من نیاز به یک نفر کرکر حرفه ای دارم که یک برنامه رو به طور اختصاصی برام کرک کنه ، در مورد هزینه هم مشکلی نیست ، لطفا پیغام خصوصی بدین
من نیاز به یک نفر کرکر حرفه ای دارم که یک برنامه رو به طور اختصاصی برام کرک کنه ، در مورد هزینه هم مشکلی نیست ، لطفا پیغام خصوصی بدین
سلام
بچه های پی سی ورلد فی سبیل الله کار میکنن دوست عزیز
اگر هم مشکلی دارین ، برنامه رو برای یه کرکر پ.خ. کنین تا کمکتون کنه
موفق باشین
محمد![]()
ممنون از جوابتون
مشکل اینجاست که من کرکر های انجمن رو نمیشناسم ، ضمن اینکه این برنامه خیلی چموشه و نیاز به مهارت بالا برای کرک داره
سلام
تمامی کسانی که توی هر بخشی فعالیت میکنن ، یک سر رشته ای در اون زمینه دارن و مهارت کافی رو دارن که نرم افزار هارو کرک کنن ، شما میتونین با مدیر / همکار بخش کرکینگ تماس بگیرین و بزشون بخایین که در صورتی که برنامه کرک نداشت ، براتون کرک کنه ...
یا حد اقل ازشون بخوایین که کاربر های فعال کرک رو به شما معرفی کنه
حالا شما اسم برنامه رو بگین تا ما هم یه سرچی انجام بدیم ، شاید نتیجه ای داشت ...
موفق باشید
محمد![]()
ممنون از اینکه وقت گذاشته و جواب میدین
راستش برنامه مورد نظر من یه چیز اختصاصی هست و هیچ جا کرک نداره ، در واقع اون چیزی که میخوام کرک بشه یه فایل دی ال ال هست
یعنی واقعا کسی نیست کمک کنه منو ؟؟
خب اگه تا حالا هیچ کس نتونسته کرک کنه ...
پس امیدی بهش نیست عزیزم !!![]()
اصلا کسی ازم نخواسته برنامه رو ، مطمئن هستم که به دست توانای کرکرهای ایرانی کرک میشه ، منتها کسی ما رو تحویل نمیگیره
سلام . شما میتونین درخواستتونو مطرح کنین و اگه کسی تونست بهتون کمک کنه ، بیشتر بچه های این بخش سرچر های خوبی هستن تا کرکر خوب ... باید توی بخش مربوطه بگین![]()
تا جایی که این بنده کمترین خبر دارم اینه که کرکرها برای پول هیچ کاری انجام نمیدن و حتی اگر پیشنهادی از این قبیل بشه عمرا اون برنامه و یا برنامه های درخواستی رو کرک نخواهند کرد ولی اگر هم کسی پیدا بشه زبانم لال که برای پول در آوردن کرک کنه البته مستقلا کار خواهد کرد و اجیر کسی نخواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)