تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آموزش ساخت GUI Advanced در Quest3D

کـاربـر بـاسـابـقـه dark_dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض آموزش ساخت GUI Advanced در Quest3D

سلام به همگی.
    بعد از چند ماه دوباره برگشتم به پی سی ورلد. منو که یادتون هست ؟ آموزش ساخت منظره در کوئست ...
    خب بگذریم

امروز یک آموزش فقط برای بچه های p30world آماده کردم ( حتی تو سایت خودم هم نذاشتم ! )
    ساخت GUI در کوئست با امکانات متفاوت. این GUI یی که می خوایم بسازیم با قابلیت های مخصوص ساخت GUI در کوئست هست نه اینکه دستی بشینیم برای خودمون GUI درست کنیم !

من از روی کوئست 4.2.2 آموزش رو میگم ولی نسخه های 4 به بالا این امکانات رو دارند پس نگران نباشید.

در این آموزش می خوام برم سراغ یک اسلایدر. مسلماً همتون می دونید اسلایدر چیه.
    اول از همه داخل فتوشاپ یک تصویر به دلخواه خودم درست می کنم.
    مثلا این :

حالا میرم سراغ کوئست. مثل همیشه کانال های مربوط به رندر صحنه و ... رو میذارم. البته اگر فقط می خواهید این آموزش رو انجام بدید نیازی به این کار نیست. کافیه یک کانال GUI بذارید داخل صفحتون.
    بسیار خوب. در تنظیمات کانال GUI گزینه Slider رو انتخاب کنید. همونطور که می بینید یک اسلایدر پیش فرض روی صفحه اصلی کار نمایش داده میشه ( محیط بازی ). حالا نوبت به سفارشی کردن این اسلایدر می رسه.
    6 فزرند اول این کانال از چپ به راست عبارتند از X Pos , Y Pos , Width , Height , Enable , Visible که خودتون بطور دلخواه بهشون مقدار می دید.
    مثلا من در اینجا این مقادیر رو داد :
    X Pos : 30
    Y Pos : 30
    Width : 300
    Height : 20
    Enable : 1
    Visible : 1

بسیار خوب . حالا نوبت به شکل اسلایدر می رسه. یک کانال GUISkin به فرزند GUISkin متصل می کنم و به فرزند اولش ، تکسچر اسلایدر که بالا گذاشتم را نسبت می دیم.
    بعد به بخش تنظیمات GUISkin می ریم و با توجه به تکسچرمون ، این تنظیمات رو اعمال می کنیم :

بعد از این تنظیمات ، باید یک کانال Value به فرزند Slider Value کانال GUI متصل کنم.
    حالا می تونید در بخش Run یا Edit/Run اسلایدر خودتون رو تست کنید.

این نحوه کلی ساخت GUI بود. باقی موارد هم به همین ترتیب هستند فقط کافیه ببینید چه فرزند هایی دارند و همان کانال ها رو براشون آماده کنید.

در خود کوئست هم چند مثال از GUI هست که میتونید از اون ها هم استفاده کنید.

امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه.

---------------------------------
    چند نکته انحرافی :
    1- اینجا یک انجمن کوئست کم داره. فکر کنم قبلا هم گفته بودم. همه چیز رو که نمیشه در یک تاپیک عنوان کرد.
    2- قبلا دوستان گفته بودند که آموزش ها رو میتونی در همان تاپیک پشتیبانی بگی ولی من باز هم براش تاپیک زدم چون این چیزها رو نمیشه در تاپیک عمومی بیان کرد.
    3- مدیران محترم یک انجمن برای این جوونای عشق بازی سازی بزنید. ثواب داره. البته میدونم میگید که پس این چیه ! ولی خب این فایده نداره. باید بخش بندی بشه.

مرسی از همگی
    موفق باشید

2. 3 کاربر از dark_dragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

بی نهایت ممنونم
    خیلی لطف کردی

با نکته های انحرافیت موافقم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

6 فزرند اول این کانال از چپ به راست عبارتند از x pos , y pos , width , height , enable , visible که خودتون بطور دلخواه بهشون مقدار می دید.
    چرا برای من هیچی نیست ؟! ورژن 4 هست

کـاربـر بـاسـابـقـه dark_dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

یعنی برای شما این کانال هیچ ورودی ای نداره ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •