با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم امروز يکي از فروشگاه هاي علاءالدبن بودم که يه چندتا خانم اومدن گفتن که آقا گوشيمون فارسي ميشه؟ يارو گوشي رو گرفت رفت تو منوهاش ور رفت بعد گفت که ميشه فارسيش کرد حالا نميدونم از کجاي گوشي فهميد اگه شما ميدونيد به ما هم بگيد بعد رفت پشت کامپيوترش تا عمليات فارسي کردن گوشي رو انجام بده ولي از بخت بدش اينقدر مانيتور تابلو بود که من تونستم اسم برنامه ها رو ببينم از دو تا برنامه استفاده کرد يکي اسمش J.A.F بود ويکي ديگش تو اين مايه ها بود Untiveal Box بود بعد کابل مربوط به گوشي رو يک سرشو به گوشي و سر ديگرشو که سوکت داشت به Box وصل کردو کارو انجام داد حالا از دوستان اهل فن درخواست داشتم برنامه هايي که معرفي کردم رو اگه دارن در اين تاپيک قرار بدن و يه آموزشي هم در موردش بدن ممنونتون ميشم در ضمن قيمت اين دستگاه هاي Box چند هستش؟
نگفته اید که گوشی ها چه مارک یا مدلی بودند. ولی فکر نکنم که برای فارسی کردن به box نیازی باشه. من موتورولای عادی و سونی اریکسون های UIQ3 را که فارسی کردم نیازی به box نبود.
در مورد اون که از کجا فهمید که فارسی میشه یا نه اول. رفته ورژن نرم افزار های گوشی را چک کرده. در مورد UIQ3 ها باید ورژن organizer (یا همچین چیزی) را چک کنی اگر مطابقت داشت می تونی گوشی را فارسی کنی.
برای سونی اریکسون برید اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید