حالا میرم سراغ کوئست. مثل همیشه کانال های مربوط به رندر صحنه و ... رو میذارم. البته اگر فقط می خواهید این آموزش رو انجام بدید نیازی به این کار نیست. کافیه یک کانال GUI بذارید داخل صفحتون.
بسیار خوب. در تنظیمات کانال GUI گزینه Slider رو انتخاب کنید. همونطور که می بینید یک اسلایدر پیش فرض روی صفحه اصلی کار نمایش داده میشه ( محیط بازی ). حالا نوبت به سفارشی کردن این اسلایدر می رسه.
6 فزرند اول این کانال از چپ به راست عبارتند از X Pos , Y Pos , Width , Height , Enable , Visible که خودتون بطور دلخواه بهشون مقدار می دید.
مثلا من در اینجا این مقادیر رو داد :
X Pos : 30
Y Pos : 30
Width : 300
Height : 20
Enable : 1
Visible : 1
بسیار خوب . حالا نوبت به شکل اسلایدر می رسه. یک کانال GUISkin به فرزند GUISkin متصل می کنم و به فرزند اولش ، تکسچر اسلایدر که بالا گذاشتم را نسبت می دیم.
بعد به بخش تنظیمات GUISkin می ریم و با توجه به تکسچرمون ، این تنظیمات رو اعمال می کنیم :
بعد از این تنظیمات ، باید یک کانال Value به فرزند Slider Value کانال GUI متصل کنم.
حالا می تونید در بخش Run یا Edit/Run اسلایدر خودتون رو تست کنید.
این نحوه کلی ساخت GUI بود. باقی موارد هم به همین ترتیب هستند فقط کافیه ببینید چه فرزند هایی دارند و همان کانال ها رو براشون آماده کنید.
در خود کوئست هم چند مثال از GUI هست که میتونید از اون ها هم استفاده کنید.
امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه.
---------------------------------
چند نکته انحرافی :
1- اینجا یک انجمن کوئست کم داره. فکر کنم قبلا هم گفته بودم. همه چیز رو که نمیشه در یک تاپیک عنوان کرد.
2- قبلا دوستان گفته بودند که آموزش ها رو میتونی در همان تاپیک پشتیبانی بگی ولی من باز هم براش تاپیک زدم چون این چیزها رو نمیشه در تاپیک عمومی بیان کرد.
3- مدیران محترم یک انجمن برای این جوونای عشق بازی سازی بزنید. ثواب داره. البته میدونم میگید که پس این چیه ! ولی خب این فایده نداره. باید بخش بندی بشه.
مرسی از همگی
موفق باشید