تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: Google Earth offline

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض Google Earth offline

سلام دوستان كسي تا به حال گوگل ارت رو به صورت offline استفاده كرده مثلا از يه جايي فايل كش رو دانلود بعد توي ويندوز كپي كنه . (حتما اينكارو كرديد)من دنبال فايل كش هستم كه مثلا كل كشورها يا تعدادي توش باشه و نيازي به آنلاين شدن نداشته باشه از جايي ميشه فايلشو دانلود كرد يا تو بازار جايي همچين فايلي رو ميفروشن بخريم. آخه با اين اينترنتاي ما خيلي طول ميكشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

دوست عزيز مطمئن باش چنين فايلي رو پيدا نمي كني چون با محاسبات من به ترابايت مي كشه كچ كامل گوگل ارث ... حالا از اينترنت گذشته سي دي شم نمي توني گير بياري....

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

اگه پیدا شد ما را هم خبر کنید......

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام دوستان كسي تا به حال گوگل ارت رو به صورت offline استفاده كرده مثلا از يه جايي فايل كش رو دانلود بعد توي ويندوز كپي كنه . (حتما اينكارو كرديد)من دنبال فايل كش هستم كه مثلا كل كشورها يا تعدادي توش باشه و نيازي به آنلاين شدن نداشته باشه از جايي ميشه فايلشو دانلود كرد يا تو بازار جايي همچين فايلي رو ميفروشن بخريم. آخه با اين اينترنتاي ما خيلي طول ميكشه
    با برنامه گوگل ارث می تونی این کار رو انجام بدی ولی محدودیت داره. برنامه مذکور به فولدر (فکرکنم به نام کش) درست می کنه که با کامپیوتری که به اینترنت وصل شده، می تونی فایل های اون فولدر رو توی یه فلش بگیری و به کامپیوتر هدف در همان مسیر پیست کنی و به همون صورت کار کنه.
    فعلا راه حل بهتری به فکرم نمی رسه
    موفق باشی!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

همچین چیزی تو فکر منم بود ولی به قول دوستان حجم کلش خیلی زیاده!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نقشه كل دنيا رو نخواستيم نقشه كل ايران كه ديگه فكر نكنم از 4_5 گيگ بيشتر بشه .

من چند سال پيش توي يه نمايشگاهي ديدم يكي داشت ميفروخت البته فقط چند شهر توش بود . توي سايتهاي خارجي هم كه ميگشتم يه جا يه همچين چيزي رو ميفروخت 29 دلار.

آخه تصاويرش كه خيلي دير به دير آپديت ميشه به خاطر همين هم اگه گوگل ديتاباسش رو بزاره واسه دانلود ديگه كسي سراغ ارت گوگل آنلاين نميره و اين يعني ضرر براي گوگل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

من چند سال پيش توي يه نمايشگاهي ديدم يكي داشت ميفروخت البته فقط چند شهر توش بود . توي سايتهاي خارجي هم كه ميگشتم يه جا يه همچين چيزي رو ميفروخت 29 دلار.

آخه تصاويرش كه خيلي دير به دير آپديت ميشه به خاطر همين هم اگه گوگل ديتاباسش رو بزاره واسه دانلود ديگه كسي سراغ ارت گوگل آنلاين نميره و اين يعني ضرر براي گوگل
    و اون وقته که گوگل مپ به دیار باقی می پیونده

سیاست دوست من !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام شاید اون نرم افزار Yahoo Satellite Maps Downloader
    بتونه کمک کنه ولی اگه بتونی کرکشو گیر بیاری به منم بگو اینم ادرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

خوب چرا از یاهو مپ آن لاین استفاده نمی کنی که آپ دیت تره؟!!! اگر محض منظورت آپ دیت بودنه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه منظورم اينه كه وقتي تصاويرش به اين زوديا آپديت نميشه چه نيازي به آنلاين بودنه بهتره از نرم افزار به صورت آفلاين استفاده بشه (از كجا معلوم شايدم يه وقت ديدي گوگل استفاده از نرم افزار ارت گوگل رو واسه ايراني ها بست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •