با سلام خدمت دوستان
من دچار مشکل صفحه آبی شدم و مشکل به حدی پیشرفت کرد که دیگر سیستم بالا نیامد. مشخصات سیستم :
CPU : E6420
MB : Asus P5Q Deluxe
RAM : 2* 1 GB Kingston Hayper CA 4.4.4.10
HDD : 2* 320 GB Samsung
VGA : Asus 8600 GTS
Power : 680 Real Green
DVD Writer HP
DVD ROM Combo HP
Ram Reader FOXCOM Internal
هاردها رید صفر یر روی پورتهای 0 و 1 مربوط به SIL5723 controller بودند. در ابتدا گاهی پیغام عدم خواندن حافظه در یک آدرس برروی مانیتور دیده میشد. اما به مرور تبدیل به صفحه آبی 00000050*0 گردید سپس بعد از چند روز سیستم بالا نیامد. خواستم هاردها را فرمت کنم و مجدد سیستم را تنظیم کنم که دیگر هادها شناسایی نشدند. پورتها را عوض کردم و در حالتهای مختلف تست کردم اما فقط در حالتی که هاردها به پورتهای ساتا غیر سیلیکون متصل بودند و تنظیم بایوس یر روی IDE بود هاردها شناسایی شدند و در سایر حالتها در هنگام نصب ویندوز فقط 8 مگ از یک هارد شناسایی میگردد.
رمها را با MEMTEST 2 تست کردم (چند بار) و مشکلی نداشتند. در حالتهای مختلف یکیی و دوتایی و برروی اسلاتهای مختلف تست کردم ولی سیستم قادر به شناسایی هاردها در حالت RAID و AHCI و پورتهای سیلیکون کنترلر نمی باشد.
در هنگام نصب ویندوز در حالت IDE نیز مجدد پیغام صفحه آبی قبلی و یا 0000008e*0 میآید و ویندوز نصب نمیشود. بایوس را به روز کرده ام.
حالا اساتید نظر بدهند و راهنمایی کنند . فقط لطفا سریعتر زیرا میخواهم قبل از تعطیلات تاسوعا و عاشورا سیستم را جمع کنم تا سرگردانی 2 ماهه پایان یابد.
با تشکر