دوستان اگه اینجا افرادی هستند که کلاسیک یا سنتی کارند یا علاقه دارند بیان با هم در این تاپیک مباحثه کنیم لینک بذارم و کارای دیگه
دوستان اگه اینجا افرادی هستند که کلاسیک یا سنتی کارند یا علاقه دارند بیان با هم در این تاپیک مباحثه کنیم لینک بذارم و کارای دیگه
دوست عزیز سلام
خوشبختانه دوستان خوبی در این تالار داریم که با علاقه این 2 مقوله ای رو که ذکر کردین ، بررسی میکنند.
اگر بفرمایید که چه موضوعاتی برای بحث منظور شماست ، شاید مبادله ی اطلاعات مفیدی حاصل بشه
موفق باشید
یا علی![]()
واقعا عذر میخوام انقدر دیر جواب دادم. منظورم بحث در تمام موارد بود . نوازندگی یا آرشیو موسیقی افراد (متاسفانه خرید کارهای کلاسیک غربی تقریبا غیر ممکنه) و سایر مواردی که میتونه علاقه مندان به موسیقی فاخر رو دور هم جمع کنه.
منظور شما از سنتی همون موسیقی دستگاهی ایرانی هست دیگه ؟
سلام
اگر منظور موسيقى كلاسيك ايرانى (سنتى) هست كه دو تا تاپيك ويژه داريم
و اگر منظور كلاسيك غربى هست، جاش واقعا خاليه و حس ميشه
بهتر عنوان رو عوض كنيد به موسيقى كلاسيك و موضوع هم كلاسيك غربى باشه
البته اين فقط يك پيشنهاده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iman_n21; 19-02-2009 at 02:22.
دوست عزیز دقت کنی اسم تاپیک رو هم نگاه کنی معلومه که منظور چی بوده.البته شامل دستگاهی غیر ایرانی هم میشه.
Last edited by Amin.M.1986; 19-02-2009 at 22:32.
باور نمیکنی که چقدر از این پست ها خوشحال شدم. در مورد کلاسیک غربی که شما کاملا درست گفتید. این نوع موسیقی که البته موسیقی فاخر هم هست تو ایران خیلی مظلوم واقع شده که کاری به دلایلش نداریم. ولی اینکه گفتی ما واسه سنتی تاپیک جدا داریم وبیایم اسم تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم کلاسیک من موافق نیستم . حالا میگم چرا. ببین دوستم ما ایرادی که تو این کار وجود داره اینه که ما میام مرزبندی میذاریم سنتی کاره میاد به کلاسک بد و بیراه میگه که آقا این چه موسیقی هست فقط تکنیکه و ........ . حالا کلاسیک کاره میگه سنتی چیه این چجور موسیقی هست که پیشرفت نداشته( کم داشته) چرا اله بله جیمبله و ........ . منظورم رو متوجه شدی دوست گرامی؟ من حتی دوست داشتم تو تاپیک موسیقی پاپ و جاز(جز) و نیو ایج و غیره ای که ارزش هنری بالایی دارند هم باشن . دلیل اینکه اسم تاپیک رو به همین کلاسیک و دستگاهی خلاصه کردم این بود که هر ننه قمری از هر کسی خوشش میومد اینجا پست میذاشت حالا اگرم بهشون بگی آقا مثلا فلان خواننده یا نوازنده کارش هیچ ارزش هنری نداره تازه رگ گردنش باد میکنه کلی بد و بیراه بارت میکنه و میره. سرتون رو درد آوردم من چون خودم آرشیوم خیلی زیاد و غنی هست این تاپیک رو زدم که متاسفانه مشکلی پیش اومده و دسترسیم به اینترنت پر سرعت قطع شده. حتما برای دوستان در اولین فرصت آپ میکنم.![]()
بسيار خب
پس منظور كلاسيك ايرانى و غربى با هم هست ؟
تاپيكهاى موسيقى سنتى به عنوان كلاسيك ايرانى بد نبودن كه !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما كلاسيك غربى اصلا تاپيكى نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال تصميم با شماست
بهتره پستهاى اسپم رو حذف كنيم و 2-3 تا پست اول رو جورى بزنيد كه اوضاع دستمون بياد كه دقيقا بايد چكار كنيم
يا تو پست اول دقيقا شرح بديد
بسم اله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)