با سلام
ميخواهم كمبو باكسي بسازم كه با انتخاب يكي از گزينه هاي موجود در كمبو زير شاخه هاي مرتبط باآن نمايش داده شود ( مثلا انتخا ب يك استان در كمبو باكس و نمايش شهر هاي آن استان در يك ليست )
با تشك
با سلام
ميخواهم كمبو باكسي بسازم كه با انتخاب يكي از گزينه هاي موجود در كمبو زير شاخه هاي مرتبط باآن نمايش داده شود ( مثلا انتخا ب يك استان در كمبو باكس و نمايش شهر هاي آن استان در يك ليست )
با تشك
سلام دوست عزیز
با علم کمم سعی می کنم کمکت کنم. امیدوارم برات مفید باشه
اگر در VS2005 کار می کنی باید بگم که:
وقتی که از کمبو باکسی استفاده می کنی و از این کمبو مقداری را انتخاب می کنی یک سری اتفاقاتی می افتد.
رویدادهای زیر صدا زده می شوند:
selection change commited و selectedindex
اگر مثلاً رویداد selectedindex را برای کمبوی خودت انتخاب کنی، می تونی در رویداش بنویسی که:
مثلاً در یک متغیر رشته ای و یا در یک بر چسب و یا در یک textbox ، می تونی مقدار text کمبو باکس را به دست آوری. مثلاً فرض کن که داخل کمبو باکس نام ها قرار دارد و شما مثلاً نام یاسمن را انتخاب کرده ای. می توانی در این رویداد بگویی که متن این انتخاب را درون مثلاً متغیری رشته ای بریزی و از آن استفاده کنی. حتی می تونی valumemver این کمبو رو هم به دست بیاری. توجه کنید که ایندکس های کمبو باکس از عدد 0 شروع می شود. این عدد یک عدد صحیح و غیر منفی است.
متاسفانه ارتباط من با اینترنت قطع می شه وگرنه یک قطعه کد برات می گذاشتم. اگر تونستم حتماً یک قطعه کد برات در پست بعدی قرار می دم.
امید دارم کمی سودمند بوده باشه
از رویداد SelectedIndexChanged استفاده کن
از رویداد SelectedIndexChanged استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)