من امروز تو سایت رایان صبا دیدم قیمت asus p5q و p5q pro جفتشون 140 تومن. مسئولین سایت اشتباه کرده بودن یا واقعا اینا قیمتشون یکی شده؟
کدوم بهتره ؟؟؟
من امروز تو سایت رایان صبا دیدم قیمت asus p5q و p5q pro جفتشون 140 تومن. مسئولین سایت اشتباه کرده بودن یا واقعا اینا قیمتشون یکی شده؟
کدوم بهتره ؟؟؟
احتمالا اشتباه کرده .
MB : ASUS p5Q -----130T
MB : ASUS p5Q-PRO -----140T
اگه می خوای کراس فایر کنی p5Q-PRO بردار وگرنه همون p5Q.
اینم لینک مشخصاتشون:
MB : ASUS p5Q-PRO
MB : ASUS p5Qکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کراسفایر P5Q Pro هم زیاد جالب نیست !اگه می خوای کراس فایر کنی p5Q-PRO بردار وگرنه همون p5Q.
باز نسبتا P5Q-e بهتره!حدود 160 باید باشه و اینکه کراس فایر 8*8 آنچنان هم به درد نمیخوره براش خیلی خرج کرد! یه 4870X2 >>>GTX 295!) و دو تا 4870 کراس فایر اصلا قابل قیاس نیستند!)
و وقتی چنین مینی می خری باید در آینده نزدیک یه کارت هم برای کراس بخری چون دیگه بعدش که سری جدید بیاد و ....اصلا ارزش نداره!
p5q SE مادربورد خوشگلیه قیمتشم پایین تر از p5q
بله اونم مادربرد خوبیه ، نه به خاطر قشنگی ، بخاطر قیمت مناسبش. البته باید امتحانش رو دست بچه ها پس بده تا بشه در موردش نظر داد !p5q se مادربورد خوشگلیه قیمتشم پایین تر از p5q
مدل اس ای که 3 تومن ارزونتره!!(؟)خوش گلی هم برای رم و گرافیک و ...شنیده بودیم!ولی مین که قطعات روش سوار میشه و کابل پاور و...هیچی نمیبینی دیگه چرا باید خوشگل باشه!؟اصلا مگه قراره با اینها برید کافی شاپ و...!!! که خوشگل باشن!!!!؟؟؟؟
ها کی تست کرده!؟
>>>انتخاب با شماست!
من مادربورد asus p5q se الان روی سیستمم است...
از لحاظ کارکرد توی این 2 هفته که خریدم هیچ مشکلی نداشته توی هیچ قسمتش...
فقط یک مشکل با رمها داره و اونم اینه که من دو تا رم kingmax 1 gb bus 1066 دارم و هر کار کردم سیستم رمها رو باس 800 شناسایی می کنه....
تکی هم می گذارم باس 800 شناسایی می کنه.... با آپدیت بایوس و تغییرات توی بایوس هم مشکلش حل نشد.
فکر کنم کلا این مین با این نوع رم سازگار نیست. نظر شما چیه؟
اختیار دارید .وقتی مادر برد خوشکل باشه بقیه قطعات هم روحیه میگیرن.
برو توی بایوس دستی بزار رو 1066
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)