سلام
یه رم ا گیگ ddr1 دارم ایا میشه یه رم ا گیگ یا دو گیگ ddr2 رو با این رمی که دارم استفاده کنم. مادربردم مشکلی نداره و هر دو تا رو ساپورت میکنه؟
چه چیزی باید توی دو تا رم یکی باشه تا بشه اونا رو با هم استفاده کرد؟ نمیدونم اسمش باس بود یانه؟!
ممنون
سلام
یه رم ا گیگ ddr1 دارم ایا میشه یه رم ا گیگ یا دو گیگ ddr2 رو با این رمی که دارم استفاده کنم. مادربردم مشکلی نداره و هر دو تا رو ساپورت میکنه؟
چه چیزی باید توی دو تا رم یکی باشه تا بشه اونا رو با هم استفاده کرد؟ نمیدونم اسمش باس بود یانه؟!
ممنون
دوست عزیز اینکار شدنی نیست.وقتی لازمه باس یکی باشه که بخواین رم ها رو به صورت دوال قرار بدین.ولی یه رم ddr2 با یه رم ddr نمیتونن در کنار هم باشن.
چه جوری بفهمم که رم یه سیستمی ddr چنده و سرعت باسش چنده؟
راستی ddr2 همون دوال چنل هست؟
در ضمن دو تا 1 گیگ خوبه یا یک دو گیگ
ممنون
Last edited by reza3600; 08-01-2009 at 21:17.
این اطلاعات معمولا روی خود رم نوشته میشه و اگه هم بخوای از طریق سیستم بفهمی نرم افزار هایی نظیر pcwizard و everest هستند که مشخصات کامل سیستم رو نشون میدند..
خیر ddr2 دوال چنل نیست و حالت دوال زمانی پیش میاد که روی اسلات هایی که با هم در حالت زوج دوال ایجاد میکنند دو تا رم از یک نوع قرار بدید.
معمولا دوتا 1 گیگ بهتره و این رو من خودم تست کردم و میگم بهتره..
ضمنا شما رو مادربردهای combo که دونوع رم ساپورت میکنند نمیتونید از هر دو نوع استفاده کنید.
رم ا گیگ دوال چنل ddr2 رو چی اونو میشه با رم 1 گیگ معمولی ddr2 قرار داد.
ممنون
یه سوال من هم داشتم لطفا جواب بدید
من الان 2 رم 512 ddr2 باس 675 دارم میخوم دوتا رم 1 گیگ ddr2 با باس 800 همرو با هم جا بدم چون 4 تا جای رم داره میخوام بغل هم بزارم میخوام ببینم میتونم اینکارو بکنم و چه طوری قرار بدم که 3 گیگ بشه؟
اصلا میشه اینکارو کرد ؟ یا باید رم های 512 رو بردارم فقط اینارو بخرم بزارم
ببین دوست گرامی رم ها زمانی دوال چنل میشن که دو تا رم از یک نوع روی دو تا اسلات مادربرد بسته بشه (اسلات هایی که با هم حالت دوال بوجود میارن)
و ما اصلا رمی نداریم که به تنهایی خودش دوال باشه و جزو خصوصیاتش باشه..
شما بگو مادربردت چیه تا من برات توضیح بدم.
شما باید ببینی مادربردت حداکثر تا چه باسی از رم رو ساپورت میکنه مدل مادربردت رو بگو..
945pl-s3-v3.3
تا 600 ولی بچه ها توی خرید رم و ...پرسیدم گفتن که مسئله ای نیست که 800 بندازی اون 600 تاشو استفاده میکنه و گفتن که برای اور هم خوبه.
سلام
مادر برد من
گیگابایت ga-m52s-s3p
ولی من توی سایت رایان صبا توی قسمت لیست قیمت رمهایی رو دیدم که کنارش نوشته بود دوال چنل! مثل KINGSTON - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)