با سلام خدمت شما دوستان عزیز از این به بعد مداحی و نوحه های جدید اقای حسین فخری رو چه تصویری وچه صوتی اینجا می گذارم به امید اینکه شما هم استقبال کنید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز از این به بعد مداحی و نوحه های جدید اقای حسین فخری رو چه تصویری وچه صوتی اینجا می گذارم به امید اینکه شما هم استقبال کنید
با یاد خدا شروع میکنم اول از پارسال یه تصویری میگذارم بسیار زیباست وحماسی در 5 پارت حدود 10 دقیقه است با فرمت فلش یا flv اگه خواستین بگین تا با فرمت موبایل با حجم کم هم بذارم...ارشیو کاملی از صوتی یاmp3 هم دارم به مرور مگذارم یا علی............. در ضمن ایشان امسال از شب ششم به خرمشهر وابادان میایند..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نوحه بسیار زیبا از حسین فخری با فرمت mp3 که در اهواز هستش تا اخر گوش کنید ببینید صدای این مرد چه میکنه واقعا که او مرد اول مداحی در ایران هستش واقعا که بعضی از مداحان بیشتر ترانه میخوانند تا نوحه گوش کنید تا بفهمید من چی مگم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرت با امام حسين(ع) برادر گل
سلام دوستان با یک نوحه جدید از حسین فخری اومدم توپ............... گوش کنید برای حنجره این مرد دعا کنید که داره بد جور اذیتش میکنه...خدا قوم این صدام ملعون را نابود کنه که جوانان ما را نابود کرده بی شرف (شیمیایی)
دوست من سلام
خیلی دنبال نوحه "خواهر من" از حاج حسین فخری گشتم ، که یکی پیدا شد آنهم کامل نبود ،
ممنون میشوم اگر کامل آنرا دارید ، آپلود نمایید
با سپاس
نوشته شده توسط ashkan209 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما جالبه خود منم کامل ندارم اما برات پیدا میکنم میگذارم...چند روز صبر کن...
با سلام دوستان با یک نوحه جدید اومدم بسیار زیبا و اروم وسنگین ..در این نوحه حسین فخری بارها گریست...... در ضمن امشب نوحه های بسیار زیبای برایتان اپ میکنم
http://www.mediafire.com/?sxyazi1imty
لالا لالا لالایی در سوگ شهادت علی اصغر
نوحه تویی آن غرقه به خونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)