تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: ثبت اطلاعات کارمندان همراه با دیتابیس تحت شبکه

داره خودمونی میشه Iman_a13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض ثبت اطلاعات کارمندان همراه با دیتابیس تحت شبکه

سلام:
    آقای نانفورس عزیز من چون نمی تونم به شما پیام خصوصی بدم مجبورم اینجا تاپیک ایجاد کنم قبلا هم از مدیران محترم انجمن معذرت می خوام و اگر این تاپیک رو هم نزاشتید بازم ممنون از زحماتتون

حالا سوال:

30 تا شرکت خدماتی تصمیم دارند ثبت نام کارگران خود به صورت آنلاین انجام بدهند به صورتی که هر شرکتی که کارگری رو ثبت نام و استخدام می کنه در این سیستم ثبت بشه و اگر این کارگر برای ثبت نام به شرکت دیگری مراجعه کرد سیستم با گرفتن مشخصات اون آلارم بده و در صورت نیاز سوابق ثبت نام اونو نشون بده

حالا من می خوام بدونم که بهترین تکنولوژی برای اجرای این سیستم چیه و باید برم از کجا شروع کنم چیه یاد بگیرم لازم به ذکر من برنامه نویسی win بلدم و چند تا برنامه دیتابیسی کاربردی نوشتم ولی تا حالا تحت وب یا شبکه چیزی ننوشتم .

باید برم دنبال intraweb - ajax - javascript ... نمیدونم تورو خدا بگید از کجا شروع کنم ممنون 2 تا تاپیکم زدم ولی هیچکی تحویل نگرفت

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام

اگر عبارت NoneForce‌ را از عنوان پست حذف مي كرديد هم اتفاق خاصي نمي افتاد.

ساده ترين راه استفاده از يك SQL Server است. فرقي خاصي با برنامه لوكال ندارد، فقط بايد ConnStr را تغيير دهيد، قبلا در اين مورد بسيار صحبت شده ، كامپوننت هم معرفي شده است.
    هرشركت يك شناسه مخصوص به خودش دارد، براي چك كارگرها هم ميتوانيد از كد ملي استفاده كنيد.

3. 2 کاربر از NoneForce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوست گرامی لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید که مفهوم سوال رو برسونه.

5. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

من واقعا معذرت می خوام برای عنوان تاپیک مدیر عزیز

ممنون از راهنماییتون آقای نانفورس ولی میشه یه ذره بیشنر توضیح بدید من باید یه سرور بگیرم sql server روش نصب کنم یا نه می تونم یه host با sql اجاره کنم و sql server برنامه رو وصلکنم به اون ... میشه به صورت اجمالی و کلی از اولش یه توضیحی بدید ممنون
    میشم واقعا ممنون میشم

مثلا:
    در مورد sql که گفتیددر connection string خوب مسیر می دیم میشه یه مثال در مورد همین آدرس بزنید البنه اگه میشه یه host با سرویس sql server اجاره کرد.

7. این کاربر از Iman_a13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام

اگر قرار باشد توضیح بیشتر بدهم باید فرض را بر این بگیرم که این انجمن تازه تاسیس شده است و شما اولین نفری هستید که داخل انجمن سوال مطرح می کنید ، با توجه براینکه انجمن تازه تاسیس نیست و شما هم اولین کسی نیستید که سوال مطرح می کنید پس ...

جستجو کنید.

9. این کاربر از NoneForce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    با اجازه از جناب NoneForce .
    ایمان خان شما فرمودی 30 تا شرکت. این شرکت ها با هم در ارتباط هستند؟ ارتباط شبکه ای منظورم هست. چون اگه قرار باشه وقتی یه شرکت شخصی رو ثبت نام میکنه شرکت های دیگه آنلاین مطلع بشن باید با هم در ارتباط باشن.
    همون طور که جناب NoneForce راهنمایی کردن شما از دیتابیس sql استفاده کن. سرور دیتابیس شما باید بین شرکت ها مشترک باشه و همه شرکت ها باید به اطلاعات دیتابیس دسترسی داشته باشن تا به محض ثبت اطلاعات یه شخص رو دیتابیس دیگر شرکت ها هم اون اطلاعات رو ببینن.
    کانکشن استرینگ رو هم با توجه به دیتابیس رو سرور تنظیم کن و یوزر و پس هم بده. باید به همه شرکت ها پرمیشن لازم داده بشه تا هنگام اتصال به سرور ارور نخورن. یه سری تنظیمات داره مثل خاموش کردن فایروال ویندوز یا باز کردن پورت sql یا ران کردن سرویس های لازم و ... که سرچ کنی در موردش بحث شده.

11. 2 کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض tnx

ممنون از راهنمایتون آقا پیام من اون چیزایی رو که می خواستم پیدا کردم

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

با اجازه، اگه مي خواين با دلفي به بانك اطلاعاتي تحت شبكه وصل بشين و اطلاعات رو به اون وارد كنيد بايد بدونيد كه دلفي در حالت عادي با يونيكد شبكه مشكل داره. يعني شما وقتي اطلاعات فارسي رو به mysql يا sqlserver مي فرستين، حروف عجيب غريب در بانك درج مي كنه. گفته بودن كه اين مشكل در دلفي 2009 رفع شده كه امتحان كردم و بازم فرقي نكرد. نمي دونم كسي از دوستان حلي به نظرش مي ياد. در ضمن از كامپوننتهاي tnt هم استفاده كردم بازم درست نشد.

موفق باشين

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با اجازه، اگه مي خواين با دلفي به بانك اطلاعاتي تحت شبكه وصل بشين و اطلاعات رو به اون وارد كنيد بايد بدونيد كه دلفي در حالت عادي با يونيكد شبكه مشكل داره. يعني شما وقتي اطلاعات فارسي رو به mysql يا sqlserver مي فرستين، حروف عجيب غريب در بانك درج مي كنه. گفته بودن كه اين مشكل در دلفي 2009 رفع شده كه امتحان كردم و بازم فرقي نكرد. نمي دونم كسي از دوستان حلي به نظرش مي ياد. در ضمن از كامپوننتهاي tnt هم استفاده كردم بازم درست نشد.

موفق باشين
    romixery عزیز این مشکل ربطی به شبکه نداره
    شما باید collation دیتابیس رو به صورت صحیح تنظیم کنید

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

romixery عزیز این مشکل ربطی به شبکه نداره
    شما باید collation دیتابیس رو به صورت صحیح تنظیم کنید
    سلام فرهاد جان
    هم Collection دیتابیسم و هم جداولم utf8-Persian-ci هستش. نه مشکل از این نیست. چون قبلاْ امتحان کرده بودم. می خواستم نرم افزاری طراحی کنم دو جانبه. یعنی نسخه ای رو با PHP و نسخه ای را با دلفی که هر دو به بانک اطلاعاتی رابطه داشته باشن. ولی متاسفانه این مشکل در دلفی هستش و در PHP این مشکل نیست. اصلاْ دلفی ۷ یونیکد رو Support نمیکنه.

16. این کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •