تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: معرفی دانشگاه های کشور

  1. #1
    کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD
    پست ها
    1,754

    پيش فرض معرفی دانشگاه های کشور

    دانشگاه صنعتی شریف


    دانشگاه صنعتی شریف از جمله دانشگاه هائی است که می توان مدعی شد که سنگ بنای آن و اهداف و سیاست های آن از روز نخست درست و صحیح قرار داده شده است . بدون تردید این دانشگاه در بخش دانشگاه های صنعتی کشور قطب دانشگاهی محسوب گردیده و با روابطی که با صنعت و پژوهش و تولید بر قرار کرده است به یکی از دانشگاه های مطرح در بین اهالی صنعت و تولید کشور تبدیل گردیده .
    همایش های علمی ، برتری در مسابقات جهانی ، مراکز تحقیقاتی فعال ، اساتید مجرب و فرهیخته و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی در کنار یکد یگر این دانشگاه را به یک مجموعه فعال پیشرو و هدفمند تبدیل کرده است

    ویژگی های خاص

    در یک بیان کلی می توان تمامی عناصر تشکیل دهنده دانشگاه صنعتی شریف را اجزاء تشکیل دهنده مفهوم ویژگی خاص قرار داد. اساتید دانشگاه شریف ، مراکز تحقیقاتی دانشگاه ، دانش جویان و اعضاء هیئت علمی و مدیران ارشد دانشگاه در تعاملات علمی با مراکز تحقیقاتی دنیا ، مراکز صنعتی داخلی ، مراکز پژوهشی پیشگام و بخش های کار آفرین ایجاد دوره های پیشرفته IT ، رائه مقالات و شرکت در مسابقات کم نظیر هستند . مشارکت دانشگاه در به انجام رساندن پروژه های ملی و بین المللی بصورت جدی دنبال می گردد .
    و فضای علمی دانشجوئی بصورتی است که دانشجویان برای رسیدن به مراتب علمی بالا از انگیزه خوبی برخوردار هستند

    دانشکده ها

    دانشکده فیزیک
    علوم ریاضی

    مهندسی صنایع
    مهندسی عمران

    مهندسی مکانیک
    مهندسی هوا و فضا

    مهندسی کامپیوتر


    امکانات ورزشی

    مدیریت امور تربیت بدنی
    مدیریت امور تربیت بدنی در مقابل دانشجویان جوان و جویای علم و دانش و متخصصان آینده کشور که باید از قوای جسمانی خوبی برخوردار باشند تا بتوانند بار سنگین مسئولیت سازندگی کشور را تحمل نمایند مسئولیت های زیر را به عهده دارد:
    1- ارائه دو واحد آموزش تربیت بدنی
    - واحد تربیت بدنی 1 با کد 001-30 که بیشتر جنبه آمادگی جسمانی داشته و به رشد و تقویت عوامل جسمانی از قبیل قدرت، سرعت، استقامت و چابکی دانش جویان می پردازد.
    - واحد تربیت بدنی 2 (برادران) با کد 002-30 شامل رشته های فوتبال، والیبال، بسکتبال و ژیمناستیک و واحد تربیت بدنی 2 (خواهران) با کد 002-30 شامل رشته های ژیمناستیک، والیبال و بسکتبال.
    - کلاس های فوق در هر نیمسال تحصیلی برای برادران و خواهران تشکیل می گردد. دانشجویان محترم لازم است تربیت بدنی 1 را از نیمسال اول تا چهارم و تربیت بدنی 2 را از نیمسال دوم تا ششم بگذرانند در غیر اینصورت با مشکل آموزشی مواجه خواهند شد.
    2- فعالیتهای فوق برنامه ورزشی
    کلیه رشته های ورزشی شامل فوتبال، والیبال، بسکتبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، بدمینتون، کشتی، وزنه برداری، بدن سازی، شنا، اسکی، جودو، تکواندو، کاراته، دوچرخه سواری، کوهنوردی، سنگ نوردی، شطرنج، هندبال و ژیمناستیک که برنامه های آنها طی اطلاعیه های تربیت بدنی اعلام می گردد و نیز مسابقات داخلی جهت انتخاب اعضای تیم دانشگاه برگزار خواهد شد. هر سال تیم های دانشگاه در مسابقات قهرمانی دانشگاه های کشور شرکت می نمایند و تاکنون دانشجویان ما در زمینه های مختلف ورزشی موفقیت های فراوانی کسب نموده اند

    تشکل ها
    جهاد دانشگاهی
    انجمن اسلامی دانشجویان

    جامعه اسلامی دانشجویان
    بسیج دانشجوئی

    امکانات خوابگاهی

    اداره امور خوابگاه ها
    اين اداره مسئوليت واگذاري خوابگاه هاي موجود دانشگاه به دانشجويان براساس شرايط و ضوابط اداره رفاه دانشجويان و مصوبات داخلي دانشگاه را بر عهده دارد. اقامت در هر يک از خوابگاه هاي دانشگاه مستلزم رعايت مقررات سکونت در خوابگاه از طرف دانشجويان است.
    1- اهم وظايف اداره امور خوابگاه ها
    - نظارت مستمر بر مجموعه هاي خوابگاهي
    - احراز شرايط ويژه دانشجويان شهرستاني براساس مدارک خواسته شده
    - سفارش و نگهداري تجهيزات خوابگاه ها، پي گيري و رفع نواقص تأسيساتي
    - هماهنگي برنامه هاي ورزشي، فرهنگي و هنري خوابگاه با همکاري واحدهاي ذيربط
    - بررسي و تسويه حساب مدت اقامت پس از فراغت از تحصيل
    - پيگيري و انعکاس کليه موارد مربوط به مسائل حقوقي و اجتماعي دانشجويان مقيم خوابگاه به مراجع ذيربط.
    2- نحوه درخواست و ضوابط استفاده از خوابگاه
    - تقاضاي اوليه دانشجو و موافقت امور دانشجويي پس از احراز شرايط لازم
    - سپردن تعهد کتبي نسبت به رعايت مقررات انضباطي خوابگاه
    - سپردن تعهد کتبي نسبت به جبران خسارت هاي احتمالي به اموال دانشگاه
    - ارائه مدارک لازم به سرپرست خوابگاه جهت صدور کارت ورودي - سپردن تعهد کتبي نسبت به تخليه خوابگاه در طول تابستان بلافاصله پس از پايان تحصيلات و يا از دست دادن شرايط لازم
    - سپردن تعهد کتبي مبني بر رعايت مصوبات فرهنگي دانشگاه
    - دادن وکالت به سرپرست خوابگاه مبني بر مجوز ورود به اتاق در موارد ضروري به تشخيص مسئولين دانشگاه
    - وکالت تخليه اتاق به مسئولين خوابگاه ها در امر اسکان
    3- مقررات انضباطي سکونت در خوابگاه دانشجويي
    - عدم مراجعه دانشجو به سرپرستي جهت تعيين محل و تحويل وسايل به مدت يک هفته از تاريخ اخذ معرفي نام اقامت، موجب لغو مجوز شده و محل آن به فرد واجد شرايط ديگري واگذار مي شود.
    - براي ورود با خوابگاه ارائه کارت ويژه اقامت خوابگاه ضروري است.
    - دانشجو مسئول حفظ و نگهداري اموالي است که تحويل گرفته است و بايد به محض بروز هرگونه اتفاق سوئي در اين زمينه، مراتب را فوراً به مسئول خوابگاه اطلاع دهد.
    - دانشجويان حق تعويض و يا واگذاري محل و اموال در اختيار خود را به ديگران (ولو مقيم آن خوابگاه) ندارند.
    - چنانچه دانشجويي بدون اطلاع و اجازه قبلي و بدن عذر موجه به مدت دو هفته در محل خوابگاه حاضر نباشد اجازه اقامت وي لغو مي شود.
    - نظافت اطاق هاي خوابگاه و رعايت بهداشت عمومي به عهده ساکنين است.
    - ساعت ورود و خروج در ايام تحصيلي و روزهاي تعطيل در فصول مختلف از طريق سرپرستي خوابگاه تعيين و اعلام مي گردد.
    - هر يک از آشنايان و يا بستگان دانشجو که به عنوان ميهمان مراجعه فرمايند پس از شناسايي و تکميل فرم ورودي مي توانند به همراه ميزبان وارد خوابگاه شوند.
    در صورت وجود اطاق پذيرايي، ورود ميهمان به اطاق هاي خواب بويژه اگر اطاقها بيش از يک نفر باشند، ممنوع است.
    - ساعات ورود و خروج ميهمانان به تناسب فصل از طرف سرپرستي خوابگاه تعيين مي شود و تحت هيچ شرايطي اقامت شبانه ميهمانان مجاز نيست.
    - هرگونه تغيير و يا تعويض قفل و ساير وسايل موجود و جابجايي از يک اطاق به اطاق ديگر بدون کسب موافقت قبلي سرپرستي خوابگاه ممنوع است.
    - سرايدار يا نگهبان خوابگاه مجاز است مطابق دستورالعمل تعيين شده از سوي مسئولان دانشگاه نسبت به بازديد کيف و ساک و چمدان و در صورت نياز بازديد بدني افراد در موقع ورود يا خروج اقدام نمايد.
    - خروج اموال دولتي از خوابگاه ممنوع است.
    - دخالت در امور فني، خدماتي و تأسيساتي ساختمان از قبيل آب، برق، تلفن و غيره ممنوع است و در صورت مشاهده هرگونه نقصي بايد مراتب از طريق شوراي صنفي خوابگاه به مسئول مربوطه اطلاع داده شود.
    - پخت و پز غذا در اتاقهاي خوابگاه مجاز نيست.
    - ايجاد هرگونه سروصدا و يا مزاحمت هايي که سبب سلب آسايش ساکنان خوابگاه مي گردد و انجام اعمال خلاف شرع موجب اخراج از خوابگاه و در صورت لزوم تعقيب قانوني خواهد بود.
    - احترام به شعائر و رعايت مقررات و قوانين جمهوري اسلامي ايران لزومي است.
    - رعايت ادب و احترام متقابل بين دانشجويان و مسئولين خوابگاه الزامي است.
    - رعايت موازين اسلامي در پوشش فردي براي همه ساکنان خوابگاه اعم از آقايان و بانوان به ويژه در فضاهاي عمومي الزامي است.
    - رعايت حقوق ساکنين اماکن مسکوني مجاور و يا مشرف بر خوابگاه هاي دانشجويي الزامي است.
    - از ساعت 22 تا 5 بامداد در خوابگاه مجردين و متأهلين سکوت عمومي اعلام مي شود و در اين ساعات مسئول خوابگاه از صدا زدن دانشجويان به وسيله بلندگو خودداري مي نمايد. عدم رعايت مقررات فوق و مواردي که از طرف سرپرستي خوابگاه اعلام مي شود براي بار اول سبب اخطار کتبي و در صورت تکرار موجب لغو اجازه اقامت دانشجو در خوابگاه مي شود و در صورت لزوم دانشجوي مختلف به کميته انضباطي دانشگاه معرفي مي شود.
    د- اجاره بها و مدت استفاده از خوابگاه هاي دانشجويي
    1- استفاده از خوابگاه هاي دانشجويي به آن دسته از دانشجويان غيربومي اختصاص دارد که از هيچگونه کمک موسسات ديگر و وام مسکن صندوق رفاه استفاده ننموده و به کاري که مستلزم کسب درآمد باشد اشتغال نداشته باشد. (کار دانشجويي مستثني است)
    2- واگذاري خوابگاه به دانش جويان پس از اخذ سند رسمي تعهد پرداخت اجاره بها امکان پذير است.
    3- مدت اسکان دانشجويان در خوابگاه ها به شرح زير است:

    مقطع تحصيلي
    مدت اسکان

    کارشناسي
    حداکثر 8 نيمسال

    کارشناسي ارشد
    حداکثر 4 نيمسال

    دکتري
    حداکثر 8 نيمسال


    تبصره 1: مجوز اقامت در صورت محرز شدن عدم صلاحيت دانشجو براي ادامه سکونت در هر مقطع زماني مي تواند لغو گردد.
    تبصره 2: در صورتي که دانشجويي در موعد مقرر خوابگاه را تخليه ننمايد، معاونت دانشجويي و فرهنگي مي تواند رأساً و يا از طريق دفتر حقوقي دانشگاه نسبت به تخليه محل سکونت اقدام نموده و مورد تخلف را جهت اقدامات بعدي به کميته انضباطي گزارش نمايد.
    دانشجويان متعهد مي شوند پس از فراغت از تحصيل و يا قطع رابطه دانشجويي، بلافاصله خوابگاه محل سکونت را تخليه نمايد. در غير اين صورت از زمان استنکاف موظف به پرداخت ده برابر اجاره بهاي خوابگاه مورد استفاده به صورت نقدي خواهند بود و جزء تعهد شان قرار مي گيرد.

  2. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD
    پست ها
    1,754

    پيش فرض دانشگاه صنعتی اصفهان

    دانشگاه صنعتی اصفهان


    بدون ترديد دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان يکی از شاخص ترين مراکز توسعه يافته آموزش عالی استان اصغهان بلکه کشور است

    تاريخچه دانشگاه
    دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان يکي از مراکز آموزش عالي ايران در سال 1353 واقع در بزرگترين قطب صنعتي کشور، در فاصله 20 کيلومتري شمال غربي اصفهان و شمال شرقي خميني شهر، در دامنه کوه سيدمحمد در زميني به وسعت 23 ميليون متر مربع احداث گرديد. اين دانشگاه فعاليتهاي آموزشي خود را در سال 1356 با پذيرش حدود 800 دانشجو در برخي رشته هاي فني، مهندسي و کشاورزي آغاز نمود و اکنون با گذشت 24 سال از شروع فعاليتهاي آموزشي دانشگاه اغلب رشته هاي فني و مهندسي، کشاورزي و علوم پايه را در قالب 13 دانشکده در بردارد.
    در سال تحصيلي 83-82 تعداد 1550 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا در دانشگاه پذيرفته شده اند و جمعاً بيش از 8000 دانشجو در دانشگاه به تحصيل اشتغال دارند. ضمناً تعدادي دانشجوي خارجي از کشورهاي سودان، لبنان و ... نيز در دانشگاه مشغول به تحصيل مي باشند.
    دانشگاه صنعتي اصفهان با برخورداري از کادر هيأت علمي فعال و ممتاز و نيز امکانات استثنائي خود، مفتخر است که آموزش را با بهترين کيفيت و استانداردهاي بين المللي ارائه نمايد، به طوري که فارغ التحصيلان دانشگاه با کيفيت ممتاز خويش فرصتهاي بزرگي براي تصدي مشاغل و مسئوليتهاي کليدي در فضاي صنعتي- اقتصادي رو به رشد کشور يافته و در ادامه تحصيلات عالي نيز موفقيت چشمگيري در داخل و خارج از کشور داشته اند.
    وضعيت کالبدي دانشگاه صنعتي اصفهان که عمدتاً بعد از انقلاب شکل گرفته است بشرح ذيل مي باشد.

    2300 هکتار سطح کلي اراضي
    350 هکتار فضاي سبز
    127500 هکتار فضاي آموزشي
    273560 هکتار فضاي کمک آموزشي و رفاهي
    علوم پايه- فني مهندسي- کشاورزي و منابع طبيعي گروههاي آموزشي
    13 دانشکده تعداد دانشکده ها
    2 پژوهشکده و 5 مرکز آموزشي تعداد مراکز آموزشي و پژوهشي
    8553 نفر تعداد دانشجويان
    440 نفر تعداد اعضاي هيات علمي
    119 نفر تعداد رشته هاي تحصيلي

    جدول 1- برخي شاخصهاي آموزشي دانشگاه صنعتي اصفهان
    6988 نفر تعداد دانشجويان کارشناسي
    1325 نفر تعداد دانشجويان کارشناسي ارشد
    240 نفر تعداد دانشجويان دکتري
    122 نفر تعداد اعضاء هيات علمي با مرتبه مربي
    211 نفر تعداد اعضاء هيات علمي با مرتبه استاديار
    78 نفر تعداد اعضاء هيات علمي با مرتبه دانشيار
    29 نفر تعداد اعضاء هيات علمي با مرتبه استاد
    127500 =14/9 متر مربع
    ____
    8553
    سرانه فضاي آموزشي
    1565 =4/92
    ____
    318
    نسبت دانشجويان تحصيلات تکميلي به اعضاء هيات علمي استاديار به بالا
    318 =2/6
    ____
    122
    هرم اعضاي هيات علمي (نسبت استاديار به بالا به مربعي)

    جدول 2- شاخصهاي مهم پژوهشي دانشگاه صنعتي اصفهان
    118 طرح تحقيقاتي در قالب طرحهاي با اعتبار داخلي، خارجي از دانشگاه، استاني، بين دانشگاهي و ماده 102 قانون برنامه سوم تعداد طرحهاي تحقيقاتي انجام شده
    6 سمينار علمي و تخصصي تعداد سمينارهاي برگزار شده
    38 هسته تحقيقاتي فعال تعداد هسته هاي تحقيقاتي
    10 فرصت مطالعاتي تعداد فرصتهاي مطالعاتي
    60 سفر علمي به خارج از کشور تعداد سفرهاي علمي خارج از کشور اعضاء هيات علمي
    15 عنوان کتاب با شمارگان 40000 جلد تعداد کتب منتشره توسط مرکز نشر دانشگاه
    125 عنوان مقاله تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارجي (ISI)
    100000 جلد شامل عناوين فارسي و لاتين تعداد کتب موجود در کتابخانه مرکزي
    2000 جلد پايان نامه دکتري و کارشناسي ارشد تعداد پايان نامه هاي موجود در کتابخانه مرکزي
    3 نشريه (استقلال- نشريه فيزيک- کشاورزي و منابع طبيعي) مجلات علمي منتشر شده توسط دفتر نشريات علمي

    ویژگی های خاص

    دانشگاه صنعتي اصفهان در حقيقت يکي از قطب هاي علمي کشور است که با حضور چشمگير در جشنواره هاي علمي و مسابقات علمي جهان و ارائه مقالات علمي در معتبرترين مجلات علمي دنيا زنده بودن و پويائي را نمايش مي دهد.

    ارتباط مناسب اين دانشگاه با صنعت و مجهز بودن کارگاه هاي آموزشي و تجهيزات پيشرفته آزمايشگاهي يکي از بارزترين مشخصه هاي آن است. دانشگاه صنعتي اصفهان مانند يک شهرک دانشگاهي در درون خود تمامي امکانات اوليه براي زندگي را مهيا نموده و نيازهاي عمده دانشجويان را مهيا نموده، فعاليت مراکز خدماتي در درون اين دانشگاه چشمگير است. و بخش پژوهشکده برق و کامپيوتر و امکانات ورزشي اين دانشگاه خصوصاً استخر سرپوشيده اين دانشگاه خيره کننده است که در گالري عکس نمائي از آنها پيداست. مسئوليت روابط عمومي اين دانشگاه بدست افرادي کارآمد و تحصيلکرده در رشته روابط عمومي است که در ساماندهي اجزاء مختلف دانشگاه صنعتي اصفهان نقش مهمي را ايفاء مي نمايد.

    دانشکده ها



    برق و کامپیوتر
    ریاضی

    صنایع
    عمران

    فیزیک
    معدن

    منابع طبیعی
    مهندسی شیمی

    مواد
    مکانیک

    نساجی
    کشاورزی

    امکانات ورزشی
    امکانات ورزشی دانشگاه صنعتی اصفهان همانند بسیاری از دانشگاه های دیگر کشور جهت ارتقاء روحیه دانشجویان و ایجاد فضای با نشاط از امکانات مناسبی بهره مند است که عبارتند از :
    1. سالن ورزشی والیبال
    2. سالن ورزشی بسکتبال
    3. سالن ورزشی بدمینتون
    4. سالن ورزشی هندبال
    5. سالن ورزشی بسکتبال
    6. استخر شنای دانشگاه
    7. زمین چمن فوتبال

    تشکل ها

    انجمن اسلامی دانشجویان
    جهاد دانشگاهی

    جامعه اسلامی دانشجویان
    بسیج دانشجوئی


    امکانات خوابگاهی
    خوابگاههاي دانشجوئي: دانشگاه تعدادي خوابگاه براي استفاده دانشجويان غيربومي دارد که با توجه به محدود بودن اين امکانات، با شرايط زير و رعايت اولويت در ابتداي هر ترم به دانشجويان واجد شرايط واگذار مي گردد.

    - دانشجوياني مي توانند از خوابگاههاي دانشجوئي استفاده کنند که از هيچ گونه کمک مؤسسات ديگر و وام مسکن صندوق رفاه استفاده ننمايند، شاغل هم نباشند، به دانشجويان ساکن در شهرستانهاي حومه اصفهان و خميني شهر، شاهين شهر، نجف آباد، اصولاً خوابگاه واگذار نمي گردد. اين دسته از دانشجويان مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به اداره خوابگاههاي حوزه معاونت دانشجوئي مراجعه نمايند. ظرفيت اتاقهاي دانشجويان کارشناسي 4 نفر، کارشناسي ارشد 3 نفر، دکتري غيربومي 2 نفر و دکتري بومي 3 نفر مي باشد.

  4. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD
    پست ها
    1,754

    پيش فرض دانشگاه فردوسی مشهد

    دانشگاه فردوسی مشهد



    مهمترين دانشگاه شرق کشور دانشگاه فردوسی مشهد است و مطلب قابل توجه آنکه مساحت اين دانشگاه 3000000 متر مربع است.
    دانشگاه فردوسي مشهد در سال 1328 هجري شمسي ، با تبديلِ آموزشگاه عالي بهداري به دانشكده پزشكي ، تاسيس شد و با صدور مجوز ايجاد دانشكده ادبيات و علوم انساني در سال 1335 رسما فعاليت خود را آغاز نمود. به تدريج دانشكده هاي الهيات ، علوم پايه ، علوم تربيتي و روانشاسي ، كشاورزي و مهندسي در اين دانشگاه تاسيس شدند. آموزشكده كشاورزي شيروان نيز در سال 1363 به اين مجموعه افزوده شد.
    در سال 1366 در پي تصميم هيئت محترم دولت مبني بر تفكيك وزارت فرهنگ و آموزش عالي از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ، دانشگاه مشهد نيز به دو دانشگاه علوم پزشكي و فردوسي مشهد تقسيم شد.
    در سال 1367 دانشكده علوم اداري و اقتصادي ، در سال 1370 دانشكده دامپزشكي ، در سال 1373 واحد نيشابور كه اكنون دانشكده هنر ناميده مي شود و دانشكده تربيت بدني و علوم ورزشي ، و در سال 1375 دانشكده علوم رياضي ، به واحد هاي آموزشي دانشگاه فردوسي افزوده شد.
    دوره شبانه دانشگاه فردوسي مشهد نيز از سال 1369 با پذيرش دانشجو در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي ، زبان و ادبيات عرب ، زبان و ادبيات فرانسه ، جغرافيا ، علوم اجتماعي ، فقه و مباني حقوق اسلامي و علوم قرآني و حديث ، آغاز به كار نمود.
    دانشگاه فردوسي مشهد به لحاظ قدمت ، سومين دانشگاه كشور و بزرگترين مركز آموزش عالي در منطقه شمال شرق كشور محسوب مي شود.
    اين دانشگاه در حال حاضر با بيش از 16000 دانشجو ، 650 عضو هيئت علمي و 2000 كارمند ، فعاليت علمي ، آموزشي و پژوهشي گسترده اي دارد.
    در حال حاضر اين دانشگاه سالانه بيش از 3500 دانشجوي دختر و پسر براي تحصيل در حدود 180 رشته تحصيلي در مقاطع كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري مي پذيرد.

    دانشکده ها




    ادبیات
    الهیات

    تربیت بدنی
    دامپزشکی

    علوم اداری و اقتصادی
    علوم پایه

    علوم تربیتی
    علوم ریاضی

    مهندسی
    هنر

    کشاورزی

    امکانات ورزشی
    فعاليت هاي ورزشي و تربيت بدني روحيه و انگيزه كار و تلاش را در افراد تقويت مي نمايد . از اين رو ضروريست كه فعاليت هاي ورزشي و فوق برنامه در دانشگاه با تشويق دانشجويان به اين امور سلامت ، شادابي و كارايي آنها در تحصيل و پژوهش تضمين شود
    1- توسعه و تعميم رشته هاي مختلف ورزشي در دانشگاه و ايجاد تسهيلات لازم
    2- ارزشيابي كار دانشجويان از طريق آزمون هاي لازم
    3- برگزاري مسابقات ورزشي
    4- تهيه وسايل ورزشي مورد نياز دانشجويان
    5- تشكيل گروه هاي مختلف ورزشي
    6- مراقبت و بهره برداري از ميادين و تاسيسات ورزشي دانشگاه
    اين محورها مجموعه فعاليت هاي دانشگاه فردوسي مشهد در زمينه تربيت بدني مي باشد كه استخر سرپوشيده ، زمين چمن استاندارد ، سالن هاي واليبال و بسكتبال ، سالن چند منظوره جهت ورزش هاي انفرادي و جمعي ، بستر انجام فعاليت هاي ورزشي دانشجويان است

    خوابگاه

    دانشگاه فردوسي مشهد داراي 10 خوابگاه با مشخصات زير مي باشد:دانشگاه فردوسي مشهد داراي 10 خوابگاه با مشخصات زير مي باشد:
    رديف* نام خوابگاه* ظرفيت اتاق *تعداد اتاق *دانشجو *ظرفيت اسمي* ظرفيت فعلي
    1 * پرديس يك* 3 نفر* 170 *دختر* 525 *465
    2 *پرديس دو 3 نفر 382 دختر 1146 1295
    3 *پرديس سه 3 نفر 100 دختر 310 429
    4 *پرديس چهار 6 نفر 22 دختر 132 110
    5 *فجر يك 2 نفر 218 پسر 436 420
    6* فجر دو 2 نفر 190پسر 380 370
    7 *فجر سه 2 نفر 214 پسر 408 390
    8* فجر چهار 2 نفر 208 پسر 416 390
    9 *فجر پنج 4 نفر 142 پسر 544 512
    10* متاهلين بقا خانوار 67 متاهل 109 86

  6. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    پست ها
    1

    پيش فرض

    سلام خسته نیاشید لطفا درمورد دانشگاه تهران و تمامی دانشگاه هایی که رشت ی علوم انسانی دارند مانند حقوق اطلاعات سریع می خواهم با تشکر .

  8. #5
    کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD
    پست ها
    1,754

    پيش فرض دانشگاه تهران

    دانشگاه تهران

    در اواخر بهمن ماه 1312 دكتر علي اصغر حكمت ( وزير معارف وقت ) پيشنهاد تأسيس دانشگاه را در هيئت وزيران وقت مطرح نموده و مقرر شد بودجه ويژه اي براي تأسيس ساختمان دانشگاه در نظر گرفته شود . اين طرح در تاريخ 8/3/1313 به تصويب مجلس شوراي ملّي رسيد و پس از آن دانشكده پزشكي به عنوان اولين دانشكده دانشگاهي ايران در دستور ساخت قرار گرفت كه در 15 بهمن 1313 بطور رسمي افتتاح گرديد . در ابتدا شش دانشكدة طب ، علوم معقول و منقول ، حقوق ، علوم و ادبيات راه اندازي گرديد . در سالهاي بعد دانشكده هاي ديگر به آنها افزوده يا از آنها مشتق شد . در حال حاضر اين دانشگاه داراي 17 دانشكده ، 2 مجتمع آموزشي ، 4 مركز يا مؤسسه آموزشي _ پژوهشي ، 14 مؤسسه پژوهشي و 3 مؤسسه خدماتي _ اطلاع رساني مي باشد . علاوه بر اين ، گنجينه ها و مراكز گوناگون فرهنگي ، رفاهي ، درماني مانند موزه مقدم ، باغ نگارستان ، مجتمع خوابگاهي كوي دانشگاه ، مركز بهداشت و درمان ، مجتمع فرهنگي _ تفريحي خزر آباد و ... ساختار دانشگاه را تشكيل مي دهند . بخش عمده دانشگاه در مركز تهران قرار دارد و قسمت هايي از آن نيز در شهرهاي كرج ، قم ، مامازند ، ساري و خيرودكنار مستقر شده اند . از ميان فرهيختگان دانشگاه بزرگاني چون شهيد دكتر مصطفي چمران ، آيت ا... شهيد دكتر مرتضي مطهري ، دكتر مفتح ، استاد علي اكبر دهخدا ، پروفسور رضا ، دكتر رياضي و ... به جامعه علمي و عرصه هاي مختلف بين المللي عرضه شده اند كه اينان خود به همراه انديشمنداني چون دكتر محمود حسابي ، دكتر علي شريعتي ، دكتر محمد محمدي ، دكتر سيد محمد كاظم عصار و دكتر جعفر شهيدي نقش ارزنده اي در عرصه هاي پژوهش و تربيت نيروهاي متخصص ايفا نموده اند .

    ويژگي هاي انحصاري دانشگاه تهران را مي توان به دو حوزه مختلف مربوط دانست ابتدا قدمن اين دانشگاه به عنوان اولين دانشگاه تهران که اين قدمت همراه با نوآوري بوده و بطور کلي توانسته اعتبار بين المللي کسب نموده و مدرک اين دانشگاه اعتبار جهاني دارد.
    حوزه دوم معرفي دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالي کشور که ميزان رشد و پيشرفت علمي اين دانشگاه به صورت مستقيم بر ساير دانشگاه ها تأثير گذار مي باشد و ويژگي هاي اجتماعي آن هميشه کانون توجه ديگران مي باشد در پايان مي توان به شهيدان بزرگي چون شهيد مطهري، شهيد مفتح، شهيد چمران به عنوان وارثان علم و عمل که در اين دانشگاه تحصيل و تدريس کرده اند اشاره نمود.

    دانشکده ها



    ادبیات
    اقتصاد

    الهیات
    تربیت بدنی

    جغرافیا
    حقوق

    دامپزشکی
    زبانهای خارجی

    علوم
    علوم اجتماعی

    علوم تربیتی
    فنی

    محیط زیست
    مدیریت

    منابع طبیعی
    هنرهای زیبا

    کشاورزی



    امکانات خوابگاهی كوي دانشگاه تهران ، عنوان مجتمع بزرگ و زيبايي است كه تعداد قابل توجهي از دانشجويان و آينده سازان اين مرز و بوم را در خود جاي داده است.
    محوطه سبز و خاطره انگيز كوي _ كه به عنوان بزرگترين مجتمع خوابگاهي خاورميانه مطرح مي باشد _ همراه با مجموعه امكانات فرهنگي ، رفاهي و ورزشي كه در اين مجموعه براي دانشجويان تهيه شده است ، خاطرات خوب و به جاي ماندني از دوران سكونت ايشان در كوي را رقم مي زند ، تا جايي كه در بسياري اوقات، سختي ها و كاستي ، تحت الشعاع محيط دلپذير و استثنايي كوي قرار گرفته و رنگ مي بازد.


    مجموعه خوابگاه هاي دانشگاه تهران كه با مديريت اداره كل خوابگاه هاي دانشگاه تهران اداره مي شود ، عبارتند از :
    1- پرديس مركزي كوي دانشگاه:خيابان كارگر شمالي
    2- خوابگاه فاطميه تهران:انتهاي خيابان كارگر شمالي
    3- خوابگاه پسرانه شهيد چمران: بالاتر از انرژي اتمي
    4- خوابگاه پسرانه 12 فروردين:خيابان 12 فروردين
    5- خوابگاه دخترانه 16 آذر:خيابان 16 آذر ، نبش خيابان نصرت
    6- خوابگاه دخترانه وصال :خيابان وصال
    7- خوابگاه دخترانه قدس:خيابان قدس
    8- خوابگاه دخترانه 13 آبان:تقاطع خيابان هاي وصال و طالقاني
    9- خوابگاه دخترانه كيانوري (موقوفه جديدالتاسيس):انتهاي خيابان كارگز شمالي
    10- خوابگاه متاهلين 16 آذر:خيابان 16 آذر
    11- خوابگاه متاهلين فرهنگ :خيابان شانزدهم اميرآباد
    12- خوابگاه متاهلين جلال آل احمد:قزل قلعه
    13- خوابگاه متاهلين سعادت آباد (جديد التاسيس):24 متري سعادت آباد ، سرو شرقي


    امكانات فرهنگي ، ورزشي مجموعه خوابگاه ها :
    o سالن شهيد نوروزي
    o سينما كوي
    o تالار انديشه
    o تالار الغدير
    o تالار جوان
    o مركز فرهنگي هنري كوثر
    o مجموعه ورزشي امام علي (ع)
    o مركز رايانه كوي و فاطميه و ساير خوابگاه ها (شامل 10 سايت)
    o ايستگاه تندرستي (2 ايستگاه جديد التاسيس)
    o خانه فرهنگ و هنر كوي (جديد التاسيس) ، شامل سالن ها و كلاس هاي متنوع ، متعدد و مجهز
    o مجموعه پارك كاجستان (جديد التاسيس)
    o زمين هاي روباز ورزشي
    o سالن ورزشي خواهران
    o كتابخانه و سالن هاي مطالعه

  9. #6
    پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ
    پست ها
    792

    پيش فرض

    اگه راجع به دانشگاه سراسری و آزاد دانشگاهای چالوس.ارومیه.قم مطلبی هست لطف کنید

  10. #7
    پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    پست ها
    708

    پيش فرض

    اگه راجع به دانشگاه سراسری قزوین و زنجان و قم و ارک و همدان مطلبی هست لطف کنیدtoo

  11. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض

    دانشگاه اراك
    نشاني
    اراك - خيابان شهيد بهشتي
    کد
    0861
    تلفن
    4 - 2777400
    دورنگار
    2774031
    پست الکترونيکي
    P_R@araku.ac.ir
    نشاني اينترنت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشخصات كالبدي
    دانشگاه اراك، شامل فضائي در حدود 7/1 هكتار با 7ساختمان از جمله كلاسهاي قديمي و جديد ، كتابخانه ،آزمايشگاهها ، ساختمان اداري ، سلف سرويس و نماز خانه مي باشد و از ابتداي سال تحصيلي 80 - 79 نيز اقدام به اجاره محلي جهت تفكيك دانشكده فني و مهندسي نموده است
    سال تاسيس
    1350 شمسي
    تاريخچه
    اين دانشگاه ، در چهار رشته فيزيك - شيمي - زيست شناسي و زبان و ادبيات فارسي با عنوان مدرسه عالي مرجان آغاز به كار نمود و سپس در سالهاي بعد به افزايش رشته و دانشجو پرداخت. در سال 54 ، در پي سياستهاي حكومت به بخش دولتي پيوست و به عنوان مؤسسه عالي علوم اراك وابسته به تربيت معلم تهران نام گرفت و در سال 68 با عنوان دانشگاه تربيت معلم اراك به فعاليت خود ادامه داد و بالاخره در سال 76 به علت تنوع رشته و گستردگي ، دانشگاه اراك نام گرفت. اين دانشگاه، در حال حاضر با بيش از 26 رشته تحصيلي به خصوص كارشناسي ارشد شيمي ، فيزيك و ادبيات فارسي و زيست شناسي فعاليت مي نمايد
    نوع وابستگي
    دولتي‌
    تقويم دانشگاهي
    شروع: نيمه دوم شهريور ماه - پايان: تيرماه سال بعد
    تلفن
    2771446
    كتابخانه مركزي
    نشاني

    پرديس دانشگاه

    تلفن
    2774008


    دورنگار
    2774008

    تعداد كتابها
    كتابهاي‌ فارسي‌:49450 جلد ، غيرفارسي : 11839 جلد لاتين‌ و 5156 عربي‌ ، در مجموع 66445 جلد

    مجلات و فصل نامه هاي ادواري
    مركز بهداشت، درمان و مشاوره
    100 عنوان فارسي و 78 عنوان لاتين

    تلفن
    4 - 2777400 (داخلي 375)


    انواع مشاوره
    خدمات مشاوره و راهنمائي به دانشجو


    مركز خدمات رفاهي و پشتيباني
    تلفن
    2774881

    دورنگار
    2774881

    انواع خدمات رفاهي دانشجوئي
    اعطاي وام ازدواج - بيمه ، درمانگاه - مهد كودك و... در حوزه معاونت دانشجويي وفرهنگي انجام مي شود

    خوابگاه
    خوابگاه برادران

    3 باب با گنجايش 419 نفر


    خوابگاه خواهران
    3 باب با گنجايش 791 نفر



    Last edited by nafas; 09-04-2009 at 23:52.

  12. #9
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض

    دانشگاه ارومیه
    به عنوان یک مرکز آموزش عالی در استان آذربایجان غربیابتدا در قالب آموزشکده در یک باغ ۱۵ هکتاری در مسیر جاده بند به ریاست آقای مهندس شیبانی در سال ۱۳۴۴ تاسیس گردید. در آن زمان تعداد اعضای هیات علمی بسیار معدود بوده و در هر دوره تعداد ۲۰ الی ۳۰ نفر دانشجو برای آموزش در علوم کشاورزی پذیرفته و با درجه کاردانی فارغ التحصیل می‌شدند. دانشجویانی که مایل بودند می‌توانستند تا درجه کارشناسی در دانشکده کشاورزی کرج وابسته به دانشگاه تهران به تحصیلات خود ادامه دهند.
    در سال ۱۳۴۸ موافقت نامه‌ای بین بنیاد خاور نزدیک و وزارت فرهنگ وقت جهت افزایش دوره دانشکده از دوسال به برنامه چهار ساله به امضا رسید و آقای دکتر جعفر راثی ریاست دانشکده را به عهده گرفتند. نمایندگان بنیاد خاور نزدیک تهیه کتب آموزشی به زبان انگلیسی و تجهیزات آزمایشگاهی برای دوره چهارساله دانشکده کشاورزی و دامپروری را به عهده گرفتند. گرایش‌های آموزشی شامل رشته‌های کشاورزی، دامپروری و اقتصاد خانه بود که باپایه گذاری پنج گروه آموزشی شامل علوم پایه، علوم گیاهی، علوم دامی، مهندسی کشاورزی و آموزش روستایی حمایت می‌شد. کتابخانه مرکزی دانشکده به سرعت با کتابهای منتخب تجهیز و تعداد دانشجویان جدید الورود به ۱۵۰ نفر در سال رسید. در آغاز همکاری بنیاد خاورنزدیک با دانشکده کشاورزی و دامپروری، مزرعه وسیعی در نازلو واقع در حومه شهر ارومیه خریداری شد. پردیس نازلو در ۱۱کیلومتری مسیر جاده مرز سرو با ترکیه و با فاصله ۱۹ کیلومتری از پردیس شهر قرار داشت. در ابتدا ساختمان‌های دامپروری جهت نگهداری گاو و گوسفند و ماکیان به منظور آموزش عملی دانشجویان و با سرپرستی متخصصین بنیاد خاورنزدیک احداث شد.
    نقش آمریکاییان
    لازم به اشاره‌است که ۸۷ سال قبل از تاسیس آموزشکده کشاورزی ارومیه و ۵۶ سال قبل از تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ یعنی در سال ۱۲۵۷ (ش۸۷۸ میلادی) در محل باغ ۱۵ هکتاری فوق الذکر، یک دانشکده پزشکی توسط میسیونرها مذهبی که از ۴۳ سال قبل از آن به ارومیه وارد شده بودند احداث شده بود.
    سرپرستی این دانشکده که قدیمی ترین مرکز آموزش عالی به سبک جدید در ایران به شمار می‌ورد با آقای دکتر ژوزف کاکرانکه خود متولد ارومیه بوده و تحصیلات پزشکی را در نیویورک گذرانده بود، بوده‌است. دانشکده پزشکی ارومیه در طی پنج دوره پنج ساله و به مدت ۲۷ سال فعالیت خود جمعا ۲۶ پزشک ایرانی را فارغ التحصیل نموده و تحویل جامعه آن روز داده‌است که این امر از جمله افتخارات منطقه آذربایجان غربی به شمار می‌رود بنا بر شواهد موجود، قبل از آن تاریخ فقط سه پزشک در ارومیه مشغول طبابت بوده‌اند. هم اکنون یکی از نمونه‌های گواهینامه دوزبانه فارغ التحصیلی پزشکی به عنوان مدرک ارزشمند در دانشگاه ارومیه موجود می‌باشد. در یکی از دوره‌های فارغ التحصیلی در سال ۱۲۷۷ مظفر الدین شاه خود شخصا همراه با دکتر کاکران گواهینامه‌های فارغ التحصیلی را امضا کرده و به فارغ التحصیلان اهدا نموده‌اند
    همزمان با تاسیس دانشکده پزشکی ارومیه دو بیمارستان یکصد و پنجاه تختخوابی به ترتیب برای بستری شده بیماران مردو زن به نام بیمارستان وست مینستر (Westminster Hospital) در ارومیه تاسیس شد که اولین بیمارستان‌های مدرن و مجهز در ایران به شمار می‌روند.
    در حال حاضر یک ساختمان قدیمی معروف به ساختمان چوبی و یکی از پناهگاههای زیرزمینی زمان جنگ ایران و عراق از جمله ساختمان‌های باقی مانده از آن زمان در دانشگاه ارومیه به شمار می‌روند. بدین ترتیب تاسیس آموزشکده کشاورزی ارومیه در سال ۱۳۴۴ دقیقا شصت سال بعد از تعطیلی دانشکده پزشکی ارومیه که به علت فوت آقای دکتر کاکران پیش آمد، اتفاق افتاده‌است.
    دکتر کاکرن و تقریباً تمامی کادر امریکایی هیئت علمی این موسسه (از جمله دکتر رایت Wright، دکتر هولمز Homlz، دکتر ون نوردن Van Nourdon، و دکتر میلر Miller) همگی در همان ارومیهبه خاک سپرده شدند و موسسه نهایتا تبدیل به دانشگاه ارومیه گردید
    توسعه در سالهای بعد
    به دنبال تاسیس دانشکده کشاورزی و دامپروری ارومیه، دانشکده‌های دامپزشکی و علوم در راستای توسعه کمی و کیفی دانشگاه به ترتیب در سالهای ۱۳۵۶و ۱۳۵۸ افتتاح شدند که منجربه تاسیس دانشگاه ارومیه گردید. پس از آن فعالیت گسترده‌ای برای توسعه پردیس نازلو به عمل آمد و به تدریج و به نوبت هر سه دانشکده فوق الذکر به پردیس نازلو انتقال یافتند.
    لازم به توضیح است که در سال ۱۳۵۹ دانشکده پزشکی نیز در دانشگاه ارومیه تاسیس شده و تا سال ۱۳۶۴ به فعالیت خود ادامه داد و سپس در نتیجه تغییراتی که در سطح وزارت پیش آمد از دانشگاه ارومیه جدا گردید.
    دانشگاه ارومیه پس از آن با افتتاح دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال ۱۳۶۷ و دانشکده فنی در سال ۱۳۶۸ توسعه بیشتری یافت و درحال حاضر با داشتن پنج دانشکده، یک آموزشکده فنی در شهر خوی، چهار مرکز تحقیقاتی، مرکز ICT، کتابخانه مرکزی، یک موزه و یک مرکز تحقیقات سازه در حال تاسیس، به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه می‌دهد.این مطالب از سایت دانشگاه ارومیه برداشته شده‌است.

  13. #10
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض

    دانشگاه اصفهان

    یکی از دو دانشگاه بزرگ دولتی شهر اصفهان است. موقعیت فیزیکی این دانشگاه به گونه‌ای است که در مجاورت دروازه شیراز قرار گرفته‌ و با وسعت 4 میلیون متر مربع از بزرگ ترین دانشگاه های ایران است. دانشگاه دیگر بزرگ دولتی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان است که در سوی دیگر اصفهان و در حومه شهر، قرار گرفته‌است. پس از تصویت قانون تأسیس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۶۲ دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و بهداشت دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان مستقل از دانشگاه اصفهان شناخته شد.




    علوم پایه


    • ریاضیات محض و کاربردی در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا.
    • فیزیک در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا.
    • زمین‌شناسی در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا.
    • شیمی در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا.
    • زیست‌شناسی با گرایش‌های:-ژنتیک و میکروبیولوژی و جانورشناسی و گیاه شناسی. (در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا .)
    • آمار در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.

    علوم مهندسی


    • مهندسی کامپیوتر (در دو گرایش نرم‌افزار و سخت افزار) در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا.
    • مهندسی برق (گرایش الکترونیک و قدرت) در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.
    • مهندسی شیمی (گرایش فرآیند) در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
    • مهندسی عمران(در دو گرایش نقشه‌برداری و عمران)
    • مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)
    • مهندسی فناوری اطلاعات (it)
    • مهندسی مکانیک (سیالات)
    • مهندسی بیو تکنولوژی

    زبان‌های خارجه


    • مترجمی زبان انگلیسی(کارشناسی و کارشناسی ارشد)
    • زبان آلمانی
    • زبان فرانسه
    • زبان عربی
    • زبان وادبیات انگلیسی( کارشناسی و از سال تحصیلی 87کارشناسی ارشد)
    • زبان ارمني
    • آموزش زبان انگلیسی(کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)

    علوم اداری و اقتصاد


    • مدیریت صنعتی، بازرگانی و دولتی
    • اقتصاد نظری، بازرگانی
    • علوم سیاسی
    • حقوق
    • حسابداری

    ادبیات و علوم انسانی


    • ادبیات فارسی
    • فلسفه
    • جامعه شناسی
    • الهیات
    • تاریخ
    • جغرافیا

    ==
    === تربیت بدنی ==


    • تربیت بدنی

    پزشکی


    • پزشکی (در دانشکدهٔ علوم پزشکی دانشگاه اصفهان).

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •