تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: * هک شدن صدها سایت اسرائیلی *

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض * هک شدن صدها سایت اسرائیلی *

همكاران سيستم - به گزارش DarkReading ساعاتي پس از حمله اسرائيل به نوار غزه، يک جنگ سايبري عليه وب‌سايت‌هاي اسرائيلي به راه افتاده است که طي آن بيش از سيصد سايت رژيم صهيونيستي هک و deface شده است.

وي گفته است: در شرايط فعلي، هکرهايي که به پشتيباني از غزه برخاسته‌اند، صريحاً هم اسرائيل و هم ايالات‌متحده را مقصر مي‌دانند. اين بدان معناست که در حال حاضر، وب‌مسترهاي آمريکايي بايد هوشيار و گوش به زنگ باشند.

Gary Warner مدير تحقيقات computer forensics در دانشگاه آلاباما بيرمنگام و نيز مدير Anti-Phishing Working Group در سايت خود، ضمن اعلام اين موضوع و با اشاره به اينکه نفوذگران انديشه‌هاي ضداسرائيلي و ضدآمريکايي دارند، گفت که احتمالاً سايت‌هاي آمريکايي نيز در معرض حملات مشابه قرار خواهند گرفت.

Gary Warner در بخش ديگري از سخنانش گفته است: ما به محض شروع بمباران غزه توسط اسرائيل، شواهدي مبني بر يک پاسخ اينترنتي مشاهده نموديم.به دنبال آن بيش از سيصد وب‌سايت اسرائيلي deface شد و در آنها پيام‌هاي ضداسرائيلي و ضدآمريکايي درج گرديد.
    وي اين اقدامات را نوعي جنگ تبليغاتي خوانده و به وب‌مسترها توصيه کرده است که هر روز محتويات سايت خود را به منظور مقابله با نفوذهاي احتمالي بررسي کنند. توصيه ديگر Gary Warner به اين گروه، استفاده از passwordهاي قوي و FTP ايمن است.

به گزارش DarkReading اين نوع جنگ تبليغاتي چيز جديدي نيست. در سال 2001 نيز هکرهاي چيني به ده‌ها هزار سايت آمريکايي يورش بردند.

2. 4 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته در مقابل اون ها هم اقداماتی انجام شده ! من خودم شاهد چند تاش بودم که بر علیه ایران و اح.مدی.نژاد هم شعارهایی گزاشته بودن !

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كار بسيار جالبيه. ولي بعيده كه كار فلسطينيها باشه.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

كار بسيار جالبيه. ولي بعيده كه كار فلسطينيها باشه.
    ايرانيا قبلا با افتخار يه همچين كاري كردن
    اين دفعه هم احتمالا كار ايرانياست

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

یک سری از اینا با بچه های آشیانه هستش ولی به دلیل اینکه zone-h چند روزه سرویس ثبت دیفیسش مشکل داره هنوز نتونستن ثبت کنن

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شرکت اسرائيلي Applicure Technologies از افزايش چشمگير تلاش‌ها براي هک کردن سايت‌هاي اسرائيلي و حمله به وزارت دفاع اين کشور خبر داد. اين يورش‌هاي ديجيتالي پس از حمله ارتش اسرائيل به غزه صورت گرفته است.

David Allouch موسس و مدير ارشد تکنولوژي Applicure در گفتگو با Globes، درباره عاملان اين حملات گفت: بر خلاف جنگ دوم لبنان در سال 2006، اکثر حملات هکري از مراکش سرچشمه مي‌گيرد.

Allouch در بخش ديگري از سخنانش مدعي شد که هدف هکرها اين است که هرچه بيشتر سايت‌هاي اسرائيلي را هک کنند و در اين روند، به عملکرد آن سايت‌ها کاري ندارند؛ به عنوان مثال به سايت‌هاي Mazda Israel و Cargo Airlines نيز حمله شده است.

به گزارش ITExaminer جنگ سايبري و تهديدات برخاسته از آن، کشورهاي بسياري را در معرض خطر قرار داده است. در گزارش قبلي اين سايت اشاره شد که هکرهاي روسي حملات بدافزاري سنگيني عليه مرکز فرماندهي نيروهاي آمريکا در خاورميانه و آسياي مرکزي موسوم به CENTCOM به راه انداخته‌اند.

در اين حملات، هکرها از بدافزاري به نام Agent.bz استفاده کرده‌اند که از طريق اتصال flash به يک رايانه آلوده منتشر مي‌گردد.

هکرهاي روسي همچنين حمله به تعدادي از سايت‌ها و سرورهاي متعلق به گرجستان را نيز در پرونده خود دارند. حمله به سايت وزارت امور خارجه گرجستان که در جريان آن در صفحه اول سايت عکسي قرار داده شد که رئيس جمهور گرجستان را در کسوت يک نازي معرفي مي‌کرد، از آن جمله است.

8. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

خوش به سعادتشان ای کاش من هم هک سایت بلد بودم حالشون روجامی آوردم

10. 2 کاربر از s2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوش به سعادتشان ای کاش من هم هک سایت بلد بودم حالشون روجامی آوردم

دوست عزیز به غیر چند دسته این سایت ها اکثرا با sql injection هک میشن که دانش بالایی نمیخواد پس نا امید نباش برای یادگیری این علم ( هر چند بعضی مباحثش واقعا طاقت فرساس )

12. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

اکثر این کار ها توسط بچه های گروه آشیانه امجام میشه...
    ولی انصافا اگه این گروه نبود ایران در زمینه هک خیلی عقب افتاده بود....
    یکی از کار های اشتباه فـــیلترینگ این هست که فروم این سایت را فـــلتر کرده برای من الان یک سال هست که فــــیلتر هست...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکثر این کار ها توسط بچه های گروه آشیانه امجام میشه... ولی انصافا اگه این گروه نبود ایران در زمینه هک خیلی عقب افتاده بود.... یکی از کار های اشتباه فـــیلترینگ این هست که فروم این سایت را فـــلتر کرده برای من الان یک سال هست که فــــیلتر هست...

فرومش در سال 87 دوبار هر بار هم به مدت یک ماه و چند روز ----- شد و بعد با هماهنگی به طور کامل آزاد شد

البته نه اینکه همش کار آشیانه باشه از گروه های دیگه هم شرکت میکنن ولی عمده اش کار آشیانه هست

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •