تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: فوری مشکل صفحه آبی و RAID با مادربرد Asus P5Q Deluxe

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

13 فوری مشکل صفحه آبی و RAID با مادربرد Asus P5Q Deluxe

با سلام خدمت دوستان
    من دچار مشکل صفحه آبی شدم و مشکل به حدی پیشرفت کرد که دیگر سیستم بالا نیامد. مشخصات سیستم :
    CPU : E6420
    MB : Asus P5Q Deluxe
    RAM : 2* 1 GB Kingston Hayper CA 4.4.4.10
    HDD : 2* 320 GB Samsung
    VGA : Asus 8600 GTS
    Power : 680 Real Green
    DVD Writer HP
    DVD ROM Combo HP
    Ram Reader FOXCOM Internal
    هاردها رید صفر یر روی پورتهای 0 و 1 مربوط به SIL5723 controller بودند. در ابتدا گاهی پیغام عدم خواندن حافظه در یک آدرس برروی مانیتور دیده میشد. اما به مرور تبدیل به صفحه آبی 00000050*0 گردید سپس بعد از چند روز سیستم بالا نیامد. خواستم هاردها را فرمت کنم و مجدد سیستم را تنظیم کنم که دیگر هادها شناسایی نشدند. پورتها را عوض کردم و در حالتهای مختلف تست کردم اما فقط در حالتی که هاردها به پورتهای ساتا غیر سیلیکون متصل بودند و تنظیم بایوس یر روی IDE بود هاردها شناسایی شدند و در سایر حالتها در هنگام نصب ویندوز فقط 8 مگ از یک هارد شناسایی میگردد.
    رمها را با MEMTEST 2 تست کردم (چند بار) و مشکلی نداشتند. در حالتهای مختلف یکیی و دوتایی و برروی اسلاتهای مختلف تست کردم ولی سیستم قادر به شناسایی هاردها در حالت RAID و AHCI و پورتهای سیلیکون کنترلر نمی باشد.
    در هنگام نصب ویندوز در حالت IDE نیز مجدد پیغام صفحه آبی قبلی و یا 0000008e*0 میآید و ویندوز نصب نمیشود. بایوس را به روز کرده ام.
    حالا اساتید نظر بدهند و راهنمایی کنند . فقط لطفا سریعتر زیرا میخواهم قبل از تعطیلات تاسوعا و عاشورا سیستم را جمع کنم تا سرگردانی 2 ماهه پایان یابد.
    با تشکر

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما یه کاری کن.
    ابتدا نرم افزار اصلی مادربردت یعنی BIOS رو به روز رسانی کن (آپدیت به آخرین ورژن کن) احتیجی هم به ویندوز نداری.
    کافیه مدل دقیق دقیق مادربرد رو بدونی سپس از طریق یه کامپیوتر دیگه می ری توی سایت ایسوس و BIOS جدید رو دانلود می کنی سپس می ریزیش توی یک فلاپی دیسک یا یک کول دیسک USB و در ابتدای بالا اومدن کامپوتر با زدن دکمه هایی خاص روی کیبورد وارد قسمت ارتقای نرم افزار BIOS مادربرد می شی و پس از انجام کل مراحل یه ری استارت می شه سیستم و از اون به بعد با مادربرد ارتقا داده شده می تونی کار کنی. اگر باز هم کار نکرد

با تنظیمات خیلی معمولی بیا بالا (Raid و اینا رو بذار برای بعد )
    ببین ویندوز نصب می شه یا نه.

خیلی بعیده که ایراد از مادربرد باشه. شما این کارهایی که عرض کردم بکن.
    ان شالا درست می شه.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیقا به پورت هایی که نباید وصل میکردی وصل کردید.
    خود ICH10R یک raid controler داره (جدید ترین raid controler که توی چیپ بعدی یعنی x58 هم با ICH10R استفاده شده.)باید به دوتا از اون 6 پورتی که مثل هم هستن وصل میکردی(یعنی همون پورت های ich10) بعد دوباره پیکر بندی raid کنی و configure sata as رو هم باید روی raid بزاری.
    Last edited by becareful; 04-01-2009 at 21:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

با تشکر
    1) بایوس را به روز کرده ام
    2) هاردها را به کنترلر ich10r نیز متصل میکنم و تنظیمات را رعایت میکنم اما باز هاردها شناسایی نمیشوند.
    3) در مورد کنترلر سیلیکون نیز طبق کتابچه مادربرد مشکلی ندارد که برای رید صفر و یک استفاده شود. چنانچه طی چند ماه گذشته به همین پورتها متصل بودند و سیستم کار میکرد فقط گاهی پیغامی میداد که برخی آدرسهای حافظه را نمیتواند بخواند.
    4) در حال حاضر فقط در حالت ide هاردها قابل شناسایی هستند که در این حالت نیز ویندوز درست نصب نشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون raid نیست. Ez back up هست و پرفورمنس مود برای هارد ها که مثل raid سرعت خوبی در اختیار نمیده.
    شما اول روی configure sata as ide بزار ببین اصلا هارد ها توی bios شناسایی شدن یا نه.(نشون دادن اسم هارد و سریال هاشون و...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در حالت IDE هاردها شناسایی میشوند و ویندوز نیز نصب شد. اما هنگامی که بر روی حالت AHCI و یا RAID تنظیم میگردد باز هاردها شناسایی نمیشوند.
    امروز رم جدید گرفتم (CROSAIR) که مطابق با جدول QV سایت ASUS برای P5Q Deluxe میباشد. اما با رمهای جدید نیز مشکل رفع نگردید.
    همچنین یک هارد 500 WD خریدم که مشکل با این نیز رفع نگردید و در حالت تک هارد و AHCI هارد شناسایی نمیشود. اما در حالت IDE مشکلی نیست.
    فکر میکنم که باید شنبه مادر برد را ببرم گارانتی( با کمال تاسف).

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب ربطی به رم نداشت شما رفتید خرج اضافی هم کردید. احتمالا جایی رو اشتباه داری raid میکنی روش raid کردنتو بگو شاید جایی رو اشتباه انجام میدی. در حالت raid شناسایی نمیشه منظورت چیه؟ (یه وقت ننوشتن اسم هارد توی bios منظورت نباشه!)
    Last edited by becareful; 11-01-2009 at 19:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

7

با سلام به دوستان عزیز
    بالاخره هفته گذشته مادربرد را بردم ویستاپخش رایانه برای گارانتی. هنگام باز کردن مادربرد دو نکته مشخص شد: یکی اینکه IC- LSI سوخته بود حال کی و چگونه نمی دانم. دیگر اینکه یکی از پایه های سوکت سی پی یو کج شده بود که آنرا درست کردم. گارانتی خیلی سریع و محترمانه به مشکلم رسیدگی کردند و خلاصه تحویل گرفتند. ظرف یک روز اعلام کردند که سوختن IC شامل گارانتی نمی شود و قابل تعمیر هم نیست. به مرکز پشتیبانی ASUS نیز email زدم که آنها نیز در اسرع وقت ابراز همدردی نمودند.
    در مذاکره تلفنی با مسئول تعمیرات ویستا پخش ایشان گفتند ممکن است مشکل از پاور باشد. لذا پاور را بردم مرکز گرین که آنها بعد از یک روز خبر خوش سالم بودن پاور را اعلام نمودند. البته شاید تعمیر هم شده باشد به ما که نگفتند.
    اما بنده همچنان با سماجت تمام سیستم را در حالت IDE و با پاور تایید شده و رمهای Corsair و هاردهای WD و Samsung راه اندازی نمودم که به راحتی ویندوز نصب شد و بدون خطا کارها پیش رفت. همه چیز خوب پیش میرفت که پس از نصب درایورهای کارت ASUS VGA 8600GTS Top کارتها در بوت شدن مجدد چند بار ناپایدار شد و پس از نصب درایور صفحه کلید دیگر بالا نیامد و خطای صفحه آبی 00000050*0 راملاحظه نمودم.
    واقعا خسته شدم.
    در ضمن RAID را درست انجام میدهم البته بر اساس دفترچه مادربرد. در BIOS و هنگام بوت شدن هاردها شناسایی میشوند اما پس از لود شدن درایور Marvel که هاردهای RAID باید شناسایی بشوند و یا در هنگام نصب ویندوز وقتی ویندوز میخواهد درایو برای نصب انتخاب شود هاردها شناسایی نمیشوند و سیستم با خطای آبی ری استارد میشود.
    میخواهم درایور صفحه کلید را بردارم بعد اگر باز هم مشکل وجود داشت به دنبال یک مادربرد مناسب باشم.در این زمینه لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام مجدد
    خوشبختانه سیستم خود به خود درست شد. اما یک خط در میان یعنی یک بار پس از ورود به ویندوز خطای صفحه آبی میدهد و یک بار بدون مشکل ویندوز بالا می آمد. البته در مواردی که ویندوز بالا میامد نکته جالبی دیدم و آن اینکه دمای GPU کارت گرافیک ظرف چند ثانیه به 55 درجه سانتیگراد میرسید و نرم افزار کنترلر آلارم میداد در صورتیکه در همان موقع دمای CPU حدود 33 درجه و مادر برد 37 درجه بود.
    خلاصه در پی این موضوع بودم که در یک بار ری استارت کردن دیگر سیستم بالا نیامد و در حال حاضر این موضوع را پیگیری میکنم.
    تا حالا با نرم افزارهای تست مادر برد که بر روی یکی از سی دی های Crown موجود است RAMs و CPU را تست کردم که مشکلی نداشته اند.
    آیا نرم افزاری برای تست مادر برد و رم آن در حالت داس وجود دارد؟
    و نیز برای غیر فعال کردن کش CPU چه باید بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید اصلاح میکنم :
    1) آیا نرم افزاری برای تست کارت گرافیک و رم آن در dos و یا ویندوز وجود دارد.
    2) برای غیر فعال کردن کش cpu چه باید کرد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •