من هرچی بیشتر می خونم گیج تر می شم.کمک کنید.
اول همه در مورد مادربورد.amd یا asus؟تو فروم اکثرا در مورد ایسوز حرف زدن در مورد چیزهای دیه مطلبی ندیدم.می شه بید چرا؟یعنی بقیه به درد نمی خورن؟
اگه می گید asus کدوم یکی از دو مدل p5q pro (قیمت 148) و p5q-e(قیمت 157)
البته این قیمتها رو از مغازه دم خونه رفتم حتما اه خودم!!!!!! برم بخرم یه کم کمتر می شه
cpu نمیدونم کدوم این 2 تا بهتره.با توجه به این که من ترجیح می دم یه چیزی بخرم که حداقل تا 2-3 سال نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه بید. q6600 (قیمت 189) یا
q9300(قیمت 247) یا بالاتر از 9300؟
vga
تفاوت 4670 با 4830 و 4850 و 4870 چقدره.البته فکر کنم 4870 قیمت سرسام آوری داشته باشه. چون 4850 رو 210 قیمت دارم.اصلا اینها که گفتم خوبه یا 9600gt یا 8600 ؟
اینکه میگید مثلا 4850 (نظرم بیشتر رو اینه) چندتا شرکت کارتی رو با این مشخصات می سازن؟چون دیدم تو پستها اینها رو نوشته بودن gigabyte,asus,conect3d,his,club,sapphire
فرق این مارکها چیه؟کدوم یکی از این مارکها بهتره؟
توی جعبه ی کارت بجز خود کارت معمولا چه چیزهایی هست؟سی دی نصب؟کابل؟
آیا لازمه فن (خنک کننده) اضافه هم روی این سیستم نصب بشه؟
ram
رم 2 تا 2 گیگ.حالا چه مارکی patriot آبی یا قرمز؟ , crucial , crosair , kingmax ,transend
قیمتشون رو هم اگه می شه بگید.
HDD
من هارد 500 می خوام.حالا چه مارکی؟seagate , samsung , western digital ,maxtor ؟
قیمت هم بهم بدید.آیا بین اینها فرقی هم وجود داره؟
power :
فکر کنم برای این چیزی که من می خوام پاور green 535 جواب بده.به نظرتون کافیه یا نه؟
یه case می خوام که فکر نمی کنم کلا case ها به جز توی قیافه و ظاهر فرقی با هم داشته باشن.اون هم خدود 40 باید باشه
(راستی سیستم قدیمم رو ممکنه بفروشم؟یعنی الان خریداری واسش پیدا می شه؟قدیمی شده.مال 6 سال پیشه. هارد مکستور 80 رم 256! مادربرد سولتکس cpu اینتل6/2 کارت گرافیکشم gforce4 MX 440 هستش.دی وی دی رایتر و دی وی دی رام هم پلکستوره که می خوامشون)
به جز اینها هم یه mouse حرفه ای می خوام که لرزش نداشته باشه و البته خیلی گرون هم نباشه.(البته بودجه این جداست)
البته بعدا یه ست صوتی خوب م می خوام.اون رو هم اگه سراغ دارید یه قیمتی بدید.البته با مارکش.
لطفا نکات خاص هر کردوم رو هم بگیدومثلا اینکه گارانتی کدوم شرکت هستند.چه چیزهایی باید در جعبه باشه.اصلی و تقلبی داره یا نه و چه طور می شه تشخیص داد.و...
بی زحمت کمک کنید که دیگه از دست این کامپیوتر خسته شدم.
.gif)