تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای معرفی کتابهای پزشکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض درخواست راهنمایی برای معرفی کتابهای پزشکی

سلام دوستان،
    راستش قضيه اينه که من رشتم رياضی بوده الان هم در لهستان دارم دندون پزشکی ميخونم! اما از اونجا يی که هيچ سر رشته ايی از دروس رشته تجربی ندارم و از جهتی هم زبان لهستانی خيلی سخته فهم اين درس ها خيلی مشکله! ميخواستم خواهش کنم از شما دوستان که اگر کتاب هايی در اين ضمينه ميشناسين به من معرفی
    کنين تا بگم از ايران برام بفرستند! بلکه فهم اين درس ها 1 کمی آسون بشه!
    در ضمن درس هايی که ما الان ميخونيم شامل انگل شناسی، آناتومی کامل بدن، بافت شناسی، بيو شيمی و بيو فيزيک هستش! از لطف همه ی شما ممنونم!

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

بافت شناسی پایه نوشته جان کوئیرا ، ترجمه مسلم بهادری از انتشارات ارجمند رو بگیر بخون

داره خودمونی میشه hv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

عنوان دروس بگو تا من رفرانساشو بهت بگم

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض جلد دوم کتاب «فیزیولوژی پزشکی» به چاپ دوازدهم رسید

جلد دوم کتاب «فیزیولوژی پزشکی» به چاپ دوازدهم رسید
    ویراست دوازدهم جلد دوم کتاب «فیزیولوژی پزشکی» منتشر شد.
    به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «فیزیولوژی پزشکی» از منابع درسی قدیمی و البته بسیار مهم حوزه فیزیولوژی در دنیا است که به تازگی با ترجمه محمدرضا بیگدلی و با مقدمه‌ای از دکتر گایتون روانه بازار کتاب شده است.
    در ویراست جدید این کتاب تغییراتی در اطلاعات دارویی، سلولی، مولکولی و پاتولوژی صورت گرفته است.

ارایه دقیق دیدگاه‌های تشخیصی، درمانی و مباحث پایه پزشکی از مهمترین ویژگیهای این کتاب که یکی از منابع مهم علوم پزشکی و زیستی در اکثر دانشگاه‌های مهم دنیاست و نیز بسیاری از دانشگاه‌های ایران است، محسوب می‌شود.

کتاب اخیر می‌تواند برای دانشجویان رشته‌های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، علوم زیستی، کشاورزی، دامپروری، علوم دامی و دامپزشکی مفید و به عنوان اثری مرجع برای آزمون‌های تحصیلات تکمیلی، پایه و بالینی به حساب آید.

اصول کلی و فیزیولوژی دستگاه‌های حسی، حس‌های ویژه، نوروفیزیولوژی حرکتی و جامع، فیزیولوژی دستگاه گوارش، متابولیسم و تنظیم دما، غدد درون‌ریز و تولید مثل و فیزیولوژی ورزش، عناوین بخش‌های مختلف این کتاب است.

جلد دوم «فیزیولوژی پزشکی» گایتون و هال 2011 در شمارگان 4000 نسخه و با بهای 27 هزار و 500 تومان از سوی انتشارات طبیب وابسته به تیمورزاده منتشر شده است.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ما که توی ایران داریم پزشکی میخونیم تمام منابعمون ( از کتاب های اصلی هاریسون و شوارتز و آرمسترانگ و ..... ) گرفته تا کتابهای ژنتیک و بیوشیمی همشون انگلیسی هستن خیلی عجیبه که توی اروپا به زبان انگلیسی نیست رشته شما.

لینک زیر رو مطالعه کنین به دردتون میخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •