سلام چه جوری میشه یک کد مثل <-PostTitle-> که عنوان پست رو نشون میده درست کرد خوهش می کنم زود تر جواب بدید .
سلام چه جوری میشه یک کد مثل <-PostTitle-> که عنوان پست رو نشون میده درست کرد خوهش می کنم زود تر جواب بدید .
می تونی متن رو بگیری و با توتبع جایگزینی به جای مثلا<-PostTitle-> تیتر فایل رو از دیتابیس بگیری و جایگزین کنی:
مثال:
str_replace()
در يك صفحه html اين را وارد مي كنيم .
اين رو در يك صفحه html بنويس
اين رو در يك صفحه php به نام replace.php بنويس .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشكر //![]()
ببینید من می خوام <-posttitle-> رو توی هر جای سایت زدم تیتر پست رو نشون بده یعنی این کد <-posttitle-> تعریف شده باشه و هر کسی خواست جای کد ها رو عوض کنه مثل بلاگفا که هر کس می تونه برای خودش با استفده از این تگ ها قالب بسازه . ولی اینی که شما می گید نمی شه این طوری کرد .
سلام
شما برای این کار PHP باید از Smarty Template Engine استفاده کنید. به سایت زیر مراجعه کنید و Smarty را دانلود کنید. وبا دیدن آموزش هایی که در سایت وجود دارد می توانیید همان کاری که می خواهید انجام دهید.
یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست گرامی کدی که جناب jandedy قرار داده خیلی خوب هم کار می کنه منظور شما از این که کار نمی کنه چی است ؟
کجای کار مشکل دارید ؟
شما اگر همانگونه که در پست شماره 3 جناب jandedy گفته عمل کنید نتیجه کار را خواهید دید .
سلام
این موضوع قدیمیه یک بار هم شخصا به تاپیک یکی از دوستان در این مورد پاسخ دادم اگر جستجو میکردی میافتی توی صفحه اول یا دوم انجمن داینامیکه
دسته جانددی بابا هم درد نکنه که سریع پاسخ میده
==
همین الان گشتم یافتم تو صفحه اول اواخر بود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bill Gates; 04-01-2009 at 12:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)