تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: بعد از تعویض کارت گرافیک دیگه نمیتونم Hibernate بکنم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض بعد از تعویض کارت گرافیک دیگه نمیتونم Hibernate بکنم

سلام
    من به یک مشکل عدیده برخورد کردم . کارت گرافیک قبلیم 8500 جی تی بود و برای Hibernate هیچ مشکلی نداشتم. ولی الان که کارت گرافیک رو عوض کردم و 4850 HIS انداختم دیگه سیستم هایبرنیت نمیشه (تو ویندوز ایکس پی) و بعد از اینکه هایبرنیت رو میزنم صفحه سیاه میشه و مانیتور چیزی رو نشون نمیده و سیستم روشنه و هارد هم هیچ فعالیتی نمیکنه و مجبورم سیستم رو ریست یا خاموش کنم مضاف بر این مشکل در حین نصب ویندوز ایکس پی همون اول کار که مینویسه inspecting hardware ... و یکسری فایلها و درایورهای پایه رو لود میکنه و بعدش که میخواد بره تو اون صفحه که بگه Press Enter to continue setup دیگه این صفحه نمیاد و باز همون مشکل صفحه ی سیاه رو دارم یعنی هارد فعالیت نداره و مانیتور هم هیچی نمایش نمیده و سیستم هم ریستارت نمیشه و مجبورم خودم خاموش یا ریست کنم . ولی ویندوز ویستا هیچ مشکلی ندارم. مشکل از کجاست ؟
    1) لطفا جوابهای ابتدایی ندید مثلا سی دی ویندوزت خرابه و بایوس کامپیوترت آپدیت نیست یا کارت گرافیکت خرابه و از این قبیل جوابها ...
    چون این سوال رو تو چندتا فروم خارجی هم پرسیدم ولی فعلا جوابی نگرفتم ...
    در ضمن مشخصات سیستمم به صورت زیر هستش و روی سیستم هم آخرین درایورها رو دانلود کردم و نصب کردم ولی مشکل همچنان باقی هست...

CPU :AMD Athlon64X2 5200
    Ram : 4*1GB DDR2 800 Patriot
    Mainboard : ASUS M2N-E (570 Ultra

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز دو راه وجود داره یا اینکه درایور کارت گرافیک کامل نصب نیست یا اینکه اصلا گزینه Hibernate را از ÷نجره displaye propertis اتو غیر فعال شده باشه که باید از ÷نجره به تب screen saver رفته وبعد دکمه power حالا در این ÷نجره جدید به تب Hibernate رفته و تیک اون گزینه رو بزنید و همه ÷نجره ها رو ok کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •