بجز نت متینگ راه دیگه ای وجود داره که بدون نصب کردن نرم افزاری یوزرت رو (از طریق خود ویندوز) آگاه کنی
بجز نت متینگ راه دیگه ای وجود داره که بدون نصب کردن نرم افزاری یوزرت رو (از طریق خود ویندوز) آگاه کنی
از دستور net send تو command line میتونی استفاده کنی.
* البته برای windows xp pro service pack 2 چون سرویس messaging servise غیر غعال هستش اول باید این سرویس رو روی کامپیوتر ها enable کنی. توی control panel از قسمت administrative tools روی services دابل کلیک کن و سرویس Messenger رو پیدا کن. اول Automatic و بعد هم start رو بزن. *
نحوه استفاده از این command هم به این صورته:
مثلا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سوییچ users/ هم زمانی استفاده میکنی که بخوای برای همه یوزرهای داخل شبکه این پیغام رو ارسال کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا اگه خواستی یه پیغام رو به همه کامپیوتر ها ارسال کنی و با این پیغام مواجه نشی:
سعی کن این فرمی استفاده کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته بالا بر حسب تجربه بود فقط.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by paranoid_android; 11-01-2009 at 12:51.
paranoid_android جان اگه مثلا" اسم کامپیوتر من A باشه و بخوام واسه یه یوزر پیغام بفرستم که اسم کامپیوترش B هست دستور زیر درسته ؟
net send A salam /B
نه دوست من،
فرمت صحیحش اینه:
با کامپیوتر A کاری نداریم. اگر دقت کنی به شکل کلی دستور من فقط از یک computername استفاده کردم و اونم متعلق به کامپیوتر مقصد (کامپیوتری که میخوای پیغام رو بهش send کنی) هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه error گرفتی، تو کارت شبکه کامپیوتر مبدا و مقصد NetBIOS رو enable کن. روی کارت شبکه خودت رایت کلیک کن و properties رو بزن. بعد از قسمت TCP/IP و بخش properties اون و تب General، برو به Advanced و از تب WINS و تنظیمات NetBIOS گزینه Enable NetBIOS over TCP/IP رو بجای Deffault انتخاب کن:
و
اگه فقط دو تا کامپیوتر رو با کابل کراس بهم وصل کردی بهتره اینطوری تایپ کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by paranoid_android; 11-01-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)