
    پاور رو عوض کردم
    کابل ساتا رو هم عوض کردم
    فقط یکی می گفت چون با maxblast پارتیشن بندی نکردی به خاطر اونه البته خیلی بعیده چون سیستم من حتی هارد خام رو یعنی اول که نو بود هم نمی شناخت .
    هارد رو روی سیستم دیگه هم تست کردم سالم بود حتی فرستادم گارانتی گفتند مشکلی نداره.
    یک دی وی دی رایتر ساتا هم دارم که بدون هیچ مشکلی کار می کنه.
    از لحاظ تئوري ظاهرا مشكلي نداري
    آيا حتما بايستي اون يكي هاردديسك رو كنا هاردديسك ساتات داشته باشي يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اره باید دو تا هارد رو با هم داشته باشم تازه این جوری هم مادربرد بار اول نمیشناستش اما وقتی وارد ویندوز می شی هر دو هارد قابل دسترسی هست اما خیلی بالا اومدن طول می کشه

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اره باید دو تا هارد رو با هم داشته باشم تازه این جوری هم مادربرد بار اول نمیشناستش اما وقتی وارد ویندوز می شی هر دو هارد قابل دسترسی هست اما خیلی بالا اومدن طول می کشه
    ظاهرا هاردديسك هات مشكلي ندارن و مشكل از مينبردته
    اما من مدت زيادي كه با سيستم هاي اي ام دي سرو كله نزدم و چيپ هاي اي ام دي رو نميشناسم
    ولي فكر كنم با تعويض مين برد و خريد يك مينبرد جديدتر مشكلت حل بشه

داره خودمونی میشه zoohal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بایوست رو آپدیت کن درست میشه

داره خودمونی میشه manmikrobam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است

پيش فرض

با عرض سلاممن هم یک لپ تاپ دارم که هاردش ساتاست و نمیتونم پارتیشن بندیش کنم . به تالار مربوطه رفتم اما بیشتر جوابها مربوط به هاردهای روی پی سی بود و کسی راه حلی برای رفع مشکل پارتیشن بندی هارد ساتا روی لپ تاپ چیزی نگفته بود .خوشحال میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه که هاردم رو پارتیشن بندی کنم .تشکر

در آغاز فعالیت dastan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید . من کارمند شرکت خدمات پس از فروش فیوچر هستم شرکت ما یکی از وارد کنندگان این هارد است مشکل شما فقط با اپدیت کردن فریم ویر هارد بر طرف میشه فقط باید دقت کنی فریم ویر آن مربوط به هارد خودت باشه از سایت مکس تور میتونی بگیری .اگر هم احساس کردی برات سخته بیار شرکت فیوچر رایگان این کار را برات انجام میدهیم .موفق باشی

من متین هستم مدیر بخش تعمیرات شرکت فیوچر

10. این کاربر از dastan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    من هم اين مشكل را با يك هارد 320 مكستور دارم (stm 3320614AS)
    فريمور آپديت شده است
    بايوس مادربرد هم آپديت است
    تنها sata متصل به مادربرد هست (البته تا قبل از خريد يك dvd rw به منظور رايت كردن اطلاعات هارد )

هر از گاهي هارد شناخته نمي شه!!

چه بكنم ؟!

در آغاز فعالیت dastan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی هارد 320 مکس تور مشکل دیگری است اونم اینه که شما باید پاور خود را یک پاور خوب انتخاب کنید یا سیم برق هارد را مستقیم از پاور بگیرید و به دی وی دی یا چیز دیگری وصل نکنید .مشکل حل میشود .علت این مشکل در هارد 320 مقدار جریان زیادی است که در هنگام استارت این هارد از سیستم میکشد . موفق باشید

13. 2 کاربر از dastan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •