بعد از ریستارت و انجام حدود 50% از عملیات مربوطه سیستم قفل کرد و دیگه هیچ کاری نکرد ( کلی هم صبر کردم ) . لذا سیستم رو خاموش کردم و پی از روشن کردن دوباره سیستم وارد ویندوز نشده و پیغام استفاده از recovery disk رو میده .
اگر چراغ هارد چشمک میزده ، مطمون باشید در حال کار بوده ... جابجایی data طول می کشه ... زیاد !
حالا فرض کنیم که کلا خراب شده و MBR ها هم دستکاری و حذف شدند ! اگر پارتیشن ریکاوری دارید ، ولی نه DVD ریکاوری دارید و نه F10 زدن هنگام بوت کار میکنه ، خوب مشخصه این پارتیشن بدون استفاده است.
چند راه دارید:
1- ببرید بازار و هزینه زیادی بدید تا براتون ریکاوری کنند حدود 25 تا 30 هزار تومان
2-دی وی دی ریکاوری سونی برای مدل خود را تهیه کنید و یکبار از طریق آنها ریکاوری کنید تا پارتیشن C درست بشه... دی وی دی ریکاوری مشابه را از طریق تورنت با سرعت بالا می تونید دریافت و استفاده کنید تا حداقل کنسول ریکاوری اجرا بشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- یک ویندوز اختیاری نصب کنید در پارتیشن C و نرم افزارهای اصلی را از سایت خود سونی دانلود و نصب کنید ... سپس با استفاده از sony recovery disc creator اگر پارتیشن ریکاوری سالم بود ، دیسک های ریکاوری خودتان را رایت کنید و یک ریکاوری کامل انجام بدید
به نظر من راه سوم را انتخاب کنید سریعتر هست ... راه دیگری نیست ... متسفانه شما اشتباه کردید و قبل این که پارتیشن بندی کنید ، حتما باید دی وی دی های ریکاوری را رایت می کردید !