میشه آقای فخری رو معرفی کنید !نوشته شده توسط ali6803 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جوری آتیشم زد
میشه آقای فخری رو معرفی کنید !نوشته شده توسط ali6803 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جوری آتیشم زد
از زحمتی که کشیدید صمیمانه ممنونم
میشه آقای فخری رو معرفی کنید !
بد جوری آتیشم زد
والله دوست عزیز چی بگم...چند صفحه قبل دوستان چند سوال پرسیدند منم تا جایی که تونستم جواب دادم.....برو بخون یه چیزایی دست گیرت میشه....
حسین فخری تکه به خدا...................مردی بی ادعا از خاکریزهای زمان جنگ ..... ممد نبودی....تویی ان غرق به خون..الا یا ایها ساقی...اسمان غرق به خون...هفتادو پروانه...من که نه دستی نه ابی......یاس میگوید حسین....و صد ها نوحه ماندگار .....که خیلی ها هنوز نشنیده اند...........
حسین فخری.......فخر خرمشهر...................................... .............................................
اگه لطف کنید توی persiangig آپ کنید ممنون میشم. حالا دیگه ثبت نام توی persiangig.com دعوتنامه نمی خواد. اونجا راحتتر آپ میشه و راحتتر میشه دانلود کرد.
سلام دوستان.........
امشب یه نوحه از حسین فخری براتون میگذارم ماله حدود 24 سال پیش اواخر جنگ.... به اسم شوق دیدار تو در دلها.....
خیلی قشنگه....حتما گوش کنید تا اخر.........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امشب 25/2/1389 و فردا شب 26/2/1389 حسین فخری اهواز هست و برنامه داره . احتمال زیاد هم تو حسینه خرمشهری ها خیابان کیانپارس باشه.
امشب 1389/2/25 و فردا شب 1389/2/26 حسین فخری اهواز هست و برنامه داره
سلام رفقا
از حاج حسین فخری برای فاطمیه نوحه ندارید؟
ما که دسترسی به آبادان -اهواز نداریم.
به زودی......داغ ..داغ....
دوستانی که میروند مراسم..خواهشا یه جوری با گوشی ظبط کنند
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
سلام..دوستان...بعد از مدتها دوباره بازگشتم...........
اینو از من داشته باشید داغ داغ......دیشب اهواز....حسین فخری برای ایام فاطمیه..که از شبکه خوزستان پخش شد...خدایی 100 مگ رو کردم 10 مگ با بالاترین کیفیت..
فقط فرمتش FLV یا همون فلش هست که باید کدک رو سیستمتون باشه تا ببینید.
البته احتمالا امشب وفردا هم مراسم داشته باشند......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali6803; 16-05-2010 at 17:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)