تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل بسیا بسیار جدی کارت

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض مشکل بسیا بسیار جدی کارت

سلام دوستان بازم مزاحم همیشگی
    من یک مشکلی پیدا کرده بود سیستمم ولی زیاد جدی نگرفتم و الان خیلی جدی شده!
    من چند وقت پس از این که گرافیکم گرافیک خریدم هر وقت که سیستم میومد بالا و آهنگ ویندوز پخش میشد صفحه سیاه میشد و پر پر میزد و به رنگ های مختلفی تبدیل میشد! و بعد به محیط ویندوز دوباره بر می گشت!
    بعضی وقت ها که به محیط ویندوز بر میگشن سیستم هنگ می کرد و وقتی رو موس کلید می کردی سیستم بوق میزد و باید بود چتد دفعه سیستم رو ریست کنم نا درست بشه! بگذریم (بعضی وقت ها وقتی سیستم بر میگشت موس فرم فرم میشد و سرعت تو میحیط خیلی پایین بود)
    همین چند وقت پیش تو آندر کاور سیستم هنگ می کرد و باید بود سیستم رو ریست گرد !
    (قابل توجه قبل از نصب درایور کارت هیچ مشکلی وجود نداشت! )
    بعد که این اتفاق ها افنتاد بعد از 2 3 روز وقتی رفتم توی آندر کاور بعضی از خط شیه خط چینی ها شده بود و داخل بازی صفحه سیاه میشهد و به رنگ های مختلفی در میومد در حالی که سیستم قفل می کرد
    من با گرافیک آنبرد هیچ مشکلی ندارم
    درایور کارت رو عوض کردم درست نشد درایور مادربرد هم هیچی بایوس مادربرد رو آپگرید کردم هیچی کلاک های کارت رو اوردم پایین هیچی !!
    حالا چیکار کنم من ؟؟؟؟؟؟!!!! بفرستم گاراتنی ؟؟؟ بایوس کارت رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه لطفا چیککار کنم من ؟؟!!! ان مشکل هم تو ویستا هست هم ایکس پی ؟؟ هم با درایور 180.48 هم 178.24 تست کردم فرقی نکرد!

کاربر فعال آموزش‌های الکترونیک amir082's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تقريبا مشكل شما را داشتم وسط بازي سيستم هنگ مي كرد . وسط كار نصف مانيتور سياه مي شد و...
    من اول فكر مي كردم از گرافيكه بعد يك گرافيك جديد خريدم و بازم هم نشد تا آخر كار فهميدم از پاور هستش
    يك پاورت را چك كن شايد از پاور بود

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام مگه میشه با سی پی یو ؟ اخه پاورم گه جوابگو هستش تازه اگه بگیم پاور نمی کشه 4000 که باید درست کار کنه!
    اگه اینجوری که اون پرش صفحه اول ویندوز چیه یا اون هنگ گی که می کنه!؟؟؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط باید یک کار قبل از گارانتی انجام بدی اونم تست کارت روی یک سیستم دیگس ... همین

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اتفاقا گرافیک رو اون موقعی که فقط اول ویندوز پر پر میزد بردم روی یک سیستم دیگه مشکلی نبود ! البته فقط یک بازی و ایت مشکل وقتی ،عاز میشه مثلا ویندوز نصب کردم بعد از 2 روز این مشکل شروع میشه !!! همون لحظه نشون نمیده!
    کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس گرافیک سراع داره که از تو خود ویندوز مثل بایوس مادربرد بشه آپدیت کرد؟؟؟

کاربر فعال آموزش‌های الکترونیک amir082's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خودم همين كار را كردم كارت گرفيك ديگه را گذاشتم رو سيستمم 2 ساعت اول خوب كار مي كرد ولي بعدش دوباره شروع كرد به قاطي كردن
    ضرري كه نداره يك بار پاور كيس ديگه را بذار رو مال خودت تست كن منم اصلا فكر نمي كردم از پاور باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خبر جدید الان ویندوز عوض کردم 5 6 ساعتی میشه 178.13 رو ریختم هیچ گئنه مشکلی دیده نشد
    پاورم 480 ریل هست نمی تونه پاور کم بیاره! چئت با سی پی یو 4000 ای ام دی هم همینطور بود
    دوستان کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس کارن در محیط ویندوز نداره؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    می تونید از درایور ها بتا هم استفاده کنید!
    180.84 و 181.0!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام شما دقت نکردی من 180و48 178.24 نصب کردم مشکل داشت حالا چرا برم بتا نسب کنم؟؟؟!!!
    الان که 178.13 نصب کردم مشکلم بر طرف شده
    دوبار می پرسم کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس کارت گرافیک در محیط ویندوز سراغ داره لطفا به دادم برسید شاید با آپدیت بایوس درست بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •