تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: راهنمایی در خرید سیستم 700 تومانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

1 راهنمایی در خرید سیستم 700 تومانی

من هرچی بیشتر می خونم گیج تر می شم.کمک کنید.
    اول همه در مورد مادربورد.amd یا asus؟تو فروم اکثرا در مورد ایسوز حرف زدن در مورد چیزهای دیه مطلبی ندیدم.می شه بید چرا؟یعنی بقیه به درد نمی خورن؟

اگه می گید asus کدوم یکی از دو مدل p5q pro (قیمت 148) و p5q-e(قیمت 157)
    البته این قیمتها رو از مغازه دم خونه رفتم حتما اه خودم!!!!!! برم بخرم یه کم کمتر می شه

cpu نمیدونم کدوم این 2 تا بهتره.با توجه به این که من ترجیح می دم یه چیزی بخرم که حداقل تا 2-3 سال نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه بید. q6600 (قیمت 189) یا q9300(قیمت 247) یا بالاتر از 9300؟

vga

تفاوت 4670 با 4830 و 4850 و 4870 چقدره.البته فکر کنم 4870 قیمت سرسام آوری داشته باشه. چون 4850 رو 210 قیمت دارم.اصلا اینها که گفتم خوبه یا 9600gt یا 8600 ؟

اینکه میگید مثلا 4850 (نظرم بیشتر رو اینه) چندتا شرکت کارتی رو با این مشخصات می سازن؟چون دیدم تو پستها اینها رو نوشته بودن gigabyte,asus,conect3d,his,club,sapphire
    فرق این مارکها چیه؟کدوم یکی از این مارکها بهتره؟

توی جعبه ی کارت بجز خود کارت معمولا چه چیزهایی هست؟سی دی نصب؟کابل؟

آیا لازمه فن (خنک کننده) اضافه هم روی این سیستم نصب بشه؟

ram
    رم 2 تا 2 گیگ.حالا چه مارکی patriot آبی یا قرمز؟ , crucial , crosair , kingmax ,transend
    قیمتشون رو هم اگه می شه بگید.

HDD
    من هارد 500 می خوام.حالا چه مارکی؟seagate , samsung , western digital ,maxtor ؟
    قیمت هم بهم بدید.آیا بین اینها فرقی هم وجود داره؟

power :
    فکر کنم برای این چیزی که من می خوام پاور green 535 جواب بده.به نظرتون کافیه یا نه؟

یه case می خوام که فکر نمی کنم کلا case ها به جز توی قیافه و ظاهر فرقی با هم داشته باشن.اون هم خدود 40 باید باشه

(راستی سیستم قدیمم رو ممکنه بفروشم؟یعنی الان خریداری واسش پیدا می شه؟قدیمی شده.مال 6 سال پیشه. هارد مکستور 80 رم 256! مادربرد سولتکس cpu اینتل6/2 کارت گرافیکشم gforce4 MX 440 هستش.دی وی دی رایتر و دی وی دی رام هم پلکستوره که می خوامشون)

به جز اینها هم یه mouse حرفه ای می خوام که لرزش نداشته باشه و البته خیلی گرون هم نباشه.(البته بودجه این جداست)

البته بعدا یه ست صوتی خوب م می خوام.اون رو هم اگه سراغ دارید یه قیمتی بدید.البته با مارکش.

لطفا نکات خاص هر کردوم رو هم بگیدومثلا اینکه گارانتی کدوم شرکت هستند.چه چیزهایی باید در جعبه باشه.اصلی و تقلبی داره یا نه و چه طور می شه تشخیص داد.و...

بی زحمت کمک کنید که دیگه از دست این کامپیوتر خسته شدم.

2. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اول همه در مورد مادربورد.amd یا asus؟تو فروم اکثرا در مورد ایسوز حرف زدن در مورد چیزهای دیه مطلبی ندیدم.می شه بید چرا؟یعنی بقیه به درد نمی خورن؟

البته این قیمتها رو از مغازه دم خونه رفتم حتما اه خودم!!!!!! برم بخرم یه کم کمتر می شه

cpu نمیدونم کدوم این 2 تا بهتره.با توجه به این که من ترجیح می دم یه چیزی بخرم که حداقل تا 2-3 سال نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه بید. q6600 (قیمت 189) یا q9300(قیمت 247) یا بالاتر از 9300؟

vga

تفاوت 4670 با 4830 و 4850 و 4870 چقدره.البته فکر کنم 4870 قیمت سرسام آوری داشته باشه. چون 4850 رو 210 قیمت دارم.اصلا اینها که گفتم خوبه یا 9600gt یا 8600 ؟

اینکه میگید مثلا 4850 (نظرم بیشتر رو اینه) چندتا شرکت کارتی رو با این مشخصات می سازن؟چون دیدم تو پستها اینها رو نوشته بودن gigabyte,asus,conect3d,his,club,sapphire

ram
    رم 2 تا 2 گیگ.حالا چه مارکی patriot آبی یا قرمز؟ , crucial , crosair , kingmax ,transend

HDD

power :
    فکر کنم برای این چیزی که من می خوام پاور green 535 جواب بده.به نظرتون کافیه یا نه؟

یه case می خوام که فکر نمی کنم کلا case ها به جز توی قیافه و ظاهر فرقی با هم داشته باشن.اون هم خدود 40 باید باشه

(راستی سیستم قدیمم رو ممکنه بفروشم؟یعنی الان خریداری واسش پیدا می شه؟قدیمی شده.مال 6 سال پیشه. هارد مکستور 80 رم 256! مادربرد سولتکس cpu اینتل6/2 کارت گرافیکشم gforce4 MX 440 هستش.دی وی دی رایتر و دی وی دی رام هم پلکستوره که می خوامشون)

به جز اینها هم یه mouse حرفه ای می خوام که لرزش نداشته باشه و البته خیلی گرون هم نباشه.(البته بودجه این جداست)

البته بعدا یه ست صوتی خوب م می خوام.اون رو هم اگه سراغ دارید یه قیمتی بدید.البته با مارکش.

لطفا نکات خاص هر کردوم رو هم بگیدومثلا اینکه گارانتی کدوم شرکت هستند.چه چیزهایی باید در جعبه باشه.اصلی و تقلبی داره یا نه و چه طور می شه تشخیص داد.و...

منم هر چی متن شما رو خوندم بیشتر گیج شدم.
    من پیشنهاد کلی رو برای 700 بهت می گم:
    MB : ASUS p5Q-----130T
    Cpu : Intel Q6600----185T
    VGA : connect3d 4850 EXTREME OC-----220T
    RAM : patriot 2*2GB------48T
    Power: green 535a-------50T
    HDD : Western 320GB------50T
    CASE : GREEN ROSE---25T

اگه می خوای بازی کنی با 700 دیگه کاریش نمیشه کرد.
    این چی هایی که شما نوشتی و مد نظرتونه 1 تومن شیرین می خواد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

2 یکم دقیقتر بخونید.

منم هر چی متن شما رو خوندم بیشتر گیج شدم.
    من پیشنهاد کلی رو برای 700 بهت می گم:
    Mb : Asus p5q-----130t
    cpu : Intel q6600----185t
    vga : Connect3d 4850 extreme oc-----220t
    ram : Patriot 2*2gb------48t
    power: Green 535a-------50t
    hdd : Western 320gb------50t
    case : Green rose---25t

اگه می خوای بازی کنی با 700 دیگه کاریش نمیشه کرد.
    این چی هایی که شما نوشتی و مد نظرتونه 1 تومن شیرین می خواد.

ظاهرا اصلا توجهی به چیزی که من می خوام نکردید.مرسی که لطف کردید و هرچیزی که تو 700 تومن می شد جا داد رو اینجا ذکر کردید ولی حتی یک ذره به چیزهایی که من می خوام و درموردشون سوال کردم نزدیک نیست.

تفاوت مادربردی که شما گفتید با اونی که من مدنظرمه 15 تومنه.
    هارد 500 رو تبدیل کردید به 320!که بازهم حدود 15 تومن فرق دارن
    سی پی یو رو کردید 6600 ..میدونید چقدر فاصله هست تا 9300؟تفاوت قیمتی این دوتا نهایتا 50نومن اگه باشه.
    مجموع تفاوت اینها به 100 تومن هم نمی رسه.

به هر حال ممنون

به خاطر اینکه دوستان دیگه بتونن راهنمایی بیشتری بکنن باید بگم که اگه سیستم یکم بیشتر از 700 هم بشه مسئله ای نیست.ولی خب ترجیحا این حدود باشه.ولی به قیمت توجه نکنید.من جنس خوب می خوام.می خوام 2 سال راحت باشم.این مهمتره.
    Last edited by mehraboun1985; 06-01-2009 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ظاهرا اصلا توجهی به چیزی که من می خوام نکردید.مرسی که لطف کردید و هرچیزی که تو 700 تومن می شد جا داد رو اینجا ذکر کردید ولی حتی یک ذره به چیزهایی که من می خوام و درموردشون سوال کردم نزدیک نیست.

تفاوت مادربردی که شما گفتید با اونی که من مدنظرمه 15 تومنه.
    هارد 500 رو تبدیل کردید به 320!که بازهم حدود 15 تومن فرق دارن
    سی پی یو رو کردید 6600 ..میدونید چقدر فاصله هست تا 9300؟تفاوت قیمتی این دوتا نهایتا 50نومن اگه باشه.
    مجموع تفاوت اینها به 100 تومن هم نمی رسه.

به هر حال ممنون

به خاطر اینکه دوستان دیگه بتونن راهنمایی بیشتری بکنن باید بگم که اگه سیستم یکم بیشتر از 700 هم بشه مسئله ای نیست.ولی خب ترجیحا این حدود باشه.ولی به قیمت توجه نکنید.من جنس خوب می خوام.می خوام 2 سال راحت باشم.این مهمتره.
    خوب از اول همینا رو بگو . گفتم با 700 بهتر از اون سیستم نمیتونی ببندی.
    فاصله 6600 تا 9300 یه اور سادست. اونقدر فاصله ندارن که شما تعجب می کنید.
    مادربورد های شما اگر کراس فایر نمی کنید ارزش خرید ندارن .
    اگر اور می کنید حتما q6600 بردارید وگرنه همون q9300 .
    باز هم اگه حداکثر بودجه ای رو که می تونی خرج کنی بگی ممنون میشیم.
    Last edited by mhv_kntu; 06-01-2009 at 19:20.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

vga

ram

HDD

power :

سلام
    اول : کار شما چیه؟؟ از سیستم چه انتظاری دارین؟؟
    به ترتیب به سوالات جواب میدم!
    استفاده از سی پی یو های ایتنل فعلا خیلی به صرفه تزر از استفاده کردت از سی پی یو های ای ام دی هستش!
    Asus این مارک جواب خودش رو پس داده گارانتی خوبی هم داره و تنوع محصول زیادی داره به سادگی تو ایران گیر میاد ......
    سی پی یو خوب تابلو که q9300 بهتره!
    تفاوت گرافیک های بسیار محسوسه و هر گرافیک حدود 20 الی 30 درصد از بالا سر خودش اختلاف داره!
    الان به صرفه ترین گرافیک دنیا 4850 هستش! که تقریبا اکثر بازی هارو جوابگو هستش! (فعلا به فکر انویدیا نباشید به علت قیمت های بالاش!) در رابطه با مارک هاش برند های معروف خوب کیفیتشون خیلی بهتره و بعضی از این ها سیستم کولینگ بهتر و یا اور خور بهتر ........ دارند نظر بیشتر افرا روی برند Connect 3d هستش!
    در رابطه با فن بر رو کیس باید فن هایی نصب بشه برای تهویه!
    رم بستگی به کارتون داره اه کار معمولی می کنید پاتریوت آبی 800 مگاهرتز برای این کار عالیه!
    در رابطه به هارد اصلا به مکستور فکر نکنید!
    پاورتون کافیه !!
    اون سیسنم هم گه بهتره تهویلش بدین به موزه آثار ملی!
    سیستم پیشنهاد شده عالی هستش mhv_kntu
    فقط سی پی یو Q9300 بردار گرافیک هم مدل معمولی براداره بهتر باشه !
    درسته این چیزایی که شما گفتین 1 تومن نا قابل داره! البته با قیمت هایی که بهتون دادن!

7. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

Main:Asus p5q deluxe
    Cpu:Q9400
    Ram:2x2GB OCZ 1066/800 or patriot
    VGA:Connect 3d 4850 512MB
    Power:cooler Master 680W Exterme
    HDD:320GB Western
    ولی اگر کاره خاصی نمی کنید همون سیستم بالای mhv_kntu بهتره! هزینه زیاد نکنید !

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سیستمت رو اگه 50 تومن بدونه مانیتور و اون چیزهایی که خودت گفتی رد کنی بره خوبه!!

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فاصله 6600 تا 9300 یه اور سادست. اونقدر فاصله ندارن که شما تعجب می کنید.
    فاصلشون یه اور ساده نیست ! با همون اور ساده ، 9300 باز هم جلو تر میفته ! مدل اور شده رو فقط با اور شده مقایسه کنید ( برای بار ... ! )
    مادربورد های شما اگر کراس فایر نمی کنید ارزش خرید ندارن .
    موافقم.
    اگر اور می کنید حتما q6600 بردارید وگرنه همون q9300 .
    اگه پولتون میرسه حتما Q9300 . وگرنه Q6600 .
    الان به صرفه ترین گرافیک دنیا 4850 هستش!
    رو چه حسابی این حرف رو میزنید ؟ قیمت همه جا که مثل ایران نیست !
    Main:Asus p5q deluxe
    من به شخصه با این مادربرد مخالفم ! تفاوتش با P5q e برای یه کاربر اورکلاکر و عادی چیه ؟! لطفا به جز پاور 16 فاز ! قیمت Deluxe حدود 195 تومن ولی P5QE حدود 155 تومن . اصلا لازم نیست که برای P45 بیش از این خرج کنید !
    Power:cooler Master 680W Exterme
    من پاور 680 وات گرین یا 580 گرین رو پیشنهاد میکنم که Active PFC هست.

لظفا نظر خودتون رو بگید تا بررسی کنیم !

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازم میگم فاصلشون یه اور سادست.
    اگه هر دو با p5q اور بشن عمرا q9300 به q6600 نمیرسه. می تونی از محمد رضا بپرسی.
    اینقدر هم عصبانی نشو.
    اگه پولش کافی بود که من اسم 6600 رو هم نمی بردم.!!؟؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه هر دو با p5q اور بشن عمرا q9300 به q6600 نمیرسه. می تونی از محمد رضا بپرسی.
    q9300 تا 3.5 گیگا هرتز و q6600 تا 3.6 گیگا هرتز اورکلاک میشه . کارایی q9300 در این فرکانس بالاتره . Q9300 به خاطر 45 نانومتری بودن ، مصرفش هم کمتره ، کاراییش هم بالاتره . باسش هم که 1333 هست !
    اینقدر هم عصبانی نشو.
    من هر وقت چند تا سوال جواب میدم ، همه بهم میگن عصبانی شدی ! چه دلیلی داره تو یه بحث دوستانه عصبانی بشم ؟!
    اگه پولش کافی بود که من اسم 6600 رو هم نمی بردم.!!؟؟
    آخر ما درست بودجه ایشون رو نفمیدیم !؟!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •