تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: چرا بعضي از سي دي هاي ويندوز xp موقع نصب ريپير و فرمت رو ندارن ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 چرا بعضي از سي دي هاي ويندوز xp موقع نصب ريپير و فرمت رو ندارن ؟

سلام
    دوستان نمي دونم واستون پيش اومده يا نه ولي واسه من پيش اومده . بعضي موقع ها موقع نصب ويندوز xp سي دي ويندوزي رو كه ما ميزاريم موقع انتخاب درايو گزينه فرمت كردن درايو رو نداره و ويندوز ميره روي ويندوز قبلي سوار ميشه( نصب ميشه ) حالا چرا ؟ و بعضي مواقه هم گزينه ريپير(تعمير) ويندوز نمياد ؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

راستش من با اين موضوع برخورد داشتم با يك ويندوز روي بعضي سيستمها اين گزينه ها مياد ولي روي سيستمهاي ديگه نمياد.پس ربطي به cd win نداره. احتمالا مرتبط با انتخاب نوع گزينه هاي نصب است.زياد دقت نكردم تا الان.اين دفعه كه ويندوز نصب ميكنم دليلش را بهت ميگويم

3. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

راستش من با اين موضوع برخورد داشتم با يك ويندوز روي بعضي سيستمها اين گزينه ها مياد ولي روي سيستمهاي ديگه نمياد.پس ربطي به cd win نداره. احتمالا مرتبط با انتخاب نوع گزينه هاي نصب است.زياد دقت نكردم تا الان.اين دفعه كه ويندوز نصب ميكنم دليلش را بهت ميگويم
    سلام
    نميدونم ولي بعضي وقت ها همون سي دي رو روي يه سيستم ديگه يا همون سيستم بعد از چند وقت امتحان ميكني تمامي گزينه ها رو داره ؟ حالا واقعا راه حل چيست ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    نميدونم ولي بعضي وقت ها همون سي دي رو روي يه سيستم ديگه يا همون سيستم بعد از چند وقت امتحان ميكني تمامي گزينه ها رو داره ؟ حالا واقعا راه حل چيست ؟
    سلام

راستش من تا به حال به این مورد برخورد نداشتم : دی

راه حل اینه که با یک سی دی بوت درایو ویندوز را فرمت کنید و بعد سی دی ویندوز را بزارید و اقدام به نصب ویندوز کنید .

موفق باشید .

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب من الان با نصب يك ويندوز جديد متوجه شدم داستان چيه

ببينيد وقتي كه براي اولين بار صفحه آبي انتخاب هارد و درايو ميايد اگر شما همان درايوي كه ويندوز قديم را دارد انتخاب كنيد در مرحله بعدي 2 اتفاق ميتواند بيافتد

در صفحه جديد از شما فرمت درايو را ميپرسد كه fat.ntfs.no change هر كدام گزينه اي دارند اگر هر گزينه اي غير از no change را انتخاب كنيد صفحه بعدي از شما در مورد فرمت كردن درايو ميپرسد F . اما اگر no change را انتخاب كنيد ويندوز جديد در كنار ويندوز قبلي ريخته ميشود.و ديگر گزينه فرمت درايو نميايد.

اكثر ما زياد توجه اي به اين نكته ريز نداريم.براي همين هربار كه ويندوز عوض ميكنيم بنا بر شرايط يكي از اين گزينه ها را انتخاب ميكنيم براي همين بعضي وقتها گزينه فرمت درايو ميايد و بعضي وقتها نميايد

موفق باشيد

8. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

ببينيد وقتي كه براي اولين بار صفحه آبي انتخاب هارد و درايو ميايد اگر شما همان درايوي كه ويندوز قديم را دارد انتخاب كنيد در مرحله بعدي 2 اتفاق ميتواند بيافتد

در صفحه جديد از شما فرمت درايو را ميپرسد كه fat.ntfs.no change هر كدام گزينه اي دارند اگر هر گزينه اي غير از no change را انتخاب كنيد صفحه بعدي از شما در مورد فرمت كردن درايو ميپرسد f . اما اگر no change را انتخاب كنيد ويندوز جديد در كنار ويندوز قبلي ريخته ميشود.و ديگر گزينه فرمت درايو نميايد.

اكثر ما زياد توجه اي به اين نكته ريز نداريم.براي همين هربار كه ويندوز عوض ميكنيم بنا بر شرايط يكي از اين گزينه ها را انتخاب ميكنيم براي همين بعضي وقتها گزينه فرمت درايو ميايد و بعضي وقتها نميايد

موفق باشيد
    سلام
    دوست عزيز فكر كنم شما منظور من رو رو بدقت متوجه نشديد (شايد هم من متوجه منظور شما نشدم ) . مشكل من هم همينه كه اين صفحه انتخاب فرمت كردن درايو يا ريپير كردن ويندوز نمياد ؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اگر میخواین از bootable این کار را بکنید خوب توی اونجا خود ستاپ راهنماییتون کرده که کدوم دکمه را بزنید

و اگر خواستید که از تو ویندوز یک ویندوز جدید را نصب کنید شما باید گزینه ی new installation را بزنید

11. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان نمي دونم واستون پيش اومده يا نه ولي واسه من پيش اومده . بعضي موقع ها موقع نصب ويندوز xp سي دي ويندوزي رو كه ما ميزاريم موقع انتخاب درايو گزينه فرمت كردن درايو رو نداره و ويندوز ميره روي ويندوز قبلي سوار ميشه( نصب ميشه ) حالا چرا ؟ و بعضي مواقه هم گزينه ريپير(تعمير) ويندوز نمياد ؟

اگه سي دي اورجينال هست كه هيچ
    ولي بعضي از سي دي ها داخل i386 يك فايل هست ( winnt.sif) كه يك سري تنظيمات ويندوز را داخلش ميگذارند تا حين نصب سوال نكنه
    مثله پارتيشن نصب يا سريال و ساعت و ...

موقع نصب از چنين سي دي هائي كزينه ريپير نمياد

13. این کاربر از lindows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

در صفحه جديد از شما فرمت درايو را ميپرسد كه fat.ntfs.no change هر كدام گزينه اي دارند اگر هر گزينه اي غير از no change را انتخاب كنيد صفحه بعدي از شما در مورد فرمت كردن درايو ميپرسد F . اما اگر no change را انتخاب كنيد ويندوز جديد در كنار ويندوز قبلي ريخته ميشود.و ديگر گزينه فرمت درايو نميايد.

موفق باشيد
    سلام

دقیقا هم باید همین کار را بکنیم . یعنی باید از NTFS یا FAT استفاده کنیم .

خود ماکروسافت پیشنهاد کرده تا جایی که امکان داره از گزینه اخر ( no change ) استفاده نشه .

موفق باشید .

15. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز فكر كنم شما منظور من رو رو بدقت متوجه نشديد (شايد هم من متوجه منظور شما نشدم ) . مشكل من هم همينه كه اين صفحه انتخاب فرمت كردن درايو يا ريپير كردن ويندوز نمياد ؟
    خوب من هم همين را توضيح دادم.شما ميگيد چرا همه اش ديليت پارتيشن است و چرا همان پارتيشن موجود را نميشه فرمت كرد.درسته؟ من در جواب گفتم كه اگر با همان cd win اگر بعضي وقتها ميايد و بعضي وقتها نميايد دليش نوع انتخاب گزينه هايي است كه موقع نصب انتخاب ميكنيم. منظور شما اينه اصلا گزينه اي نمياد؟ يعني گزينه انتخاب پارتيشن براي نصب هم نمياد؟(كه مطمئنا مياد،توضيح منم براي همين صفحه است)

17. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •