تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مجموعه اسكريپت هاي آماده

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض مجموعه اسكريپت هاي آماده

سلام ، اين اسكريپت ها منابع گوناگون دارند . بيشتر منابع شان مورد دار و ----- شده است يا اسكرپت بساير خوبي است بنابراين من نزديك 30 تاش رو براتون مي زارم استفاده كنيد .

اينم اولي با توضيحات انگليسي ( حوصله نداشتم ترجمه كنم مي تونيد با يك بابيلون ساده ترجمه اش كنيد )

توضيحات :
    PHP Image to ASCII Generator This is a PHP program that generates ASCII images from JPG, GIF or PNG images. There are several options to alter the generated output, such as color, inversed color, font sizes, background color, line height or letter spacing only to name a few. So if you are looking to generate ASCII images from regular jpg, gif or png images, look no further as this is definitely the PHP script for you and will get the job done.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jandedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض webchess

اينم بعدي :

A Online MultiPlayer Chess Script This is an advanced WebChess game where two people can meet up online and play vs. each other. It has many advanced features such as Pawn Promotion, Move Validations, Tells if King is checked, and many, many more. It requires PHP and at least one MySQL Database.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از jandedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

خوشتون نيو مد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

سلام دوست عزیز jendedy خیلی ممنون کارت عالیه ، ولی اگه می شه توضیحاتشو بصورت فارسی و در صورت امکان یک تصویر نمونه از اسکریپت ها قرار بده ، اینو برای خودم نمی گم ، من مشکلی با انگلیسی ندارم. برای کاربران مبتدی. در کل تاپیک خوبی می شه، منم ADSL فعال بشه ، کمک می کنم.

7. این کاربر از S@jj@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض PHP Online Classifieds Script

اينم PHP Online Classifieds Script :

This classifieds script is an easy way to set up a classified ads website; it is designed in such a way that it is extremely easy to change the look and feel of your website. You can design your pages around the functionality of the application. Although this script does give you a lot of control over the look and feel of the site, it lacks an interface for advanced administration features. However all the administration can be done through an interface such as phpMyAdmin. If you know how to use phpMyAdmin or a similar application and are familiar with relational databases, it should be really easy to administer categories and users, etc.

سلام دوست عزیز jendedy خیلی ممنون کارت عالیه ، ولی اگه می شه توضیحاتشو بصورت فارسی و در صورت امکان یک تصویر نمونه از اسکریپت ها قرار بده ، اینو برای خودم نمی گم ، من مشکلی با انگلیسی ندارم. برای کاربران مبتدی. در کل تاپیک خوبی می شه، منم ADSL فعال بشه ، کمک می کنم. 01-10-2009 07:44
    دوست عزيز شما ترجمه مي كنيد ؟ خيلي خوبه ها ! اگر شما ترجمه كنيد حلّه

تشكر //

9. این کاربر از jandedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

آدرسش يادم رفت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از jandedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

اينم PHP Online Classifieds Script :
    This classifieds script is an easy way to set up a classified ads website; it is designed in such a way that it is extremely easy to change the look and feel of your website. You can design your pages around the functionality of the application. Although this script does give you a lot of control over the look and feel of the site, it lacks an interface for advanced administration features. However all the administration can be done through an interface such as phpMyAdmin. If you know how to use phpMyAdmin or a similar application and are familiar with relational databases, it should be really easy to administer categories and users, etc.

دوست عزيز شما ترجمه مي كنيد ؟ خيلي خوبه ها ! اگر شما ترجمه كنيد حلّه

تشكر //
    سلام دوست عزیز
    چشم رو چشم ولی بزار ADSL ام فعال بشه ، آخه فعلاً Dial Up ام.
    ممنون از اسکریپت هایی که معرفی کردی

13. این کاربر از S@jj@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام ابن ترجمه پست 5 جاندادی عزیز هست

این هست دسته بندی کننده اسکریپت به آسانی بروید در ستاپ دسنه بندی کننده ای دی اس وب سایت آن در نظر گرفته شده یک چنین راهی که وا قعا ن ساده عوض کنید نگاه کنید و احساسی از وبسایت شما . شما میتوانید طرح صفحه هایتان را در اطراف عاملیتهایی از آن درخاست کنید . اگر چه یا با اینکه این اسکریپت به شما کنترل بیشتری را میدهد تا شما سایتتان را ببینید و احساسش کنید ـ آن چیز را که احتیاج باشد برای سطح مشترک پیشرفته مدیریت مهمترین خصو صیت ها را . اگر چه مدیریت کل میتواند انجام دهد به واسته صفحات مشترک از این قبیل php my admin را. اگر شما میدونید چگونه میتوان استفاده کرد از php my admin یا درخواستی شبیه و آشنا . آن وا قعا ن راحته همچنین اداره کردن بی قید شرط و استفاده کننده و غیره ...

البته خودم ترجمه کردم ها اگر جایی غلط هست ببخشید

15. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

این هست دسته بندی کننده اسکریپت به آسانی بروید در ستاپ دسنه بندی کننده ای دی اس وب سایت آن در نظر گرفته شده یک چنین راهی که وا قعا ن ساده عوض کنید نگاه کنید و احساسی از وبسایت شما . شما میتوانید طرح صفحه هایتان را در اطراف عاملیتهایی از آن درخاست کنید . اگر چه یا با اینکه این اسکریپت به شما کنترل بیشتری را میدهد تا شما سایتتان را ببینید و احساسش کنید ـ آن چیز را که احتیاج باشد برای سطح مشترک پیشرفته مدیریت مهمترین خصو صیت ها را . اگر چه مدیریت کل میتواند انجام دهد به واسته صفحات مشترک از این قبیل php my admin را. اگر شما میدونید چگونه میتوان استفاده کرد از php my admin یا درخواستی شبیه و آشنا . آن وا قعا ن راحته همچنین اداره کردن بی قید شرط و استفاده کننده و غیره ...

خیلی ممنون ، اشتباه داشته باشه مورد نداره فقط فارسی باشه

17. این کاربر از S@jj@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

دوست عزيز username من خلاصه چند كلمه هست كه اين چيه به كسي نگفتم پس بهتره از خود كلمه jandedy استفاده كنيد .

سوپر تشكر //

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •