این مشکل تنها از یک جا ناشی میشه و اون ضعیف شدن و یا مشکل سیستم خروج یا همون eject هستش
این سیستم متشکل از این قطعاته :
1- dc motor که در قسمت جلویی درایو قرار داره
2- تسمه که نیروی موتور رو به چرخ دنده هایی منتقل میکنه
3- سیستم مکانیکی یه به وسیله یک تعداد چرخ دانده و بالشتکهایی کنترل و هدایت میشه
معمولا (بالای 90%) این مشکل از ضعیف شدن dc motor ناشی میشه که نمیتونه قدرت لازم رو برای غلبه بر آهنربای نگهدارنده cd تامین کنه و در گیر میکنه ولی موارد دیکه ای مثل افتادگی تسمه (منظورم همون شل شدنه ) و یا کثیفی بیش از حد سیستم مکانیکی هم میتونه باعث این مشکل بشه .
راه حل :
1- بهترین راه تعویض موتور هستش که کار بسیار ساده ایه و معمولا با هزینه کمتر از 1000 تومان مشکل حله(البته اگه مشکل از موتور باشه)
2- اگه دیدین تسمه همچین قرص و محکم سر جاش نیست و همچین یکم لق میزنه که خوب تکلیف مشخصه هزینش هم 250 تومنه (تازه اگه فروشنده گرون فروش باشه )
نکته :ممکنه تسمه قرص و محکم سر جاش باشه ولی چرب شده باشه که باید تسمه و فولی سر موتور و چرخ دنده رو باهم و توسط مایع ضرف شویه یه حالی بدین
3- تمیز کردن مکانیکی و سایر ادوات رو بزارین به عنوان آخرین تیر نجاتتون (یعنی اکه از 1 و 2 و 4 جواب نگرفتین)
این کار علت داره ، علتش هم اینه که تو کارخونه برای غلبه بر اصطکاک از یک سری گریس های خاص اسنفاده می کنن که با گریس های معمولی که تو دسترس ماست فرق داره و اگه مجبور به این کار شدین خبر بدین تا بگم چه گریسی میتونین استفاده کنین (الان نمیگم تا یه کم حالتون گرفته شه D-

4- راه حل چهارم رو خودم قبول ندارم چون اعتقاد دارم یکسری مشکلات بعدی رو پیش میاره ولی خوب بعضی وقت ها چاره ای نیست ، و این راه اینه که سیستم مغناطیسی قفل کننده دیسک رو ضعیف کنیم
برای این کار (در 98%) زیر برچسب روی درایو یک درپوش هست که باید اون رو باز کنیم و به آهن ربای زیر این درپوش برسیم ،بهترین راه برای باز کردن این در پوش فشار از داخله و در بقیه موارد (2%) احتیاج به این کار نیست و اهن ربا در داخل درایو و توسط یک نگه دارنده ای به شاسی درایو پیچ شده .
حالا باید این آهن ربا رو بشکنیم و سپس اون رو سرجاش بزاریم
و یا با قرار دادن مقوا بین اهن ربا و صفحه نگه دارندش (در صورت امکان) فاصله آهن ربا رو از دیسک زیاد کنیم
این یک سری از تجربیات من در حل این مشکل در طول چندسال تعمیرات بود که امیدوارم بتونین ازشون استفاده کنین و نتیجه بگیرین
هرجا هم که مشکل داشتین بگین تا اگه از دستم بر میومد کمکتون کنم.