تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: دوبرنامه که تمامي فروشگاه هاي پاساژ علاءالدين استفاده ميکنن

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

1 دوبرنامه که تمامي فروشگاه هاي پاساژ علاءالدين استفاده ميکنن

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم امروز يکي از فروشگاه هاي علاءالدبن بودم که يه چندتا خانم اومدن گفتن که آقا گوشيمون فارسي ميشه؟ يارو گوشي رو گرفت رفت تو منوهاش ور رفت بعد گفت که ميشه فارسيش کرد حالا نميدونم از کجاي گوشي فهميد اگه شما ميدونيد به ما هم بگيد بعد رفت پشت کامپيوترش تا عمليات فارسي کردن گوشي رو انجام بده ولي از بخت بدش اينقدر مانيتور تابلو بود که من تونستم اسم برنامه ها رو ببينم از دو تا برنامه استفاده کرد يکي اسمش J.A.F بود ويکي ديگش تو اين مايه ها بود Untiveal Box بود بعد کابل مربوط به گوشي رو يک سرشو به گوشي و سر ديگرشو که سوکت داشت به Box وصل کردو کارو انجام داد حالا از دوستان اهل فن درخواست داشتم برنامه هايي که معرفي کردم رو اگه دارن در اين تاپيک قرار بدن و يه آموزشي هم در موردش بدن ممنونتون ميشم در ضمن قيمت اين دستگاه هاي Box چند هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم امروز يکي از فروشگاه هاي علاءالدبن بودم که يه چندتا خانم اومدن گفتن که آقا گوشيمون فارسي ميشه؟ يارو گوشي رو گرفت رفت تو منوهاش ور رفت بعد گفت که ميشه فارسيش کرد حالا نميدونم از کجاي گوشي فهميد اگه شما ميدونيد به ما هم بگيد بعد رفت پشت کامپيوترش تا عمليات فارسي کردن گوشي رو انجام بده ولي از بخت بدش اينقدر مانيتور تابلو بود که من تونستم اسم برنامه ها رو ببينم از دو تا برنامه استفاده کرد يکي اسمش J.A.F بود ويکي ديگش تو اين مايه ها بود Untiveal Box بود بعد کابل مربوط به گوشي رو يک سرشو به گوشي و سر ديگرشو که سوکت داشت به Box وصل کردو کارو انجام داد حالا از دوستان اهل فن درخواست داشتم برنامه هايي که معرفي کردم رو اگه دارن در اين تاپيک قرار بدن و يه آموزشي هم در موردش بدن ممنونتون ميشم در ضمن قيمت اين دستگاه هاي Box چند هستش؟
    نگفته اید که گوشی ها چه مارک یا مدلی بودند. ولی فکر نکنم که برای فارسی کردن به box نیازی باشه. من موتورولای عادی و سونی اریکسون های UIQ3 را که فارسی کردم نیازی به box نبود.
    در مورد اون که از کجا فهمید که فارسی میشه یا نه اول. رفته ورژن نرم افزار های گوشی را چک کرده. در مورد UIQ3 ها باید ورژن organizer (یا همچین چیزی) را چک کنی اگر مطابقت داشت می تونی گوشی را فارسی کنی.
    برای سونی اریکسون برید اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

با سلام ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم والا دوست عزيز گوشي ها اگه اشتباه نکنم سوني اريکسون بود ولي دقيق يامه هر دو گوشي رو به وسيله باکس خيلي راحت با اون برنامه هايي که گفتم فارسي کرد در مورد اون آدرسم که داديد بنده چيزي دستگيرم نشد ولي گوشي رو گرفت يه نگاه کرد گفت بله خانم ميشه

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم امروز يکي از فروشگاه هاي علاءالدبن بودم که يه چندتا خانم اومدن گفتن که آقا گوشيمون فارسي ميشه؟ يارو گوشي رو گرفت رفت تو منوهاش ور رفت بعد گفت که ميشه فارسيش کرد حالا نميدونم از کجاي گوشي فهميد اگه شما ميدونيد به ما هم بگيد بعد رفت پشت کامپيوترش تا عمليات فارسي کردن گوشي رو انجام بده ولي از بخت بدش اينقدر مانيتور تابلو بود که من تونستم اسم برنامه ها رو ببينم از دو تا برنامه استفاده کرد يکي اسمش j.a.f بود ويکي ديگش تو اين مايه ها بود untiveal box بود بعد کابل مربوط به گوشي رو يک سرشو به گوشي و سر ديگرشو که سوکت داشت به box وصل کردو کارو انجام داد حالا از دوستان اهل فن درخواست داشتم برنامه هايي که معرفي کردم رو اگه دارن در اين تاپيک قرار بدن و يه آموزشي هم در موردش بدن ممنونتون ميشم در ضمن قيمت اين دستگاه هاي box چند هستش؟
    دوست عزیزم

اول با نگاه به فریم ویر و مدل دستگاه مطمئن میشه که فریم ویر با ساپرت فارسی داره؟(روی کارمپیوتر خودش)

بعد با باکس فریم ویر میریزه رویه گوشی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوستان اگه ميشه برنامه ها رو قرار بدين و در مورد کارکردشون توضيح بديد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

دوستان اگه ميشه برنامه ها رو قرار بدين و در مورد کارکردشون توضيح بديد ممنون ميشم
    سلام....
    خوب اگه شما universal BOX مي خواي بايد بدوني كه قيمت باكس خيلي زياد هست و اصلا براي خريد شخصي مقروم به طرفه نيست حدود 500 -600 هزار تومان قيمت داره ( قيمتم ممكنه يكمي گرون تر باشه چون خيلي جديد نيست )

شما ميتوني با توجه به گوشيت و اينكه آيا براي اون فريم ور با ساپورت فارسي اومده ( از طرف خود شركت ) و با تعويض پروداكت كد توسط نرم افزار nss و سپس آپديت فريم ور گوشي توسط pc suit گوشيت رو كاملا فارسي كني و مطمئن هم باشي چون فريم ور رو گوشيت مال خود شركت هست ( اينها كه گفتم مال نوكياست و در مورد بقيه گوشي ها من اطلاعي ندارم شرمنده... )

موفق باشي دوست عزيز

7. این کاربر از mohammad.y1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

ببينيد دوستان من اين تاپيک واسه اين نزدم که ياد بگيرم که چطوري گوشي خودمو فارسي کنم بلکه ميخوام کاري که اين موبايل فروشا ميکنن رو ياد بگيرم حالا شما اصلا بي خيال اون باکس بشين من فقط اون برنامه ها رو به همراه آموزششون ميخوام همين

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده من يكي كه ندارم ....!!! ( البته فكر كنم تنها با باكس بشه و به اون نرم افزار ديگه نيازي نباشه ، آخه براي تغيير زبان فارسي پروداكت كد رو عوض مي كنن و گوشي رو به فريم ور مورد نظر فلش مي كنند ) ...

راستش فكر نكنم نرم افزار يuniversal box بدون باكس كار كنه ..!!!

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

يعني شما ميگي چشم هاي من اشتباه ديدن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا من كي همچين چيزي گفتم

من مي گم كه براي تغيير پروداكت كد گوشي به نرم افزار J.A.F نبايد احتياجي باشه ، آخه تنها ميشه با يوني ( همون باكس يونورسال ) گوشي رو فلش كرد ....

البته به احتمال زياد ه اين نرم افزار براي تغيير پروداكت كد گوشي استفاده شده باشه( مل nss براي نوكيا ) ( خبر دقيقش رو و بهت مي دم ) فقط مي دوني من كه به گوشي سوني اريكسون وارد نيستم پس يكمي ممكنه طول بكشه

موفق باشي

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •