تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک : مشکل در اتصال به اینترنت در شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض کمک : مشکل در اتصال به اینترنت در شبکه

یه شبکه با 6 کامپیوتر (اکس پس سرویس پک 2) و 1 سرور (ویندوز 2003) هست و مودم ADSL به یکی از کامپیوترا وصله و سه کامپیوتر اینترنت دارن. میخوام یه کامپیوتر دیگه رو هم اینترنت دار کنم. ولی هر کاری میکنم نمیشه. البته به شبکه وصل هست و ip اونم درسته و فایلای شبکه و پرینترا رو پیدا میکنه. اول فکر کردم شاید مشکل از ویندوزش باشه ولی ویندوزو دو بار عوض کردم و جواب نگرفتم. پینگ که میکنم مینویسه Destination host unreachable . کسیکه سرور رو راه اندازی کرده معلوم نیست کجاست من هم تا حالا با ویندوزای سرور کار نکردم. کسی می تونه کمکم کنه؟؟
    در ضمن این رو هم بگم که ip کامپیوترها 192.168.2.2 و الی آخر هستش و ip مودم 192.168.2.1 و آدرس Subnet Mask هم 255.255.0.0 هست. پروتکل NWLink IPX/SPX/Netbios هم نصبه و تنظیماتش هم روی حالت پیش فرض خودشه. ویندوز قبلی این سیستم مشکل داشت که یه سرویس پک 2 نصب کردم. ولی با همون تنظیمات قبلی اینترنتی وجود نداره و پینگ هم نمیکنه. دفعه بعد ویندوز سرویس پک 3 نصب کردم ولی باز هم جوابی نگرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    اولا بايد كنترل كني ببيني در روي سرور براي دسترسي به اينترنتي گزينه اي ست شده يا نه
    دوما بايد در قسمت ip بايد dns هم ست كني كه بايد ip مودم باشد اگر شبكه درست كار مي كند و كامپيوترهاي ديگر را مي شناسد با ست كردن dns بايد اينترنت را هم بشناسد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •