تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با lcd t1900 کمک فوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13 مشکل با lcd t1900 کمک فوری

آقا ما یه مانیتور ال سی دی سامسونگ گرفتیم بعد دو روز حین استاده یهو دیدم پایین صفحه سیاه شد و بعد کل صفحه روشن شد و دیگه چیزی نشون نمیداد
    حالا قسمت اتصال کابل به مانیتور رو که تکون میدم بعضی وقت هادرست میشه ولی بعد چند دقیقه شروع به چشمک زدن میکنه و باز صفحه پرنور میشه و از کار میفته و بعضی وقت ها هم اصلا چیزی مانیتور نشون نمیده
    حتی گاهی وقت ها بدون این که کابلی بهش وصل باشه هم مانیتور صفحه سیاه و رنگی و از اینا نشون میده
    میدونم که مشکل از کابل رابط و گرافیک و چیز دیگه نیست (چون من در حالات مختلف و با سیستم های مختلف تست کردم) و مطمئنم که مشکل از خود ال سی دی و احتمالا اونم از قسمتی که کابل رابط بهش وصل میشه هست.

حالا سوالی که دارم اینه که کسی دقیق نمیدونه مشکل از کجاشه و احتمالا چقدر خرجشه ، اصلا طوری هست که خودم بتونم از پسش بر بیام
    فقط دوستان خواهش می کنم هرچه سریعتر جواب این سوال رو بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مانینور های سامسونگ 6 ماه گارانتی تعویض و 2 سال ضمانت دارن بهترین کار این که ببریش برای گارانتی االبته اگر با ضمانت نام سام سرویس باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله گارانتی داره سام سرویس
    ولی می خام بدونم مشکلش دقیقا چیه و هزینش چنده(میخام بدونم مشکلش چقدر حاده) و چقدر تعمیرش طول میکشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •